- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Evet ben başaramam nasıl bir isveye çileye sahipsinizSiz bunu başaramazsınız ki..
Çünkü içten içe eşinize hakveriyor ev işlerini kadına ait görüyorsunuz. Kadına yardım eden erkekler için kılıbık galiba diye düşünebiliyorsunuz.
Size taktik falan işlemez.
Bu kafayla gece 3 te yataktan çıkıp çay koymanız gerekebilir. Ev giyiminizi de buna göre seçin bari artık.
İşve ve cilve ile ne alakası var yahu???? Kadın orada leoparlı gecelik giyip yerleri gırgırladım eşim o geceden sonra ev mi süpürüyor dedi??Evet ben başaramam nasıl bir isveye çileye sahipsiniz
Gerçek hanfendi yaşandı hala aramız limoniKonu feyk mi acaba. Konu sahibi hem fikir istiyor hem verilen fikirlerin hepsine olmaz diyor.
Burada yaptığını atarı gideri eşinizede yapın hanımefendi işler belki.Gerçek hanfendi yaşandı hala aramız limoni
Ayrıca ben hicbir şey olmaz demiyorum dikkatli okuyun ya da okumayin
O zaman temizliğe biri al diyoruz niye kendini bu kadar yıpratıyorsun,krediyi de ona gore çek.Canım bende bunu eşime anlatamıyorum zaten sorun orda ikimizde çalışıyoruz masrafları ikimizde karşılıyoruz ev işleri niye sadece bende hayat musterek onun da en azından yardım etmesi lazım bu demek değil ki hepsini yap yada bazılarını tamamen üstüne al süpürgece senin mesela da demiyorum yaa zorda kalınca sıkışınca acik yardım bee arkadaşım.ben bu işi konuşmakla.cozemedim adamın tabiatında yok konuşmakla herşey çözülseydi ben şu an mükemmel bir es yaratmıştım.kendime
Evet ben başaramam nasıl bir isveye çileye sahipsiniz
Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamamaya programlısınız. Hepimiz hayatta eşimizle ortak bir şeyler alıyoruz ama evliliğinden şüphesi olmayınca insanın aklına kendimi güvende hissedeyim gelmiyor. Eşimi çok seviyorum o benim tek varlığım derken diğer yandan sizin bunu düşünüyor olmanız kusura bakmayın tuhaf geldi bana. Edinme payını da ilk kez sizden duydum.Yaa siz iyi misiniz krediyi ben de çeksem sonuçta diğer borç bitince bana destek olacak yarısını verecek kredinin birlikte ödeyeceğiz zaten yarisi onun ben kadın olarak psikolojik olarak kendimi güvende hissetmek istiyorum üzerime olsun istedim cunku kadın garantide olmalı arkadaşım neyse allah korusun boşanma halinde edinme payı var ama biz yari yarıya paylaşırız ben size daha çok bana kalsin diye ben cekiyorum demedim
Ben size işin hukuksal boyutunda böyle birşey var demek istedim
Insanlar neden bu kadar gaddar yaa neden bu kadar çıkarımda bulunmayı insanları yaftalamayi neden bu kadar seviyoruzzzz özelllikle kadının kadına davranışına bak yaa sanal ortamda böyleyse gerçek ortamda sizi düşünemiyorum hoc iş yerinde de bayanlardan cekiyorum yaaa oda ayrı bir konu
Ay gerçekten çok kadın dostuymuşsunuz ağzım açık okudum vallaO zaman karıştılar büyükler.diye sesimi.cikartmadim saygılık yapmayın diye bugün olsa mecazi anlamda söylüyorum ağızlarını terlikle kapatırım ilk once sessiz ne olduklarını nasıl olduklarını gördüm anlicsniz ve uzaklastim aramıyorum.. bile aramak ta istemiyorum sevmiyorum uzak.durmak istiyorum basından beridir o kadın yüzünden yaşadığım sınır bozucu şeylerden sonra sevemiyorum kardeşim sevemiyorum o kadın mii iyyyyy diye kaçasim geliyor tovbe tovbe Allah günah yazmasın ama yüzüne baksam saçları çemberinden salkım.sacak tek dişi kalmis canavar gibi offff benden uzak olsun allaha yakın sevmiyorum sevemiyorum yaptıklarından ötürü tek şey var eşimin annesi eşimden dolayı saygım var ama içinde sevgi mi yok
Bak bayan arkadaşım hayatta çok sevebilirsin çok ta güvenebilirsin ama kendini garanti altına almak zorundasın eğer güvenip te kendini salarsan gün gelir o sevdiğin sana lazım attığında ortada elin böğründe kalırsın bu birinci yazdığının cevabıYa ben anlatamıyorum ya siz anlamamaya programlısınız. Hepimiz hayatta eşimizle ortak bir şeyler alıyoruz ama evliliğinden şüphesi olmayınca insanın aklına kendimi güvende hissedeyim gelmiyor. Eşimi çok seviyorum o benim tek varlığım derken diğer yandan sizin bunu düşünüyor olmanız kusura bakmayın tuhaf geldi bana. Edinme payını da ilk kez sizden duydum.
Ay gerçekten çok kadın dostuymuşsunuz ağzım açık okudum valla
Aynı üslupla cevap vereyim:Bak bayan arkadaşım hayatta çok sevebilirsin çok ta güvenebilirsin ama kendini garanti altına almak zorundasın eğer güvenip te kendini salarsan gün gelir o sevdiğin sana lazım attığında ortada elin böğründe kalırsın bu birinci yazdığının cevabı
Ikinci yazıldığına gelince
Ben orada kaynanadan bahsetmişim çoğumuz kaynanasını sevmez kaynanası ile kötü anıları vardır vs vs vs burdan ne kadar kadın dostu olduğumu tespit edemezsiniz bu sorunlar kv kp hepimizin ortak sorunlarıdır sizde kv denizi çok sevdiğinizi ona aşık olduğunuzu söyleyemezsiniz bana çok nadirdir iyi anlaşan gelin kv ler benim bu hapsettiğim şeyden ne kadar da kadın dostumuysunuz yazıp ta dalga vari bir üslupla gülücük emojisi atarak yorum yazmak sizin ne kadar da hemcinsinize karşı alaycı olduğunuzu ve dost olmadığınızı daha çok hemcinsinizi yermeye çalıştığınızı gösterir üzgünüm ama siz bir hemcinslerinize karşı nasıl olduğunuzu incelemelisiniz altta yatan bir hemcins karşı sonunuz var ben bunu.burdan bariz görebiliyorum
Yaa ben de seviniyordum en son ben yazdım diye. Hani altta kalma kaygısı olan bendimSayfamı takip ettiğin için burdayım size cevap vermek için gelmedim en altta sizin yorumunuz bulunduğu için yazıyorum evet öyle ben temizlik yaparken beni izlemişlerdi ben baktım.duruma hoşuma.gitmedi mümkün olduğunca uzak.. durmaya calisiyorum insanlar değişmezler eşimi sevdiğim için devam ediyorum sevmesem.zaten kalmazdım yanında burda bazı şeyleri anlatmama sebeb insanalrın barış acısı nedir diye
Sizse sadece laf yarışına görmeyi tercih ediyorsunuz yazık bir kadın olarak birbirimizi anlamalıyız şöyle yap böyle.yap diye akıl verebiliriz ama sizin gibi yargılamak siz boyladınız de onda böyle demek yersiz kadın çekişmesini taa burdan yazılarınızdan buram buram hissediyorum sizin içinizde kalmasın doğru insan olmayı beceremeyelim biz oldu mu insanca yaklaşımı.beceremeyelim olayı meydanı hep bir çekişmeye çevirelim oldumu hanımefendi böyle yorunlarda bulunacaksanız lütfen konu başlığımi terk edin sizin cekismelerinize ön yargılarınıza ihtiyacim yok terk edin sayfami
Darısı başınızaAyrıca kendinizi bilmeniz ve kabul etmeniz takdire şayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?