Cok sinirliyim.acil yardim

Duramadın dimi hemen yorumu patlasmissin
Yaa gerçekten şu kadın denen varlık şeytana papucunu ters giydirir vallahi okudum dudağında bir gülümseme belirdi canım bu benim konu başlığım.oldufu için illaki be yazacağım onu sıkıntı yapmaman lazım
Tamam önerinde bulunmussun da sonra iş bu.raddeye nasıl geldi acaba sizin yerici yorumlariniz olmuş olabilir mi getiren
Yaa gerçekten kadından kork yaa kork gerçekten kork kadın çok tehlikeli bir varlik

Yazdığınız mesajın sol altında şikayet etin yanındaki üç noktada düzenle seçeceği var. Ona basarsanız tekrar tekrar mesaj yazmak zorunda kalmadan, mesajınızı yazdıktan 10 dakika sonraya kadar düzenleyebilirsiniz

Bir kişinin şahsına cevap vermek istediğinizde de o kişinin mesajının sağ altında cevapla yazıyor ordan yazarsanız ortaya yazmamış olursunuz

Duramayan sizsiniz. En son bana altta kalmama sorunun var çapsız senle uğraşamam dediniz ama hala bana cevap vermekten kendinizi alamıyorsunuz. Beni zaten biliyorsunuz malum sorunlarım var

Ev kadınları çalışan kadınlardan daha kıymetli bunu anladım.ben herkes te.oyle.soyler ev kadinlarinin şeyi altından çalışan kadınım şeyi bakirdan diye
Bi de şunu yazmış bir insansınız. Kim daha çapsız tartışmayalım bence. Çok da şaapmayın yani

Sizi üzeceğim ama tek çalışan siz değilsiniz biliyor muydunuz bunu??? çalışıyorum aynı zamanda 7 aylık oğlum var sizin gene haftasonu uyuma gibi bir lüksünüz falan var, eşinize de arkadaşlarına da ayıp etmişsiniz nokta.

Adam rakı masasını kur , dansöz kıyafetini giy evde pavyon kuracağım demiş sanki Biri sizin için yorulursa ona ikram yaparsınız , bu sözsüz bir kuraldır. Saat uygun değil orası ayrı o da sizin eşinizle iletişim sorununuz. Çalışıyorum kredi ödüyorum çamaşırsız geziyorum konudan aklımda kalanlar bunlar

Aynen oyle saat uygun degil onu misafir gidince konusursun. Adamin dedigini anlaamayan kendisi.

Bir dakika diyip üzerinize bir şeyler geçirebilirdiniz. Eşiniz de biz ahmetlerle geliyoruz diyebilirdi. Bu kadar abartmasaymış iyiymiş.

Konu sahiplerine gel kavga edelim dercesine usluplarla yorum yapıp sonrasında banlatiyorsunuz. Kiskirtanlara da bı yaptirim olmalı artık çok saçma usluplar. Konu sahibi kapının arkasına saklanıp bekliyceginize direkt odaya kaçıp giyinebilirdiniz ama ben kocanizi da haksız bulduğum için sizde sorum görmedim. Erkekler eve misafir davet ederken karilarina danışmak zorunda. Sonra da hizmet beklerler

Her evin, eşlerin kurallari olur.

Eşim bana sormadan kimseyi eve davet etmez. Annesini bile.

Bekar arkadaslariyla disarida görüşür. Çok nadir birkaç arkadasi evimize girer cikar. Bu da kendi tercihi.

Hicbir sekilde saat gece 11den sonra eve misafir girmez. Kadin veya erkek. Bunu ayip gunah bilmem ne gibi sebeplere dayandirmiyoruz. Ben belli bir saatten sonra guvenli alanimda yalniz kalmak istiyorum. Belli bir saatten sonra baskalarinin evimde olmasi ya da benim evimde olmamam beni geriyor.

Evde nasil giyindigimi bilir. Eger acil bir durumsa, hayir diyemeyecek gibiyse birileriyle gelecegini açık açık söyler.

Bunlar evimizin kurallaridir. Sizin belirlenmiş kurallariniz yoksa esinize kizma hakkiniz yok.

Dövesi geliyormuş zaten. Mutlu musun?

Lafa gelince bu kk kadınları kadına şiddete karşı he. Bu toplumun kadına şiddeti bitmez. Kadın ne yaptıysa yaptı adam onu güç kullanmakla tehdit edemez, kadın ona karşılık veremez. Bu evlilikteki en büyük sorun bu. Sözde kadınlar kulubü burda bile şiddete tepki yok. Erkeklerden dayak yemeden ölsen mucize bu ülkede.

Sunu belirteyim ki calisan her kadın evinin işini kendisi yapıyor. Biz şurayı gectik sende cay koy demis aslinda arkadaşlarının gelecegi belliymiş. Kaldi ki o tv eve tasinacaknarkadaslari kapinin onune birakacak degil az biraz temkinli olmaliydiniz. Bu her gün olan bisey değil. Ben çalışıyorum ben para kazaniyorum evime 12 den sonra kimse giremez diye bir kural yok. Ha her gece her gece olmaz ama bazi durumlara karsi kendinizi yumusatmalisiniz. Sesleri duydugunuzda esinizi mahcup etmeyip üstünüze eşofmanlarınızı cekip buyur etmeliydiniz. Onlar gidince kavgami cikarirdiniz, boyle bir seyin bir daha yasamak istemediginizi mi anlatirdiniz bilemem. Ama esinizin durumu da kolay degil. Gecenin 12 sinde eminim ki arkadaslari da rahatsiz etmemek istediklerinizi kocaniza söylemişlerdir. Ama esiniz kendisini onlara karsi mahcup hissetmistir.

Adam geliyoruz diyerek çoğul konuşmuş zaten ama demek ki sizin algısız olduğunuzu kavrayamamış.
Yazdıklarınızdan psikolijisi bozuk biri olduğunuz açıkça belli, eşiniz belki bunu da farkedemediği için sizden normal tepkiler beklemiştir.

Adam haklı, arkadaşları o saatte onu da tv yi de bırakmaya yardıma gelmişler gelmişken de bi çay kahve içilir nedir yani sizi mi yicekler. Tepkisinde de gvt.mıyım demesinde de haklı buldum ben. Adamı ve arkadaşlarını itham etmişsin 12 de 12 de 2 erkek 2 erkek diye diye..

Hanımlar anlıyorum konu sahibinin yazdıklarını okumak çok zor ama kimse pat diye kimsenin evine dalmamış.
Adam nezaketli biri ki bu saate kadar kendi TV'leri için yorduğu arkadaşlarına nazeketen çay ikram etmek istemiş.
Belki konu sahibi buyurun diye açmış olsaydı bile bu arkadaşlar geç oldu girmeyelim diyeceklerdi.
Tabii ki "seni döverim" cümlesi çok talihsiz, zaten iletisimsizlik baştan sonra var.
Bu arada çalışan kadın olmak bu kadar abartılacak bir şey değil. Mesela benim annem 50 küsür yaşına kadar çalıştı hiç de bilmem çalışıyorum misafir alamam dediğini.
1 saat geç uyuyup da ise gidebilir herkes pekala, misafir de ağırlanır. Yaptığınız iş zulüm geliyorsa çalışmamak ruh sağlığınız için daha iyi olacaktır.
Edit:şimdi farkettim bu misafir istemeeem isyanını CUMA akşamı yapmışsınız. Yani ertesi günü tatil olan bir akşam. Gerçekten tek çalışan kadın sizsiniz ben başka bir şey demiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…