Cok sinirliyim.acil yardim

Evet ben başaramam nasıl bir isveye çileye sahipsiniz

Valla sabah is olmasa sabah kadar oturur, arkadaslarla lak lak ederim , gece uyumayinca aksama kadar is yerinde sinirli stresli oluyosun, bide bekar evi degil sizinki, yeni evli sayılırsınız olmaz öyle, esiniz ile konuşun bi daha size danışmadan kimseyi getirmesin helede o saatte her seyin bir adabi var bence

İşve ve cilve ile ne alakası var yahu???? Kadın orada leoparlı gecelik giyip yerleri gırgırladım eşim o geceden sonra ev mi süpürüyor dedi??
İş bölümü yapmışlar verilen fikirleri uygulamıştır belki de?

O zaman temizliğe biri al diyoruz niye kendini bu kadar yıpratıyorsun,krediyi de ona gore çek.
Emin ol yarın birde çocuk olduğunda bu şekilde devam edersen tükenirsin.

sen de kadın ol da ağzından gir burnundan çık kocanın. onu da biz mi öğretelim ayol işveden anlamıyosan evlenmeseydin. yukarda sütyen giymedim diyip duruyodun geliştir taktikleri biraz.

Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamamaya programlısınız. Hepimiz hayatta eşimizle ortak bir şeyler alıyoruz ama evliliğinden şüphesi olmayınca insanın aklına kendimi güvende hissedeyim gelmiyor. Eşimi çok seviyorum o benim tek varlığım derken diğer yandan sizin bunu düşünüyor olmanız kusura bakmayın tuhaf geldi bana. Edinme payını da ilk kez sizden duydum.
Ay gerçekten çok kadın dostuymuşsunuz ağzım açık okudum valla

Bak bayan arkadaşım hayatta çok sevebilirsin çok ta güvenebilirsin ama kendini garanti altına almak zorundasın eğer güvenip te kendini salarsan gün gelir o sevdiğin sana lazım attığında ortada elin böğründe kalırsın bu birinci yazdığının cevabı
Ikinci yazıldığına gelince
Ben orada kaynanadan bahsetmişim çoğumuz kaynanasını sevmez kaynanası ile kötü anıları vardır vs vs vs burdan ne kadar kadın dostu olduğumu tespit edemezsiniz bu sorunlar kv kp hepimizin ortak sorunlarıdır sizde kv denizi çok sevdiğinizi ona aşık olduğunuzu söyleyemezsiniz bana çok nadirdir iyi anlaşan gelin kv ler benim bu hapsettiğim şeyden ne kadar da kadın dostumuysunuz yazıp ta dalga vari bir üslupla gülücük emojisi atarak yorum yazmak sizin ne kadar da hemcinsinize karşı alaycı olduğunuzu ve dost olmadığınızı daha çok hemcinsinizi yermeye çalıştığınızı gösterir üzgünüm ama siz bir hemcinslerinize karşı nasıl olduğunuzu incelemelisiniz altta yatan bir hemcins karşı sonunuz var ben bunu.burdan bariz görebiliyorum

Konu derdimi paylaşmaktı fikir tavsiye almaktı
Ne ara konu nerelere geldi de bu kadar bazı hemcinslerimin saldırısına uğruyorum bu kadar yergiye uğruyorum var yaa kadınlar kendi aralarında böyleler yaaa biz herşeye müstehakiz arkadaş cunku birlik olmayı birbirimizi desteklemeyi öğrenememişiz
Içimizde ki bazılarımızın içinde daha çok var fesat duygular ben karşımdakini ne kadar aşağı çekebilirsem kendi egomu o kadar beslerim cabalari birine yerici birşey söylediğinde kendini iyi hissetme çabaları yazık yaa bize gerçekten yazık
Ben fikir tavsiye istedim başka bakis acilarinizi almak istedim ama.bu yergi nedir arkadaş
Siz kendinizi çok mu iyi hissediyorsunuz bir.baska hemcinsinizi yerince dalga geçince
Siz okuyun okuyun gülün kardeşim gülücük.emojisi atin duru siz ben sizin çapınızı gördüm hemcinsim lütfen actigim.konuya yorum.yazmayin artik
Giggles rumuzlu sahis

Aynı üslupla cevap vereyim:
Bak kadın arkadaşım, zaten evlilikte alınan şeyler ortak ya hani gün gelip boşansam da zaten ikiye bölünecek. Edinme payı filan düşünmek sizin anlattığınız küçük hesaplar yapmak kusura bakmayın. Edindiklerimiz dışında maaşım var zaten niye ortada kalayım? Sizin de maaşınız var korkmayın siz de ortada kalmazsınız. Edindiklerinizin yarısı+maaş.

Kaynanayı sevmemek başka konu sizin yaptığınız gibi alenen aşağılamak başka bi şey. Kaynananızın dış görünüşüne hakaretler etmişsiniz ama ben bundan hiçbir çıkarımda bulunma hakkına sahip değilim. Ne hikmetse siz emojiden tüm çocukluk travmalarıma kadar inebiliyorsunuz Yine koydum, yorumlarınızı merak ediyorum. Bu çıkarım yapabilme yeteneğinizi eşinizle olan iletişiminizde kullanın o zaman da eve arkadaşlarıyla geldiğinde triplere girmeyin.

Küçük hesaplar peşinde degilim eş ailesine karşı kendimi korumak.haklarimi korumak.istiyorum sadece cunku daha çok onlar küçük hesapların peşindedir niye kimse.annesi eşimin boynundan altın kurdelasını birden çekti iğne battı eşimin boynuna düşünün bazı şeyleri anlattim size ben küçük hesap pesinde hicbir zaman degilim sadece kendimi.garanti altına almak.istiyorum
Edinme payına gelirse eğer eşiniz tamamını ödemişse bunu ispatlarsa size eve ne kadar katılmışsanız o kadar alırsınız ben her şeyi bilmek zorundayım haa biz yari yarıya paylaşırız o ayrı konu hayatta her şeyi bilirsin ona göre hareket edersin ölüm haksa boşanmakta haktır haa.ben istemem ama hayat herşey basima.gelebilir diye düşünmek zorundayım
Siz kim bilir kv denizle neler neler yaşadınız yada.hicbir şey gormediniz ondan eğer görseydiniz sizin soyleyeceklerinizi tahmin bile.edemem evliliğinin ilk yılları sadece telefonu yetti aramızda tartışma çıkması için 7 saat uzaklıktan evimi.huzursuz edebildi anlıyor musunuz belkı de siz böyle biri ile karşılaşmadınız belkide hayatınız çok toz pembe allah sizin karşınıza kötü çıkartmadı belkide ondan böyle rahat.konusabiliyorsunuz
Atin kardeşim gülücük o sizin uslupsuzlugunuz içten içe bir kadın düşmanlığı var sizde bence bir psikologa görünün birde altta kalmamak.gibi sorununuz var sanırım bakalim ne cevap verecek diye beklediğinize gore
Iyi günler hanımefendi ben sizi bekleyemicegim bakalim ne cevap verecek diye kalkıp kahvaltımı haziayacagim kendimi simartacagim evimin işine bakacağım bakimimi yapacagim mağlum.yarin sabah erken iş var
Siz boşuna beklemeyin oldumu ben size cevap vermeyeceğim yani benim altta kalmak gibi bir psikolojik sorunum yok istediğinizi yazın bol.bol.gulucuk atin oldumu hadi cavvvv

Ben çapsız, kadın düşmanı, psikoloğa gitmesi gereken ve altta kalma sorunu olan biri olarak tabi ki kendime yakışanı yapacağım. (bunu koymasam çok içimde kalırdı)

Yaptığınız her şey sizin seçiminiz. Şimdi şikayetçi olan da sizsiniz. Konunun benimle ne alakası var? Eşiniz annesinin tek lafına huzurunuzu bozabiliyorsa siz öyle biriyle evlendiğiniz için öyle. Zaten aynı aile size temizlik yaptırıp sizi izlemişti. Eşinizi de bebek gibi bakıyordunuz. Hepsi sizin kendinize yaptığınız şeyler.

Evinizin işlerinde size kolay gelsin.

Sayfamı takip ettiğin için burdayım size cevap vermek için gelmedim en altta sizin yorumunuz bulunduğu için yazıyorum evet öyle ben temizlik yaparken beni izlemişlerdi ben baktım.duruma hoşuma.gitmedi mümkün olduğunca uzak.. durmaya calisiyorum insanlar değişmezler eşimi sevdiğim için devam ediyorum sevmesem.zaten kalmazdım yanında burda bazı şeyleri anlatmama sebeb insanalrın barış acısı nedir diye
Sizse sadece laf yarışına görmeyi tercih ediyorsunuz yazık bir kadın olarak birbirimizi anlamalıyız şöyle yap böyle.yap diye akıl verebiliriz ama sizin gibi yargılamak siz boyladınız de onda böyle demek yersiz kadın çekişmesini taa burdan yazılarınızdan buram buram hissediyorum sizin içinizde kalmasın doğru insan olmayı beceremeyelim biz oldu mu insanca yaklaşımı.beceremeyelim olayı meydanı hep bir çekişmeye çevirelim oldumu hanımefendi böyle yorunlarda bulunacaksanız lütfen konu başlığımi terk edin sizin cekismelerinize ön yargılarınıza ihtiyacim yok terk edin sayfami

Yaa ben de seviniyordum en son ben yazdım diye. Hani altta kalma kaygısı olan bendim Kendi kişisel siteniz olmadığı için istediğim yerine yorum yapma hakkım var diye biliyorum. Bir de malum sizin teşhis koyduğunuz bazı sorunlarım var. Kendime engel olamıyorum. Konunuzla ilgili yaptığınızın yanlış olduğunu, insanların sizin evinize eşya getirdiğini, üstünüze bir şeyler kolayca geçirebileceğinizi de yazmıştım ama sahi siz ne cevap vermiştiniz ben çalışıyorum tüm ev işlerini yapıyorumdan başka?
Ayrıca kendinizi bilmeniz ve kabul etmeniz takdire şayan
Darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…