- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
ben olsam madem sinirlendim karşımdakini de sinirlendirdim.
1 3 5 7'den sonra 3678 gelmeli
1 2 3 4 5'i tersten yazarsak 9 8 7 6 olur yazardım
alta da eklerdim son soru;
9574639'ü kare kökünü 10 sn'de bilirsen 3 ay beleşe çalışacağım diye
Acikcasi ben neden bu denli sinirlendigni anlamadim canim...CADIARZU
neticede is verenin tercihidir ne gibi bir test uygulamak isterse onu yapar...giyim konusundada bazi is yerlerinde kurallar vardir...
Olabilir senin kafana yatmaz...buda senin tercihindir...fakat bu kadar asiri derecede tepki vermeni cidden anlamadim...fisfisfis
Yoksa bendemi bir sorun var kizlar?
siz buraya müdür olabildiğinize göre çarpım tablosunu baştan aşağı kadar ezberlemiş olmalısınız deseydin ya tatlım yaaaa
Asiri derece tepki göstermiszin be güzelim
Sonucta sen oraya is bulmaya gittin test zormus kolaymis ne fark eder sen kendini saten biliyorsun
Birilerine bisey ispat etmek zorunda degilsin orda Patron senin saten Üniversite mezunu oldunu biliyordur basvurundan.
Ben olsaydim cözerdim o testi kolay veya zor fark etmez sonucda calismak istiyorum
canım sende diyorsun işte kendini ıspatlamak zorunda degilsin diye..bende oyle düsündügüm için soruları cevaplamadım.cevaplarsam kendime saygım kalmayacaktı.hiç olmadı öss düzeyinde sorular olsa kızmazdım.calısmak isterken gururumu hiçe sayamamki.bu testi bana uygulamaya calısan adam ilk okul mezunu..
Ne mezunu olmasi fark etmez....neticede is veren kendisi...ayrica bana göre her is yerinde kendini ispatlamak zorundasin...nasil bir eleman oldugnu göstermek isin icin gereken özveriri yapmalisin...iste üni mezunu ol ister ilk okul mezunu
Ekmek aslanin agzinda degil migdesine güzelim...bu zamanda rahat ve iyi bir is bulmak cokta kolay degil kanimca...kücük bir kuyumcu dükkanida olsa ordan gelen iki üc kurus ek is olarak fenami olurdu simdi senin icin.??:1hug:
Hem sen bunu neden gurur meselesi yaptinki? Bence o genel bir testdi...her is basvurusunda bulunan kisilere yapiliyordu...
Tabiki herkesin düsüncesi farkli...senin tercihin böyle ise saygi duyarim...ama ben olsam o testi yapardim...kismette varsada girer calisirdim...neticede ise veya paraya ihtiyaci olan benim.a.s
ben kendime laik görmüyorum o kadar basit soruları cevaplamak için..bana iş verecek diye kendimi yerle bir edemem.zeka testi degilde seviye tesbit sınavı adında öss düzeyinde sorular olsa neyse..genel testi ama işe uygun olmayan bi testi.bana deseki altının gramı su kadar su bilezikte 50 gram,bilezigin fiyatı ne kadardır?dese hiiiç sorun yok cevabını veririm.ama 12345 tersten yazılsa nasıl yazılır derse o kagıtları yere fırlatır mors eder giderim..biz tartısırken müsteri geldi.ayıp kardesim su kızcagızın ne kadar zeki oldugu gözlerinden belli dedi.adam sustu kaldı..Allah oyle kendini bilmezlere muhtac etmesin
bencede test abuk sana 1 den 10 a kadar saymayı mı öğreticekler madem bu kadar titiz bi
iş veren insanlarla olan iletişimine bakmalı sonuçta kuyumcu ve orda müşteriyle
konuşucaksın diksiyonuna filan bakıcağına 12345 bunumu öğreticek sana mantıksız canım
sıkılma sende boşver..
canım valla o sorumlu müdüre sormalı acaba 1 den 3 e kadar sayabiliyor mu kaydirigubbakcemile3 hem o kadar kılık kıyafetten bahsediyor kendini bi görsen.burun deligindeki kıllar upuzun olmus gözüne girecek neredeyse kafamçokkarıştı
Canım boşver ya. Seni anlayabiliyorum. Bazı insanlar kendilerini çok mu üstün görüyor nedir, var ortalıklta böyle insanlar. En iyisini yapmışım kağıdı atmakla... Ohh ben olsam iki okkalı laf da çakardım ama boşver değmez. Hele kafana takmana hiiiiiçççç değmez... Çok da fifi
Acikcasi ben neden bu denli sinirlendigni anlamadim canim...CADIARZU
neticede is verenin tercihidir ne gibi bir test uygulamak isterse onu yapar...giyim konusundada bazi is yerlerinde kurallar vardir...
Olabilir senin kafana yatmaz...buda senin tercihindir...fakat bu kadar asiri derecede tepki vermeni cidden anlamadim...fisfisfis
Yoksa bendemi bir sorun var kizlar?
yapma güzelim allah aşkına..adam gibi bişi olsa neyse..resmen dalga geçiyor adam
böyle test mi olur yaaaaaaaaa
kuyumculukla ilgili bişiler sorsa idi testte
yada ne biliyim bir müşteri geldi ,şöyle bir olay oldu ,siz ne yapardınız ,gibi bişi olsa idi
saçmalamış adam yaaaaaaa
aynen bencede, o test sizin toplama çıkarma yeteneğinizden çok dikkatinizi , pratikliğinizi , sabrınızı ölçmek amaçlıdır diye düşünüyorum.Valla ben de neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamadm...
Kılık kıyafet genelde satıştaki insanlar için şart kabul edilir...
Ayrıca ben test te de abuk bişey görmedim.. Sonuçta kuyumcu dükkasnına tezgahtar oarak aşvurmuşsun, oraya başvuracak olan ilkokul mezunu insanlar da var... Seviyeyi düşük tutmaları çok normal...
Ayrıca o test tezgahtar için önemli, hız ve dikkati ölçer, eminim ki o testi çözseydin, kaç dakikada çözdüğünü de gözönünde bulundurarak değerlendireceklerdi...
Bir satıcı için hele ki çok kıymetli olan altın işiyse bu, rakamlarla haşır neşir olmak, hızlı düşünmek çok önemlidir, bence hızınızı ve dikkatinizi ölçmeye çalışmışlar Bana hiç de ters gelmedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?