Ben ıslak mendille g.tü silindiği için ölen bebek duymadım hiç. Yeni nesil anneler kafayı sıyırmak üzere!
Haklısınız iki çocuk büyütüyor um. İkisinde de islak mendil kullandım. Tabi onlar için özel olanindan çok şükür bi hastalıkları yok. Yeni nesil anneler her şeyi fazla abartiyor . Konu sahibi farkında değil ama gorumce dediği de çocuğun halasi. ... şu an kendisi ile esit mesafede
Ben hiç duymadım. Etrafım ıslak mendil kullanan anne dolu. Bu konuda sıkıntı yaşayan bir kişi bile yok. Huggies yeni doğan kullanıyorum. Pamuk ve su...Aslında genelde yeni nesil anneleri kullanıyor.
Eskiler hep yıkardı.
Özellikle kız çocuğuysa ileride hep sorun yaşıyor. Kimyasallar ph değerlerine zarar veriyor. Erkek çocuklarını da çok etkilediği bilimsel olarak kanıtlanmış.
Çocuk biraz ele avuca geldiğinde hep yıkamalı ki bu hiç zor değil.
Yeni doğduğunda da en azından yeni doğan ıslak mendili kullanmalı, saf su olanları.
Şimdiki anneler ele ayağa, ağıza bile hep kullanıyor. Yanlış.
Aslında genelde yeni nesil anneleri kullanıyor.
Eskiler hep yıkardı.
Özellikle kız çocuğuysa ileride hep sorun yaşıyor. Kimyasallar ph değerlerine zarar veriyor. Erkek çocuklarını da çok etkilediği bilimsel olarak kanıtlanmış.
Çocuk biraz ele avuca geldiğinde hep yıkamalı ki bu hiç zor değil.
Yeni doğduğunda da en azından yeni doğan ıslak mendili kullanmalı, saf su olanları.
Şimdiki anneler ele ayağa, ağıza bile hep kullanıyor. Yanlış.
Ben hiç duymadım. Etrafım ıslak mendil kullanan anne dolu. Bu konuda sıkıntı yaşayan bir kişi bile yok. Huggies yeni doğan kullanıyorum. Pamuk ve su...
Ayrıca yeni nesil anneler zamanında bebeğinin g.tünü yıkayan anne ve KV lerin hiçbir dediğini yapmıyorlar şimdi.
Ben o tip ıslak mendilleri kullanmam. En basitinden pişik yapıyor. Oğlum doğduğundan beri aynı ürünü kullanıyorum, memnunum.Sizin kullandığınız kimyasallar içeren ıslak mendillerden farklı.
Zaten hep ileriye dönük sıkıntılar oluşturuyor.
..
Büyüklere bir defa kendini bunla sil desen silmez mesela. Ph değerine zarar veriyor diye su dışında hiçbirşey önerilmiyor.
Bebeklerin farkı ne ?
Ben hiç duymadım. Etrafım ıslak mendil kullanan anne dolu. Bu konuda sıkıntı yaşayan bir kişi bile yok. Huggies yeni doğan kullanıyorum. Pamuk ve su...
Ayrıca yeni nesil anneler zamanında bebeğinin g.tünü yıkayan anne ve KV lerin hiçbir dediğini yapmıyorlar şimdi.
Agzına saglık..Kızım 2,5 yasında bir kere agzını dahi silmişligim yok..ilgilenenler silerse hemen kalkıp yıkardım bol suyla..Cok mu zor paket paket ıslak mendil alacagına al pamugu ayarla 'meshur kaseyi' ohh miss
Cinko kremi not aldım yarın gidip alcam ins sagol (;
Söyleyemeyiz tabi. Ama gereksiz yere hayatı zorlaştırmaya da gerek yok bence. Bebeklere özel ürünler var. Ben kaliteli bir ıslak mendil kullanıyorum mesela, birde hametan. Sorun yaşamadım hiç.Nerden biliyorsun herkesin dinlemedigini ?? Her seyi arastırarak ögrenemezsin tecrübelerden yararlanmak lazım ama ögrendiklerini yada zamanın getirdigi yeni seyleri eskiler onaylamıyor diye de cope atamazsın..eskilerin yaptıgı herseyin dogru oldugunu söyleyebilir misin? Yada yanlıs oldugunu??
Evet bencede :)
Çinko kremde çinko değeri yüksek olmalı.
Adı aklıma gelmedi. Şuan uyudukları için giremedim odaya.
Melisa çayı içip gidin :)
Bn sana hak verdm cnm. Keşke lafını verseydin kavga çıkarsada çıksın. Çok bilmiş
Muslera...Evet bencede :)
Çinko kremde çinko değeri yüksek olmalı.
Adı aklıma gelmedi. Şuan uyudukları için giremedim odaya.
Melisa çayı içip gidin :)
belki hakli olabilirsiniz ama cok fevri konusmalarnz var biraz sakin olsanz.byle olmazdi bnce cekil demek veya pamuk firlatmak.hic hos davrans degil kardsnz adina uzldm aglams bde kizcagizKardeşim kadına kızdığı için ağladı.yemek taşı değil tası kardeşimden istedim o da uygun kucuk bi kase verdi.bundan sonra kullanılmicak.kızım doğduğunda iki küçük çam kase ayirdim tuvalet işi bitince de çöpe..bizde kor cahil değiliz nedir bu havası onu anlamadım.ayrıca uzamasın diye çıktım evime geldim daha ne yapayim
Söyleyemeyiz tabi. Ama gereksiz yere hayatı zorlaştırmaya da gerek yok bence. Bebeklere özel ürünler var. Ben kaliteli bir ıslak mendil kullanıyorum mesela, birde hametan. Sorun yaşamadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?