Her şey insan için.
Sizi kınamıyorum, hakta vermiyorum.
Belki maddi sıkıntılar, belki eşinizle olan probleminiz, belki ailelerle, belki de yıllardır süregelen bilmediğiniz psikolojik sıkıntılar vardır hayatınızda bir çok insanda olabileceği gibi.
Olduramadıklarınıza bakmak yerine, sahip olduğunuz güzelliklere odaklanın. Zorla, defalarca düşünün hayatınızdaki artıları...
İnternette forum bol, dergi, makale, yazı bol..
Kitap bol.
Radyoda program bol...
Bir fincan türk kahvesi, ılık duş, ibadetler, kısa bir yürüyüş, evde yapılabilecek spor aktiviteleri bol.
Bir bebekle harika vakit geçirmenin yolu da çok.
Bence biraz az tv ile haşır neşir olun.
Muhakkak yeşile bakın kısada olsa.
Zihniniz tazelenir.
Allah askına elim ayağım titredi.....
bu kadar savunmasız bu kadar masum cennetten çıkma 7 aylık bi varlığa... Allah I'n günahsız meleğine...
allah tan korkun...
Yemiyosa yemesin... Ek gıdadan ondan bundan çok sizin sevginizde doymaya ihtiyacı var...
kardesim İzmir de filansanız kızacagınız vakit getirin bana ya da buluşalım atın benim kucağıma Allah askına yaaaaa
16 aylık bi oğlum var 22 haftalıkta hamileyim..
inatlaştıgı yemediği içmediği evi darma duman ettiği her dakika Allah I'n bana armağanı hediyesi bu varlık diyorum...
Utanıyorum rabbimden... Kime ne hakla bagıracam.. Kimim ben...
cocuk sahibi olamayan ömrü boyunca yavru kokusunu içine çekmeyin ne kadınlar var... Otist down lu özürlü bebeklerini bi kez olsun kötü davranmamış ne insan erleri var bu dünyada... Hey hak....
lütfen yardım alın....
Allah tan gelmiş ve henüz iradesi olmayan bi meleğe bağirmak değil yüzümüze tükürse yalamak lazım arkadaslar...7 aylık yaaaa
Onun su an alıp verdiği her nefes cennet bahçesinden yaaaaa
Hiç bir sınır kızgınlık aclık uykusuzluk savunmasız bır bebege mazeret gosterılmez.
sizin gibi annelerden nefret ediyorum.içine şeytan kaçmış gibi geliyor.ciddi antidepresan felan kullanıp tedavi olmalısınız.eğer elimde olsa çocugunuzu alır daha iyi bakacak birilerine verirdim.
cihadinmervesi, uslubundan yazdığın gibi agresif biri olduğun görülüyor zaten... 5 yıllık kedini bile tartaklayıp vicdan azabı çekeceğine bence adam gibi bir psikoloğa görün...
agresiflik ne zamandan beri psikolojik rahatsızlık olmuyor??? hele başkasına zarar boyutuna erişebiliyorsa???hele birde 5 yıllık kedisini tartaklayabiliyorsa?????????? gerçekten seninle aynı dili konuşmamız mümkün olmadığını biliyordumda ama gelgörki birilerinin sana ayna tutması gerekiyordu... şimdi bana istediğini yaz, çiz farketmez... sen kediciğini bile tartaklayıp sonra vicdan azabı çeken sonrada bunu rahatsızlık olarak görmeyen birisin nasılsa... kabullenemesende sana geçmiş olsun cihadınmervesi............
Gel izle bebişim.. İnstagram hesabimi falan da vereyim özelden.. Bi güzel gözlerimizdeki pırıltıyı gör.. Allah size de nasip etsin inşallah kuşum..Çok büyük konuşmuşsun arkadaşım.
Senin haberin olmadan bir kaç gününün videosunu izlemeyi çok isterdim.
Yazdıklarında şahane bir Pollyanna var da ekranın arkasında neler dönüyor görmeyi çok isterdim.
arkadaşlar 7 aylık bebeğim var Allaha şükür olsun çok uslu bi bebek ama mesela yemeğini yemedi yada erken uyanınca gibi saçma sapan nedenlerden dolayı bebeğime bağırıyorum bugün yemek yedirirken kaşığı üstüne fırlattımokadar üzülüyorumki sonradan kendimi ona affettirmek için kucağımdan hiç indirmiyorum ufak şeylerine hiç tahammülüm yok böyle anne mi olur ama çok üzülüyorum çok o anda sinir gelince korkutuyorum bebeğimi ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz sinirimi o an nasıl yatıştırabilirim öyle yapma böyle yapma demeyin yanlış olduğunu bende biliyorum o an için sadece nolur
Ne güzel yapmışınız,çok doğru bi davranış.Bebişiniz ve sizin için en doğrusu sevindimaynısı bendede oluyordu ufacık yaptığı şeylere bağırıp kızıyordum. Ben eşimle problemler yaşadım, birde sürekli kafamda kurguluyordum oğlum ses yapınca azarlıyordum artık dayanılmaz hale gelmiştim eşime kızgınlığımdan hem oğluma hemde kendime hayatı zindan etmeye hakkım yokşimdi 1 haftadır ilaç kullanıyorum oğluma karşı daha sabırlıyım ve hep sevesim geliyor. şimdi kucağımda tepinsede pc vursa kızasım gelmiyor
canım bebeğim 7 aylıktı galiba öncelikle allah bağışlasın ,biraz büyüyüp 17 aylık felan olmaya başlayınca oda sana kaşık fırlatmaya başlayacaktır muhtemelen ,o zaman senin sinirin geçecek ben ne yaptım diye ,ama bebeğin durumu nasıl olur bilmem ,sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?