arkadaşlar 7 aylık bebeğim var Allaha şükür olsun çok uslu bi bebek ama mesela yemeğini yemedi yada erken uyanınca gibi saçma sapan nedenlerden dolayı bebeğime bağırıyorum bugün yemek yedirirken kaşığı üstüne fırlattımokadar üzülüyorumki sonradan kendimi ona affettirmek için kucağımdan hiç indirmiyorum ufak şeylerine hiç tahammülüm yok böyle anne mi olur ama çok üzülüyorum çok o anda sinir gelince korkutuyorum bebeğimi ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz sinirimi o an nasıl yatıştırabilirim öyle yapma böyle yapma demeyin yanlış olduğunu bende biliyorum o an için sadece nolur
Şöyle artislik yapıp aman nasıl olur canisin sen şöylesin böylesin ver o bebeği bana ben bakarım diyen yapmacık insanlar kadın bebeğimi öldürmek istiyorum demiyor bunaldım ve öfkemi kontrol edemiyorum bana verebilecek bi fikriniz varmı diyor bebeğini sevmese ki hangi anne bebeği için canını vermez kadıncağız çözüm aramaya çalışmaz psikolojik desteğede ihtiyacı olabilir evet ama bir anneye böyle hitap edilmez hepimiz etten kemikteniz kusursuz değiliz hepimiz öfkelenip sonra pişman oluyoruz hanginiz çocuğunuza sesini biraz fazla yükselince gece uyurken pişman olarak sevmiyor ben inanmıyorum bu kadar sabırlı insan olduğuna ki tek işimiz bebek bakmak olmuyor gün boyu. tabiki sabır sabır sabır ama bazen ipler kopabiliyor kimse bana melek rolü yapmasın. Benim size tek önerim o an işler yolunda gitmiyorsa 5 dk mola verin hem bebeğiniz hem kendiniz sakinleşirsiniz.
arkadaşlar 7 aylık bebeğim var Allaha şükür olsun çok uslu bi bebek ama mesela yemeğini yemedi yada erken uyanınca gibi saçma sapan nedenlerden dolayı bebeğime bağırıyorum bugün yemek yedirirken kaşığı üstüne fırlattımokadar üzülüyorumki sonradan kendimi ona affettirmek için kucağımdan hiç indirmiyorum ufak şeylerine hiç tahammülüm yok böyle anne mi olur ama çok üzülüyorum çok o anda sinir gelince korkutuyorum bebeğimi ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz sinirimi o an nasıl yatıştırabilirim öyle yapma böyle yapma demeyin yanlış olduğunu bende biliyorum o an için sadece nolur
Oluyor canim olmaz mi yasosyalliğin önemi varmı böyle durumlarda 7 aydır evden çıkmıyorum desem yeri burda bırakıp gidebileceğim hiç kimse yok akrabalarımdan en sosyal şeyim televizyon emzirdiğim için ilaç alma durumu yok 20 ye kadar sayma işlemini uygulayacağım sabır çekmekle doğumdan beri iki üçkez bağırdım bebeğimebaşka hiç kimsede olmuyo mu ya tek ben isem dışarı çıkmadığımdan ozaman
En ufak bi şüphen bile varsa bi dahiliye dr danış derim. Bana iğne vermişti..5 tane ada 1 vurdurdum. Şuan sıkıntı yok. Balık et zeytin kuruemiş özellikle yememi söyledi artı olarak.ben de de mi B12 eksikliği var acaba o kadar değişti ki huyum çok agresif biri oldum sinirlenilmeyecek şeylere bile sinirleniyorum 4 aylık bi kızım var. o beni çok mutlu ediyo ama ben aniden sinirlenebiliyorum.nasıl bi çözüm bulurum onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?