- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Sesi duymuşsunuz ama kapıyı açmadan. Öyle değil mi? Niye ısrarla deneme yapar gibi kapıyı araladınız üstünüze bir şeyler giymeden?Yaa daha açık.nasil.diyim göğüs uçlarım belliydi yaa üstümde pembe askılı.badi vardı yaa
Gecenijn12 sinde eve davet edeceği aklımın ucundan bile geçmedi yaa hiç beklemiyordum.madem.mesaj yazsaydın dedim bende arkadaşlarım.eve çay vikaye gelcek diye yazsaydın dedim
Beni çoktan tanıması lazım aslında tanıyor da yaa huyumuz suyumuz çok farklı ben marmara da yetiştim.esim egede onlar biraz daha relakslar ama.biz değiliz yani ben böyle şeyleri normal.karsilamam gece 12 de ikitane arkadaşının benim evimde ne işi var bir de onlara servis yapacagim. Düşünsenize eşim hiç demiyor bu kadın çalışıyor yoruluyor evdd tek parça birşey yapmaz ev işi namına çöpü bile atmaz ben söylemeden evde.ne eksik.var bilmez ben söylemeden yeter ama bende insanım iş yerinde zaten kahpelerin arasında calisiyorum evde de böyle eşimin değişik degisik huyları ile.karsilasiyorum yaa kızdığımi biliyor
Haksız.miyim.iki tane adamın gece 12 de benim.evimde ne işi var ben dedim ki sen git.bakalim gece 12 de onlar karısı evdeyken seni alacaklar mi eve dedim yaa askılı badi sort ile evdeyim yaaa aklımın ucundan bile geçmedi çay köy demesi ile onlari da eve davet edeceği yaa düşünür dedim.yaa kapının önünden ayrılır dedim.yaa
Sizi biz mi evlendirdik? Şartlarınızı konuşup evlenseydiniz. Çok yoruluyorsanız da yapmayın. Yardımcı tutun benim gücüm yetmiyor deyin.Ev kadını muamelesi demekle ev işlerine hiç bulaşmıyor demek istedim oda ise gidip geliyir ama eve gelince direkt kanepeye geçiyor bütün gece kanepede ben önüne getirip önünden kaldırıyorum ben de ise gidiyorum haftanın beş günü eve 6dan sonra giriyorum yemek bende buladık çamaşır hatta onun dagittiklarini arkasindan toplarım robot gibiyim kadın yorumlamaz işten gelince kanepeye uzanamaz olay bu anladin mi her iki este calisiyorsa kocanın kadına yardım etmesi lazım.
Kızzz sakin ol biraz.. Sinirini Kasaba gitte aldırBen gavat miyim diyor bak seni döverim diyor birde bana yaa çok kötü kavga ettik hayatta duymadigim şeyleri duydum Yaaa daha neler göreceğim.acaba dedim
Birgün ben evde ağda yaparken eşim kapıyı açtı yanında kp sesi odaya bir hışım kaçmam bir oldu 2 dk giyinip geldim..Bazen düşünemiyorlar evet ama durumu lehinize çevirmek de sizin elinizde.. Eşim bana çok mahcup olmuştu haber vermediği için çünkü üslupluca dile getirdim.. Geç olabilir doğru değil ama sizin eşyanızı getirmiş geç aç kapıyı. Üzgünüm müsait değildim geç açtım de tamam..
Ben malın hatami anlamadim diyemiyor tabi esin gerizekali elin adamina ayip olmusmus anadan uryan mi cikacaksin ne istiyor ?Ben gavat miyim diyor bak seni döverim diyor birde bana yaa çok kötü kavga ettik hayatta duymadigim şeyleri duydum Yaaa daha neler göreceğim.acaba dedim
Eğer o halde görünmüş olsam sinirlenmem tabiki doğal ama görmediler durumu toparladıysam ne diye pöyküreyim ki..nasıl dayandın ya sinirlenmeden,yeri göğu yıkmıştım ben olsam. herşeye sabrım var ama böyle buyuklerin karşısında ayıp olan mahcup olacağım birşey olunca yeri gögu deviriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?