- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
bende dönüp gittim zaten sekerim sengözlerimebaksanab sen niye bu kadar sert cevap yazdın ben onu anlamadım
ay bilmemmi o saçma zeka teslerini.aman iyi yapmışsın.işim var diyosun o zaman bırak öyle küçük işlerle uğraşmayı ve kendine şöyle büyük şirkette parttime iş bak.onlar daha kaliteli olur.zaten kuyumcuda sabahtan akşama kadar seni kontrol edecekler yok ayakta bekletecekler.boşver hem niye kafana takıyosun.onlar cahil ya herkesi öyle sanıyolar.sen zaten geçmişsin zeka testinden
Kiz adamlar zaten patron.... taslamaya calismiyorlar :roflol::roflol:
Anladık zaten ama sorun şu o onların elamanı değil..
Patronluk taslıyamazlar o zaman , Anladınmı ?:icecream:
Anlamadik canim..hepimiz anlama özürlüyüz ...eksi rep vererek belirtiyorsun ya zaten...
Su kurdugun cümlelerin anlamsizliga bak ondan sonra kimin anlamada zorlandigni anlarsin ......insallah....yerimseniben
Farkettim zaten , herkesi kastetmedim ama sengözlerimebaksanab
seviye tesbit yazsalardı o zamanda "ben bu soruları cevaplayamıyacak kadar seviyesizmiyim" derdin bence..canım sayfanın sonuna bakmadım ama bana bide soruları cözümleriyle birlikte yazmam için bi kagıt daha verdiler.öyle bi sabır testi olsa o cevapları yazmam gereken kagıdı vermezlerdi.ZEKA TESTİ degilde SEVİYE TESBİT SINAVI gibi bisey yazsalardı testin adını o zaman sanırım o kadar sinirlenmezdim.
Birgün sizinde anlayabilmeniz umuduyla o zaman..Yani İnşallah yerimseniben
Anladık zaten ama sorun şu o onların elamanı değil..
Patronluk taslıyamazlar o zaman , Anladınmı ?:icecream:
ben seni anlayamadim ne demek sitedigini bacim :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?