- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
Neden kişisel algılıyorsun ki diyelim ki kızdın zaten adama güzel cvp vermişsin..Bu kadar kafana takma ..Böyle her yerde var..arkadaslar cooook sinirliyim.uzun süredir ek iş arıyordum.bugun bi iş görüsmesine gittim.gitmez olaydım.ufak bi kuyumcu dükkanıydı.önce sartları konustuk..hiç aklıma yatmadı.ben bi düsünüyüm dedim.neymis kot pantolon giymek yasakmıs,topuklu ayakkabı giyecekmisim falan filan.sonra iş yerinin sorumlu müdürü biz işe alacagımız kişilere 20 soruluk bir test uyguluyoruz dedi.bende sandımki adam akıllı bi test iş konusuyla alakalı.adam 4 sayfa bi kagıtla geldi.yanımda annemde vardı.beni ve annemi yan dükkanlarına götürdü.annemle oturduk ve bana kagıtları verdi.20 dakikalık bi süren var dedi.neyse ben sayfanın basına bi baktım.ZEKA TESTİ yazıyor.gözlerime inanamadım.anneme gösterdim annem cok sinirlendi.birinci soruya bi baktım aynen söyle;
1 3 5 7 ? soru isaretli yere ne gelmelidir? sorunun sacmalıgına bakarmısınız.dalga gecer gibi.
ikinci soruda suydu;
1 2 3 4 5 rakamlarını tersten yazarsak nasıl yazmamız gerekir?
sinirden deliye döndüm.kagıtları aldım ve adamın yanına gittim.siz benimle dalga mı geciyorsunuz bu sorular ne,bu soruyu ilk okul cocuguna verseniz yapar bense 1 saniyede yaparım ama ne kadar zeki oldugumu sizin gibi insalara kanıtlamak zorunda degilim dedim kagıtları yere attım cıktım..
sabahtan beri siniri üzerimden atamadım..o soruları cözseydim kendime olan saygımı yitirmis olacaktım..severek yaptıgım bi işim var ama bos vaktim cok oldugu için ek iş arıyordum..insanlar ne kadar degisik ya inanamıyorum..üniversite mezunuyum ama sanki cahilmisim gibi bana sordukları sorulara bakın
Acikcasi ben neden bu denli sinirlendigni anlamadim canim...CADIARZU
neticede is verenin tercihidir ne gibi bir test uygulamak isterse onu yapar...giyim konusundada bazi is yerlerinde kurallar vardir...
Olabilir senin kafana yatmaz...buda senin tercihindir...fakat bu kadar asiri derecede tepki vermeni cidden anlamadim...fisfisfis
Yoksa bendemi bir sorun var kizlar?
Herkez senin kadar zeki olamaya bilir canim ...bence is verenide anlaman lazim envayi cesit insan gelkiyor tek tek zekalarini olcecek halari yok , bu sekilde kolay sorularla bir test yapmak istemis olabilirler en azindan karsidaki insanin rakamlari bildigini anlarlar :) ..bana cokda abes birsey gelmedi
ben sizin kadar anlayışlı karşılayamıyorum kızlar ya.kız üniversite mezunu sordukları sorulara bak.
ama belki de insanların sabırlarını ölçüyolardır.belli de olmaz bu işverenlerin ne yaptığı.
kıyafeti anlarım birçok işyerinde spor giyim yasak zaten
fakat testi anlamadım
bir insanin zekasını anlamak için test çözdürmeye ne gerek var
resmi biryere girsen hadi neyse kpss gibi o ne öyle
zaten eğer onlar zekiyse mülakatta anlamaları lazımdı
adam işinin ehliyse yarım saatlik konuşmadan nasıl birisi olduğunu az çok çözmesi gerekir
arkadaslar cooook sinirliyim.uzun süredir ek iş arıyordum.bugun bi iş görüsmesine gittim.gitmez olaydım.ufak bi kuyumcu dükkanıydı.önce sartları konustuk..hiç aklıma yatmadı.ben bi düsünüyüm dedim.neymis kot pantolon giymek yasakmıs,topuklu ayakkabı giyecekmisim falan filan.sonra iş yerinin sorumlu müdürü biz işe alacagımız kişilere 20 soruluk bir test uyguluyoruz dedi.bende sandımki adam akıllı bi test iş konusuyla alakalı.adam 4 sayfa bi kagıtla geldi.yanımda annemde vardı.beni ve annemi yan dükkanlarına götürdü.annemle oturduk ve bana kagıtları verdi.20 dakikalık bi süren var dedi.neyse ben sayfanın basına bi baktım.ZEKA TESTı yazıyor.gözlerime inanamadım.anneme gösterdim annem cok sinirlendi.birinci soruya bi baktım aynen söyle;
1 3 5 7 ? soru isaretli yere ne gelmelidir? sorunun sacmalıgına bakarmısınız.dalga gecer gibi.
ikinci soruda suydu;
1 2 3 4 5 rakamlarını tersten yazarsak nasıl yazmamız gerekir?
sinirden deliye döndüm.kagıtları aldım ve adamın yanına gittim.siz benimle dalga mı geciyorsunuz bu sorular ne,bu soruyu ilk okul cocuguna verseniz yapar bense 1 saniyede yaparım ama ne kadar zeki oldugumu sizin gibi insalara kanıtlamak zorunda degilim dedim kagıtları yere attım cıktım..
sabahtan beri siniri üzerimden atamadım..o soruları cözseydim kendime olan saygımı yitirmis olacaktım..severek yaptıgım bi işim var ama bos vaktim cok oldugu için ek iş arıyordum..insanlar ne kadar degisik ya inanamıyorum..üniversite mezunuyum ama sanki cahilmisim gibi bana sordukları sorulara bakın
alt tarafi kücük bir kuyumcu dükkaniymis üniversite mezunu insana yaptiklari test cok komik ve ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?