- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Duramayan sizsiniz. En son bana altta kalmama sorunun var çapsız senle uğraşamam dediniz ama hala bana cevap vermekten kendinizi alamıyorsunuz. Beni zaten biliyorsunuz malum sorunlarım varDuramadın dimi hemen yorumu patlasmissin
Yaa gerçekten şu kadın denen varlık şeytana papucunu ters giydirir vallahi okudum dudağında bir gülümseme belirdi canım bu benim konu başlığım.oldufu için illaki be yazacağım onu sıkıntı yapmaman lazım
Tamam önerinde bulunmussun da sonra iş bu.raddeye nasıl geldi acaba sizin yerici yorumlariniz olmuş olabilir mi getiren
Yaa gerçekten kadından kork yaa kork gerçekten kork kadın çok tehlikeli bir varlik
Bi de şunu yazmış bir insansınız. Kim daha çapsız tartışmayalım bence. Çok da şaapmayın yaniEv kadınları çalışan kadınlardan daha kıymetli bunu anladım.ben herkes te.oyle.soyler ev kadinlarinin şeyi altından çalışan kadınım şeyi bakirdan diye
Sizi üzeceğim ama tek çalışan siz değilsiniz biliyor muydunuz bunu??? çalışıyorum aynı zamanda 7 aylık oğlum var sizin gene haftasonu uyuma gibi bir lüksünüz falan var, eşinize de arkadaşlarına da ayıp etmişsiniz nokta.Hanım efendi eğer tam anlasaydım olayı tabiki öyle oturmaz verirdim çaylarını benim sinirim.uygunsuz dan diye gelmeleri oldu ve saat te uygun bir Saat değildi malumunuz ve benim uykum gelmişti saçım.basim da dumandı zaten kapı çaldığında kanepede uyukluyordum
Aynen oyle saat uygun degil onu misafir gidince konusursun. Adamin dedigini anlaamayan kendisi.Adam rakı masasını kur , dansöz kıyafetini giy evde pavyon kuracağım demiş sankiBiri sizin için yorulursa ona ikram yaparsınız , bu sözsüz bir kuraldır. Saat uygun değil orası ayrı o da sizin eşinizle iletişim sorununuz. Çalışıyorum kredi ödüyorum çamaşırsız geziyorum konudan aklımda kalanlar bunlar
Dövesi geliyormuş zaten. Mutlu musun?İcime fenalık geldi yemin ederim. Yaa yaaa yaaa, çalışıyorum çalışıyorum ben çalışıyorum, kocam ev hanımı muamelesi yapıyor!! O neyse artık. Sürekli bı tekrar içindesiniz insanın okuyasi gelmiyor kocaniza da sürekli böyle konuşuyorsaniz dinleyesi gelmiyordur eminim.
Bu kadın yarın dayak yedim diye konu açsa hepiniz "adamın eline sağlık" diyeceksiniz vallahi.Allah adama sabır versin bunaldım okurken
Yok canım şiddete öyle bir yaklaşımda bulunamam ama bazı kadınların çenesi beni bile çileden çıkarıyor helal olsun adama diyorum tutuyor kendini ne sabır ama..Bu kadın yarın dayak yedim diye konu açsa hepiniz "adamın eline sağlık" diyeceksiniz vallahi.
Sunu belirteyim ki calisan her kadın evinin işini kendisi yapıyor. Biz şurayı gectik sende cay koy demis aslinda arkadaşlarının gelecegi belliymiş. Kaldi ki o tv eve tasinacaknarkadaslari kapinin onune birakacak degil az biraz temkinli olmaliydiniz. Bu her gün olan bisey değil. Ben çalışıyorum ben para kazaniyorum evime 12 den sonra kimse giremez diye bir kural yok. Ha her gece her gece olmaz ama bazi durumlara karsi kendinizi yumusatmalisiniz. Sesleri duydugunuzda esinizi mahcup etmeyip üstünüze eşofmanlarınızı cekip buyur etmeliydiniz. Onlar gidince kavgami cikarirdiniz, boyle bir seyin bir daha yasamak istemediginizi mi anlatirdiniz bilemem. Ama esinizin durumu da kolay degil. Gecenin 12 sinde eminim ki arkadaslari da rahatsiz etmemek istediklerinizi kocaniza söylemişlerdir. Ama esiniz kendisini onlara karsi mahcup hissetmistir.3 yıllık evliyim ve sabah 6 buçuk ta kalkıp ise giden ve aynı zamanda ev kadını gibi de evdeki bütün işleri yapan biriyim neyse bu akşam.bir mevzu gelişti eşim iki arkadaşı ile bizim.yasadigimiz şehre yakın başka bir şehre 1 saatlik mesafe olan neyse eşim iki arkadaşı ile oraya gitti televizyonumuz bozulmuştu tv almış bana 1 saat önce arayıp eşim.sen bir çay köy biz şurayı geçtik diye aradı bende eşim tek gelecek çay içemedi herhalde diye çayı koydum Evde de askılı badi iç çamaşırsız ve altında şortla oturuyorum uzanıyorum.hatta mağlum.cuma.aksami sabah ise gidip gelmişim.esimi bekliyorum gelsin diye meğer eşim çay köy demekle iki arkadaşını da davet etmiş eve ve saat 12 ama bana sadece çay köy biz şurayı geçtik diye arıyor yani eve arkadaşlarını davet edeceğini söylemiyor neyse kapı çaldı 12 de benim.ustum o şekilde ve arkadan arkadaşının sesi de geliyor bir süre durdum kapıyı o şekilde açamazdım hiç beklemiyordum.da iki erkek arkadaşını da davet edeceğini neyse kapıyı görünmeden az açtım hemen geri cekildim kendimi göstermeden sonra eşim beni içerde oyal.gordu kapının dışında arkadaşlarının sesi geliyor sonra gelin falan dedi öyle.esim onlarda allahtan uygun olmadığını anladılar herhalde biz girmeyelim dediler sonra eşim.eve girince bir kıyamet koptu sen beni ne duruma.dusurdugujun farkında mısın dedim.kapiyi bu şekilde açmamı beklemiyordun herhalde dedim hem.ne işi var iki adamın gece 12 de evimde dedim hole tv yi bıraktılar iste gittiler neyse bizim.aramizda bu yüzden bir kavga koptu ben seni ararim çay köy diye diyor bana ama.gecenin 12 sinde iki tane adamı eve sokmak isteyeceğini beklemiyordum ondan yani eşimden aramızda böyle bir yanlış anlaşılma oldu oda benim onları da davet ettiğini anladigimi sanmış yaa bana gore kapıdan tv yi bırakırsın gidersin deme eve girmek neyin nesidir gecenin 12 sinde yok efendim esim sen ne düşündün ben gabay miyim bak seni döverim diye bana bağırmaya başladı bende ona bağırdım.beni ne duruma.soktugunun farkında mısın diye gece 12 de ikitane adamın benim.evimde işi ney diye yok arkadaslarininarabasinda gezmiş mis falan diyor Yaa dedim bak yaptığın normal.birsey değil dedim şu an çok kötü bir kavga ettik ve biz ev almak üzereyiz ben kredi çekecektim o nakit borç bulacaktı falan evlendigimizden beri misafiri normal.zamanda evime girmez ailesi 7 saat uzaklıkta yasiyor bu gelin çalışıyor demezler hafta ici tam.3 seneden 3 kere evime gece 13 de 1 de evime girdiler neymiş uzaktan geliyorlarmış birde bu tuz biber ekti üstüne hadi akrabalarına göz yumduk ta arkadaslari nin ikitane adamın gecenin 12sinde evimde işyeri neymiş haksız mıyım
bu adam bir türlü karım.calisiyor sabahın köründe kalkıp ise gidiyor demiyor bana ev kadını muamelesi yapıyor hemde calisiyorum eve para getiriyorum. Üstelik ev almak için kredi çekicem
ne yapmalıyım.bu bardağı taşıran damla oldusabahin köründe kalkıp ise gittim çok uykum var ama bu sorununyasadim uyuyamiyorum sinirden uyku hapi ictim ama nasıl uy uçak.sinirden boğumlarım agridi
Adam geliyoruz diyerek çoğul konuşmuş zaten ama demek ki sizin algısız olduğunuzu kavrayamamış.Ölsem kurtulsam bu hayattan annem babam da oteki tarafta onların yanına gitsem ahh iste öleyim demekle de ölunmuyor ki insanligimdan çıktım ben herkes te bana kötülük yaptı iş yerinde hiçbiri de ödemedi bu hayatta yaptıklarının karşılığını görmedi olan bana oldu Sonra evde de böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?