Cok sinirliyim.acil yardim

Çayı koy, biz şurayı "geçtik" dediği anda çoğul konuştuğunu farkedip hemen sormaniz lazımdı misafirimiz mi var diye.

Ayrıca haklısınız o saatte misafir istemeyebilirsiniz ama sesleri duyduğunuzda kapıdan çekilmek yerine hemen odaya gidip giyinebilirdiniz.
Ev kadini muamelesi tabiriniz cok kötü. Ev kadınları nasıl muamele görüyormuş merak ettim? Evden çalışıyorum size nazaran daha rahatım. Ama asla eşim bana sormadan eve misafir getiremez. Demekki, birbirinizi iyi tanıyamamışsınız. Ayrıca konunun kredi çekmeyle alakasını anlayamadim.

Eşinizin seni döverim demesinde cok iğrenç. Sakinlestiginiz zaman oturup karşılıklı tartışmadan konuşmaya çalışın

Yaa daha açık.nasil.diyim göğüs uçlarım belliydi yaa üstümde pembe askılı.badi vardı yaa
Gecenijn12 sinde eve davet edeceği aklımın ucundan bile geçmedi yaa hiç beklemiyordum.madem.mesaj yazsaydın dedim bende arkadaşlarım.eve çay vikaye gelcek diye yazsaydın dedim

Ben gavat miyim diyor bak seni döverim diyor birde bana yaa çok kötü kavga ettik hayatta duymadigim şeyleri duydum Yaaa daha neler göreceğim.acaba dedim

Sesi duymuşsunuz ama kapıyı açmadan. Öyle değil mi? Niye ısrarla deneme yapar gibi kapıyı araladınız üstünüze bir şeyler giymeden?

Ya bunun Ege Marmara ile ne alakası olabilir? Duyan da biriniz Afrika'dan biriniz İskandinavya dan sanacak Her gece mi getiriyor 12de arkadaşlarını eve? Bin yılın başı her şey olur evlilikte bunları idare edemiyorsanız ohoooo işiniz zor

Ev kadını muamelesi demekle ev işlerine hiç bulaşmıyor demek istedim oda ise gidip geliyir ama eve gelince direkt kanepeye geçiyor bütün gece kanepede ben önüne getirip önünden kaldırıyorum ben de ise gidiyorum haftanın beş günü eve 6dan sonra giriyorum yemek bende buladık çamaşır hatta onun dagittiklarini arkasindan toplarım robot gibiyim kadın yorumlamaz işten gelince kanepeye uzanamaz olay bu anladin mi her iki este calisiyorsa kocanın kadına yardım etmesi lazım.

yahu size aldığı televizyonu getirmiş, o saatte eşinize yardım etmek için onu yalnız bırakmayan, kendi evine gidemeyen muhtemelen iyi niyetli insanlar bunlar. Kafanızı uzattığınızda "çok özür dilerim sizi bir saniye bekleteceğim" falan deyip içeri girip üstünüzü değiştirebilirdiniz. Eşinize güvenin biraz, o saatte güvenilmez kişileri evinize getirir mi hiç? Çay zaten hazırmış. Kapıyı açar, bardakları hazırlar, televizyonu taşıdıkları için teşekkür eder (sizi de yorduk falan diyerek) sonra da eşinize dönüp "sen çayları koyabilir misin" deyip yatacaktınız, hepsi bu. Benzer bir olay evliliğimin ilk yılında başıma geldi, böyle bir şeyden kavga çıkması üzücü olmuş, sakinleşince siniriniz geçer, cidden büyütülecek birşey değil ama eşiniz arkadaşlarına karşı biraz küçük düşmüş, muhtemelen yolda eşim çayı koymuştur, çaylarımızı içer öyle gideriz gbii laflar etmiştir.
ekleme yapayım, kavga sırasında sarfettiği sözler çok itici

Sizi biz mi evlendirdik? Şartlarınızı konuşup evlenseydiniz. Çok yoruluyorsanız da yapmayın. Yardımcı tutun benim gücüm yetmiyor deyin.

Birgün ben evde ağda yaparken eşim kapıyı açtı yanında kp sesi odaya bir hışım kaçmam bir oldu 2 dk giyinip geldim..Bazen düşünemiyorlar evet ama durumu lehinize çevirmek de sizin elinizde.. Eşim bana çok mahcup olmuştu haber vermediği için çünkü üslupluca dile getirdim.. Geç olabilir doğru değil ama sizin eşyanızı getirmiş geç aç kapıyı. Üzgünüm müsait değildim geç açtım de tamam..

Edit:Bacaklar yapış yapış olmasına rağmen 2dk da giyindiysem sizinki o kadar da sürmezdi bence..
O günden sonra ağda yapmıyorum lazere gidiyorum

Son düzenleme:

nasıl dayandın ya sinirlenmeden,yeri göğu yıkmıştım ben olsam. herşeye sabrım var ama böyle buyuklerin karşısında ayıp olan mahcup olacağım birşey olunca yeri gögu deviriyorum.

Ben gavat miyim diyor bak seni döverim diyor birde bana yaa çok kötü kavga ettik hayatta duymadigim şeyleri duydum Yaaa daha neler göreceğim.acaba dedim
Ben malın hatami anlamadim diyemiyor tabi esin gerizekali elin adamina ayip olmusmus anadan uryan mi cikacaksin ne istiyor ?
Duzgunce konusursun sonra kavga cikmasin cunku isine gelmeyen siddete basvuruyor

nasıl dayandın ya sinirlenmeden,yeri göğu yıkmıştım ben olsam. herşeye sabrım var ama böyle buyuklerin karşısında ayıp olan mahcup olacağım birşey olunca yeri gögu deviriyorum.
Eğer o halde görünmüş olsam sinirlenmem tabiki doğal ama görmediler durumu toparladıysam ne diye pöyküreyim ki..

hemen odaya gidip uzerinize bir seyler gecirmek maksimum 1 dakikanizi alir. sonra da kapiyi acar “kusura bakmayin ya icim gecmis/kusura bakmayin arka taraftaydim/balkondaydim/lavabodaydim” derdiniz. sizin caniniz kavga istemis, esiniz de zaten hazirmis.

Eşiniz sizi arayıp biz geliyoruz, çay koy demiş, buradan beraber gelecekleri anlamı bence çok açık çıkıyor.
Gece 12 de misafir davet edilebilir ve çiftlerin bu konuda rahat, hoşgörülü olması gerektiğini düşünüyorum. Misafir geldiğinde sorumluluk kadına kalmıyorsa ya da eksik kalan bir şeylerden dolayı suçlanmıyorsa tabi, yani rahat bir ortam söz konusuysa. Buraya kadar her şey normal.

Siz de eşinizin misafir davet ettiğini anlamamış olabilirsiniz, insanlık halidir. Kapıyı açıp geri çekilmeniz de normal.

Lakiiiin, eşinizin olayı yanlış anlamış olmanızdan ve kıyafetinizden dolayı sizi azarlamış olması fiyasko.
Sizin de bu saatte misafir mi davet edilir diye eşinizi azarlamış olmanız fiyasko.

Nasıl olmalıydı? Siz eşinizin misafirlerle beraber geldiğini anlar anlamaz müsade isteyip üstünüze bir şeyler almaya gitmeliydiniz. Onları nazikçe davet edip misafirleriniz gittiğinde eşinize “kusura bakma canım, yanlış anlamışım” diye açıklama yapmalıydınız. O da size “tabi tabi, sorun yok canım” demeliydi.

Karşılıklı birbirinize karşı kötü niyet beslemişsiniz ve yanlış anlaşılmışsınız.

Ayrıyeten eşinizin tartışırken “döverim” vs demesi çok çirkin. Benim için anında soğuma sebebi. Birçok sorununuz var gibi duruyor.

Bence çok abartmışsın üstüne hemen bir şey atıp kapıyı açabilirdin ne olcak çayı koyardın Eşin servis yapardı. Bence çok takılacak bir durum yok bende evliyim çalışıyorum hemde evimle iş yerim arası 2 saat uzaklıkta, eşimin arkadaşları gelir bazen sabaha kadar otururlar bazen ben bile eşlik ederim onlara dert etmem böyle şeyleri tabi aranızdaki samimiyet ile alakalı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…