Cok sinirliyim.acil yardim

Ay ben onu tam anlamadım adam konu sahibine üstünün uygunsuz olmasından mı g.. mıyım diyor, yoksa konu sahibi adamları niye eve getiriyorsun diye tepki verdiğinden mi g... mıyım diyor? Malum "yaaa yaaa" arası konu okuyup anlamaya çalıştım zor oldu.

Ya nolacak eşin var sonuçta arkadaşlarını cinsiyet olarak değil insan olarak bakın hizmet de etmek istemiyorsanız kusura bakmayın erken işe gidicem deyip odanıza gidin onlar da bence zaten sizle oturmak istemez

ya bişey sorucam konu sahibi birlikte çalıştığı kişilere k..pe demiş durup dururken, iş yapan erkeklere kılıbık demiş, kv sını görüntüsüyle aşağılamış, eşine ga...t demiş....vs sonra da yorum yapanları kadın düşmanı olmakla suçlamış...eğlence sektöründe çalışan bir profil çiziyor apaçık, eğlence sektöründe çalışan bir kadın niye geç gelen erkek misafirden rahatsız olur ki? ben onu anlamadım

Yok kendisi yakın zamanda bir konu daha açmıştı. Kamuda görevli, KPSS başarısı falan var. Beraber çalıştığı kişiler onun kadar başarılı olmadıkları halde onunla uğraşıyormuş hep. Lütfen duymasın böyle dediğinizi.

ne bileyim ben hemşire, öyle dümdüz durup dururken, k...hpelerle çalışiyorum bütun gün diyince kamu gelmedi aklıma...devlet pavyon açtı da kpss ile eleman mı alıyor acaba, zira başka bir açıklaması yok şu ifadelerin, şu üslubun, olabilir yani, bilmediğimden sordum, ne bileyim?

Geçen hafta açtığı konuda daha feci betimlemeler vardı. Tuvaletten girdi spritüelden çıktı inanılmaz.

Bu işyerinde sifonu çekmeyen, dışkısını bırakan kişi miydi

Aynen o konu..
Ama çekmeyen o değil siz de biliyorsunuz, hep o diğer kız.
Ben zaten diğerlerinin dediğini yazdım çünkü kendisi de aynı şekilde belirtmişti, yoksa ben konu sahibinin tüm konularında masum olduğunu düşünüyorum.

Çok agresifsiniz. Çok kolay çözülecek mevzulardan dağ gibi kavga çıkarmışsınız. Devamlı böyle davranırsanız, zaten hayat çok zor olur siz ve çevrenizdekiler için.

Misafirlere çok basit bir şekilde çay verip, gittikten sonra eşinize bir daha böyle bir durumda yanında birileri olduğunda net söyle, ben de müsait olmayabilirim, ev de müsait olmayabilir deseniz olay çözülecek. Ondan sonra dikkat eder.

ama siz eşinizle bir ton kavga çıkarıp, hakikaten kendine hakaret olarak söylediği gibi bir muamele yapıp, bir de arkadaşlarının yanında mahcup etmeyi tercih etmişsiniz. Burada eşinize sabır dilemek lazım.

bir de kendinizi bir gözden geçirin, benim de düzeltmem gereken şeyler vardır diye.

devamlı çalışıyorum, ev hanımlarının da bilmem nereleri, zaten ailesi de şöyle, iş yerindekiler için de gayet küfürlü kelimeler..bunlar çok kompleksli ve sağlıksız düşünceler.

Sen ayıp etmişsin. onlar mecbur oldukları için mi senin televizyonunu evine kadar taşıyorlar. O kadar yol gidip gelmişler. teşekkür için bir yorgunluk çayı ikram etmek istemiş kocan. Çok mu gördün.

Yani calismanizla alakası yok konunuzun. Başka bir şehre yerleşiyorum eş durumundan. Bir süre ev hanımı olacağım.muhtemelen ama eşim çalışmıyorum diye gece 12 de evime HABERSİZ iki erkek arkadaşını getiremez.

Çayı koydunuz sanırım dediğinde . Kapıyı eğik açıp görünmeden odanıza geçmenizde neden sıkıntı olsunki. Servisi eşiniz yapardı size ne gerek var illa hoşgeldin demeye de bana kalırsa gerek yok . Yani geçen gün eşimin kuzenı geldi hava da sıcak yatıyordum kapı çalınca ben hic gorunmeden odaya geçtim direk yattım uyudum. Kalktığımda da gitmemişti üstümü giyindim biraz sohbet ettik gitti. Yanı eşım mis gibi ağırlamiş, eşi yada hanim biri gelse bende elbette çıkardım.
Eşin de sen de biraz değişik davranmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…