- 3 Mayıs 2017
- 765
- 821
- 23
- Konu Sahibi withoutyou
-
Pskolojiden çok anladıgimi söyleyemem. Ama benim de saçım yeterince kabarmadı istedigim gibi olmuyo iste olmuyo diye sinir krizi geçirdigim sagatlerce deli gibi agladıgım zamanlar oldu. Halbuki takıntılı bir insan degilimdir. Sakinleştigim anlarda anlıyordum nekadar sacma davrandıgımı. Büyük ihtimalle aynı durum belki sorunlarını daha çok paylaşmalı ve gün yüzüne çikarmalısın. Gömdükçe başka başka hallerde karşına çıkıyor.Başka büyük sıkıntılarım var evet söylediğiniz çok mantıklı geldi şimdi bana. 3 senedir yaşadığım bir problemim var ne yazık ki onu mu çıkarmaya çalışıyorum ben de acaba :/
Bu sadece basit bir saç olayı değil, saçların bozulması sadece vesile olmuş. Bu kadar öfkelenmenize, ağlama krizine girmenize sebep olan birşeyler var muhakkak, kendinizi kabul edemiyorsunuz çünkü.
Pskolojiden çok anladıgimi söyleyemem. Ama benim de saçım yeterince kabarmadı istedigim gibi olmuyo iste olmuyo diye sinir krizi geçirdigim sagatlerce deli gibi agladıgım zamanlar oldu. Halbuki takıntılı bir insan degilimdir. Sakinleştigim anlarda anlıyordum nekadar sacma davrandıgımı. Büyük ihtimalle aynı durum belki sorunlarını daha çok paylaşmalı ve gün yüzüne çikarmalısın. Gömdükçe başka başka hallerde karşına çıkıyor.
Çok üzüldüğüm, kimseye anlatmasam da çok kafaya taktığım bir durum var 3 yıldır.Aslında herkesin bildiği bir şey fakat yanımda konusu açılırsa hemen kaçıyorum, konuşmak istemiyorum.
Birdaha ki konunu belki bu anlatamadıgın derdi anlarmak için açarsın? Yada maddiyatın varsa bir danışmandan yardım al. Hiçbirşey kendine bukadar kin duymana değmiyor inan.Evet sanırım benim problemim bu. Aynı böyleyim mesela bir an da aklıma saçlarım geliyor ağlama krizlerine giriyorum kendimi parçalıyorum, biraz sakinleşince nasıl olsa uzayacak ne gerek var böyle yapmama diye düşünüyorum
Sanırım dediğiniz doğru aynen öyle kendimi kabul edemiyorum kendime sinirim var sanki :/
Dert arıyorsan benimkilerden vereyimde azcik kullan
Anladım. Bu 3 yıldır devam eden problemle yüzleşmekten kaçındığınız için başka ufak problemleri büyüterek asıl problemle yüzleşmiyorsunuz gibi. Bundan kurtulmanın tek yolu da asıl problemle yüzleşerek çözüm yolları bulmaya çalışmak veya problemin varlığını kabullenebilmek. İmkanlarınız yetiyorsa psikoterapi almanızı öneririm.
Birdaha ki konunu belki bu anlatamadıgın derdi anlarmak için açarsın? Yada maddiyatın varsa bir danışmandan yardım al. Hiçbirşey kendine bukadar kin duymana değmiyor inan.
Bence bu öfkenizin açığa çıkması gayet iyi olmuş, böyle tecrübelerle gelişme kaydedip kendimizi sevmeye başlıyoruz. "Neyi doğru yapamadığımı düşünüyorum ve ne için bu kadar suçluyorum kendimi?" Bu soruyu kendinize sorup biraz irdelemeniz lazım. Ayrıca dövüş sporları ya da efor sarfedeceğiniz bir spor yapmak size çok iyi gelecektir.
Kendime sürekli kızıyorum, en ufak hatada bile resmen kendi hayatını mahvediyorsun diye yükleniyorum kendime sanırım sorun bu. Konuyu burada açmak aslında benim için iyi olur fakat bana dünyanın en büyük sorunuymuş gibi gelen şey diğerlerine minnacık gelebiliyorÇok haklısınız gerçekten değişmeye çalışacağım.
Her dert büyüktür sabine. Burdaki insanlar aslında üzülmeyin bakın daha ne dertler var diye yazıyorlar. Yani senin derdin dert mi sus otur demek için demediklerine eminim. Çogunlukla sizdeki gibi bir işe yaramıyor telkinler hatta çekingenlik yaratıyor anlıyorum.Kendime sürekli kızıyorum, en ufak hatada bile resmen kendi hayatını mahvediyorsun diye yükleniyorum kendime sanırım sorun bu. Konuyu burada açmak aslında benim için iyi olur fakat bana dünyanın en büyük sorunuymuş gibi gelen şey diğerlerine minnacık gelebiliyorÇok haklısınız gerçekten değişmeye çalışacağım.
çok tatlısınız, güldürdünüz:)Dert arıyorsan benimkilerden vereyimde azcik kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?