- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Yaaaaa yaaaaaaOldu sabahlık la mi iki tane yabancı adamin karşına geçip te kapıyı açsaydım zaten kapı çaldı ben o an sort iç çamaşırsız aslık badi ileyim yaa ne ara üstüme.birsey giyeceğim.acaba bu kadar düşüncesizlik olur Yaaa
Sinirleniriz yatışsın bir. Şimdi ikinizde sağlıklı düşünemezsiniz. Eşin eşya taşıttık çayla telafi ederim diye düşünmüş olabilir.
Çayı koyar odana geçer yatardin.Servisi o yapardı canım.Beni çoktan tanıması lazım aslında tanıyor da yaa huyumuz suyumuz çok farklı ben marmara da yetiştim.esim egede onlar biraz daha relakslar ama.biz değiliz yani ben böyle şeyleri normal.karsilamam gece 12 de ikitane arkadaşının benim evimde ne işi var bir de onlara servis yapacagim. Düşünsenize eşim hiç demiyor bu kadın çalışıyor yoruluyor evdd tek parça birşey yapmaz ev işi namına çöpü bile atmaz ben söylemeden evde.ne eksik.var bilmez ben söylemeden yeter ama bende insanım iş yerinde zaten kahpelerin arasında calisiyorum evde de böyle eşimin değişik degisik huyları ile.karsilasiyorum yaa kızdığımi biliyor
Haksız.miyim.iki tane adamın gece 12 de benim.evimde ne işi var ben dedim ki sen git.bakalim gece 12 de onlar karısı evdeyken seni alacaklar mi eve dedim yaa askılı badi sort ile evdeyim yaaa aklımın ucundan bile geçmedi çay köy demesi ile onlari da eve davet edeceği yaa düşünür dedim.yaa kapının önünden ayrılır dedim.yaa
yuzde yuz haklısın ya,turk dizi filmi mi bu sabahlıkla 2 adama kapı açıcan? en iyisini yapmışsın. öğrenci evi gibi gecenin 12 sinde 3 adam ne çayı içecekmişOldu sabahlık la mi iki tane yabancı adamin karşına geçip te kapıyı açsaydım zaten kapı çaldı ben o an sort iç çamaşırsız aslık badi ileyim yaa ne ara üstüme.birsey giyeceğim.acaba bu kadar düşüncesizlik olur Yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?