Çok sinirliyim çok!!

İlgilenen hanımların hepsine tesekkür ederim..

Obiviyante; zararlı hersey öldürür mü? altı pişmiş iki günlük bebegin altını ıslak mendille silmek akıl karı mı? Her işin bir oluru var..

Yenidogan ıslak mendillerinden aldırdım zaten ama yinede mecbur olmadıkca kullanılmaması taraftarıyım.

Kardeşimi bırakıp gitmek istemezdim ama ortam daha da gerilecegine en mantıklı hareket buydu.Hep yanındayım zaten Allah'ın izniyle.Evet sinirli bi yapım var o yuzden tartısma sınırını asıcaktı.Zaten kadına karsı cok doluyum..

Kardesim ben gidince cok aglamıs annemle konustum şimdi..Bende aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.Cok degişik sanki kendi bebegimi bırakmısım gibi hissediyorum sacma ama ikisi de bebek gibi geliyor suan..Gidip herkesi kovup sonra kardesime sarılıyım doya doya aglasın istiyorum cok gergin cünkü her kafadan bir ses..Sonra diyorum ki ne haddime? Kocası var gözünde benden kıymetlidir muhakkak..Ve benmde cocugum var yollarda rezil oluyorum gidince ilgilenemiyorum buna ragmen her an orda olmaya calısırken etraftaki insanların da bir parca anlayıslı olması lazım..O kadar yapmacıklar ki bir kaşık suda bogasım geliyor......

Ben ıslak mendille g.tü silindiği için ölen bebek duymadım hiç. Yeni nesil anneler kafayı sıyırmak üzere!

Aslında genelde yeni nesil anneleri kullanıyor.
Eskiler hep yıkardı.

Özellikle kız çocuğuysa ileride hep sorun yaşıyor. Kimyasallar ph değerlerine zarar veriyor. Erkek çocuklarını da çok etkilediği bilimsel olarak kanıtlanmış.

Çocuk biraz ele avuca geldiğinde hep yıkamalı ki bu hiç zor değil.
Yeni doğduğunda da en azından yeni doğan ıslak mendili kullanmalı, saf su olanları.

Şimdiki anneler ele ayağa, ağıza bile hep kullanıyor. Yanlış.

esitse esit uzak dursun mu dedik.ben yanlıs yaparsam uyarsın ayvallah..ben ıkı cocuk büyüttüm acılıııın ben degistirecem bu nasıl bir kafadır yahu nasıl bir görgüsüzlük...Hala olmak insana yüzsüzlük hakkını mı veriyor..Ben cocugu sahiplenmişimde kimseye söz hakkı vermiyormusum gibi bir düsünce mevcut bazılarınızda.yok öyle birsey..benim icin önemli olan bebegin saglıgı kardeşimin huzuru gerisi tırıvırı...hala amca nine dede ne yaparlarsa yapsınlar kimseden hesap sordugumuz yok..yanlıs yapmadıkları yada yanlıs yaptıklarını kabul edip köseye cekildikleri sürece no problem.

Son düzenleme:
Ben hiç duymadım. Etrafım ıslak mendil kullanan anne dolu. Bu konuda sıkıntı yaşayan bir kişi bile yok. Huggies yeni doğan kullanıyorum. Pamuk ve su...

Ayrıca yeni nesil anneler zamanında bebeğinin g.tünü yıkayan anne ve KV lerin hiçbir dediğini yapmıyorlar şimdi.

Agzına saglık..Kızım 2,5 yasında bir kere agzını dahi silmişligim yok..ilgilenenler silerse hemen kalkıp yıkardım bol suyla..Cok mu zor paket paket ıslak mendil alacagına al pamugu ayarla 'meshur kaseyi ' ohh miss

Cinko kremi not aldım yarın gidip alcam ins sagol (;

Sizin kullandığınız kimyasallar içeren ıslak mendillerden farklı.
Zaten hep ileriye dönük sıkıntılar oluşturuyor.
..

Büyüklere bir defa kendini bunla sil desen silmez mesela. Ph değerine zarar veriyor diye su dışında hiçbirşey önerilmiyor.
Bebeklerin farkı ne ?

Ben o tip ıslak mendilleri kullanmam. En basitinden pişik yapıyor. Oğlum doğduğundan beri aynı ürünü kullanıyorum, memnunum.

Nerden biliyorsun herkesin dinlemedigini ?? Her seyi arastırarak ögrenemezsin tecrübelerden yararlanmak lazım ama ögrendiklerini yada zamanın getirdigi yeni seyleri eskiler onaylamıyor diye de cope atamazsın..eskilerin yaptıgı herseyin dogru oldugunu söyleyebilir misin? Yada yanlıs oldugunu??

Evet bencede :)

Çinko kremde çinko değeri yüksek olmalı.
Adı aklıma gelmedi. Şuan uyudukları için giremedim odaya.

Melisa çayı içip gidin :)

Söyleyemeyiz tabi. Ama gereksiz yere hayatı zorlaştırmaya da gerek yok bence. Bebeklere özel ürünler var. Ben kaliteli bir ıslak mendil kullanıyorum mesela, birde hametan. Sorun yaşamadım hiç.

Bn sana hak verdm cnm. Keşke lafını verseydin kavga çıkarsada çıksın. Çok bilmiş

Hani hala , teyze deniyor ya.
Evet haklısınız. O da erkeğin kardeşi. O çocuğun halası.
Ancak gözden kaçan durumlar var.

Samimiyetimle söylüyorum. Yengelerimin kardeşleri geldiklerinde ben hep bir adım geride durdum. Çünkü lohusa kadını benden çok kardeşi anlardı ve benden çok onu görmek isterdi.
Teyze anne yarısıdır bunu unutmamak lazım. ( Her teyze için geçerli değil tabi)

9 ay taşıyan kadın babadan önde gelir.. Önce annenin mutluluğu ve istekleri.
Baba sonradan gelir.

ilk fırsatta yazarsan sevinirim bu hafta icinde aldırıyım ins

iyi fikir valla bi de papatya tamamdır relax

Bn sana hak verdm cnm. Keşke lafını verseydin kavga çıkarsada çıksın. Çok bilmiş

Kardesimin zarar görmcegini bilsem cıkardı zaten cok sinirlendim hemen odadan cıktım cünkü elim kadının saclarına dogru gitmek icin can attı tabiri caizse..Haksızlıga dayanamıyorum

Bide enişte var arada onunla da kötü olmak istemedim kardesimin hatırı var..Yüz yüze bakcaz..Bi iki haftaya herkes dagılcak yine ben olcam yanlarında kardesimin izni bitince de biz bakcaz bebişe ins o yuzden bugun kulaklarımı tıkamaktan baska carem yoktu ama hala içim içimi yiyor..gecmedi sinirim..

Muslera...

Yalnız çinko lu diye aldık pişik yaptı. Hametan kullandık ardından düzeldi.

İşte onlara göre doğru ve sizin dogrulariniz i kabul etmiyorlar diye hepsine kinlenmisiniz. Sizin dediğinizi yapmamış lar diye.. evet belki kadının üslubu yanlış ama sizde pek doğru davranmamissiniz. Kız kardeşinizin gerginliğin e gerginlik katmissiniz. Şuan ağlayacak kadar gergin demek ki.. Allah yardım etsin ona.

belki hakli olabilirsiniz ama cok fevri konusmalarnz var biraz sakin olsanz.byle olmazdi bnce cekil demek veya pamuk firlatmak.hic hos davrans degil kardsnz adina uzldm aglams bde kizcagiz

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün. haliniz cidden çok tatlı hem heyecanlı hem kızgın bu olsa gerek. yeğeninizi sahiplenmeniz çok hoş. ancak kardeşiniz şimdi yeni doğumdan çıkmış zaten hassastır. ben olsam bu seferkini es geçer ama hastaneden sonraki ilk fırsatı değerlendirirdim. kuru peçeteyle kaka mı temizlenir. :) sizin yöntem en sağlıklısı benim de bildiğim o.

Söyleyemeyiz tabi. Ama gereksiz yere hayatı zorlaştırmaya da gerek yok bence. Bebeklere özel ürünler var. Ben kaliteli bir ıslak mendil kullanıyorum mesela, birde hametan. Sorun yaşamadım hiç.

Tercih meselesi işte..Kaliteli ürünlere o kadar para verip acaba diyecegime böylesi içime siniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…