:( ÇOK SİNİRLİYİM :( lütfen yardım ...

ne zamanki sinirlenip sabrını yitirsen
“La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.” de bunu kerelerce sakinleşinceye kadar tekrar et

Canım dışarı çıkmama evde sürekli vakit geçirmek çok büyük etken.. Bide ben sinirlendiğim zaman oğluma onu öpüyorum :))

acil olarak bir doktora gitmeniz lazım..bebeğiniz çok küçük büyüyünce yaramaz olucak ve sizin sabrınız olmazsa çok muysuz annesinden korkan belkide sevmeyen bir çocuğunuz olur...lütfen ama lüften gidin..o bebek sizin malınız değil allahın emaneti

konu sahibi arkadaş.. ne yaptın paylaşabilirmisin? bebeğin büyümüş olmalı artık anlıyordur.. İnşallah daha sabırlı davranabiliyorsundur.. Çocuk büyütmek çok zor gerçekten.. İnsan yaşamadan bilemiyor bazı şeyleri.. Ama sıkıntı varsa kesinlikle yardım almak, tedavi görmek gerektiğini düşünüyorum bende.. Burdaysan yazarsan çok sevinirim..

msjınızı okurken cok uzuldumm gercekten savunmasız melek lutfen bırdaha bagırmayın

bebegınızıde alın dısarı cıkın bır hava alın el kadar bebek sızın sınırınızı anlamaz sonradan pısman olmanızda fayda etmezz lutfen dıkkat edın

sadece sen yaşamıyorsun bunu hepimiz yaşadık bunları vede pişman olduk....eğer yakınlarından yardım alabilirsen arada bırak çocuğunu sokağa çık hiç bişey yapmasanda sadece yürü.....ve untma bir daha bu yaşta olmıycak tadını çıkar onunla oyna gül bende çok pişman oldum çünkü senin gibi ....şimdi büyüdü ler keşke dememek için toparla kendini.....

Benim bebegim 8 aylik arada sirada cok bunaliyorum bende elbet ancak her seferinde kendime Cennet senin ayaginin altinda, sen annesin, , demekki evladin en büyük şükür sebebi oldugunu unutmamalisin diyorum ve inan bana hemen geçiyo sinirim.Boylece ogluma yansitmadan kendi icimde halletmis oluyorum. Sende böyle yap, yapki bugun senin ona mermamet ettigin gibi yaşandığındada evladin sana etsin...umarim iyi hissedersin.

Şöyle artislik yapıp aman nasıl olur canisin sen şöylesin böylesin ver o bebeği bana ben bakarım diyen yapmacık insanlar kadın bebeğimi öldürmek istiyorum demiyor bunaldım ve öfkemi kontrol edemiyorum bana verebilecek bi fikriniz varmı diyor bebeğini sevmese ki hangi anne bebeği için canını vermez kadıncağız çözüm aramaya çalışmaz psikolojik desteğede ihtiyacı olabilir evet ama bir anneye böyle hitap edilmez hepimiz etten kemikteniz kusursuz değiliz hepimiz öfkelenip sonra pişman oluyoruz hanginiz çocuğunuza sesini biraz fazla yükselince gece uyurken pişman olarak sevmiyor ben inanmıyorum bu kadar sabırlı insan olduğuna ki tek işimiz bebek bakmak olmuyor gün boyu. tabiki sabır sabır sabır ama bazen ipler kopabiliyor kimse bana melek rolü yapmasın. Benim size tek önerim o an işler yolunda gitmiyorsa 5 dk mola verin hem bebeğiniz hem kendiniz sakinleşirsiniz.

Çok güzel açıklamışsınız arkadaşım.Keyfi yapılan bir durum değil.Anne zaten üzgün bir de bu kadar sert eleştirilerle kadının üzerine gitmeye gerek yok.Aileden uzak,manevi destek alamıycak kadar çevresi olmayan insanlarda olabiliyor bu durum. Benimde kimsem yoktu Ailemden.Tek başıma büyüttüm.Eşimde yardımcı olmuyordu.Sabah gider akşam geç gelirdi. Geldiğinde de yardım isteyemezdim zaten .O zamanki resimlerime baktığım da gözlerim adeta canavara dönüşmüş uykusuzluktan dolayı.Bir de çocuğunuz huysuzsa alın size gerilme ortamı...
Hiç bir anne keyfi çocuğuna bağırıp çağırmaz.
Eleştiri yaparken empati yapmayı deneyelim lütfen!!!!

tatlım ben de baktım yavaş yavaş ses tonum falan yükseliyo tahammül sınırım baktım ki düşüyo gittim hemen doktora anlattım ilaçlar verdi şimdi çok daha rahatız

tatlım bence bebişinede kendinede eziyet ediyorsun besmele cek ve derın nefes al ben 2yaramaz oglan buyutuyorum yavrunun sakın huyunu bozma onun sana ıhtıyacı var bunu unutma

canım bende anneyim,oğlumu kucağıma aldığım anı unutamam..benim eşimde çok sinirliydi,bebeklikten itibaren,yaptığı herşeye bağırırdı.bebekliği itibari ile ağzına götürür oyuncakları ona bağırır,üstüne döker ona bağırırdı..bende ona bişey diyemezdim korkardım.bende bağırmaya başlardım.sonra ne oluyo biliyormusun o uyurken oturup ağlıyosun.5 yaşındaki oğlum şuan bizimle zaman geçirmek istemiyor.en ufak birşey yapsa yüzüme bakıyor,kızacak mı diye.doktora gittim sonunda pisikoterapi uyguladılar,şimdi çok iyiyim.bir dk.gözük iyi olur

Oluyor canim olmaz mi ya
O olmuyor diyenler ya daha anne olmamis veya lafta anne dogurup baskasinin kucagina atip ora senin bura benim fink atip gezenler. Bos ver onlari ama sabirli olmaliyim diyip biraz kendi sinirini gecistir
Kocan gelince ona patlarsin rahatlarsin.saka bi yana bu tamamitle bunalmaktan eve kapanip hic kimseyle gorusememekten insan boyle bunaliyor

Bu mesaj en az 1 yil eski. Merak ediyorum acaba bebegi nasil bu mesaji gonderen sahsin. InsaAllah cocugun psikolojisi de annenin de iyidir. Ben de yanlizim esimin ailesi de benim ailemde dunyanin diger ucunda. Yurume biryere gidemiyorsun, hep arabayla gitmek zorundasin. Esim gun icerisinde calisiyor dolayisiyla araba onda bense evde 4 duvar arasinda bebegi le yanlizim. Yeni dogmus bir bebek hic bakmadim yardim edecek akil danisacak kimsemizde yok. Saat farkindan dolayida annemi arayip soramiyorumda. Zor gunler gecirdik ama hicbir zaman cocuguma kasik yada baska birsey firlatmadim. Evet caresiz, uyukusuz kaldigim zamanlar oldu. Sinirlendigim zamanlarda oldu. Esimle ilk zamanlarda cok kavgalarimizda oldu hatta ayrilmaya bile karar verdik bir kac kez. Ama cocuguma asla ve asla birsey firlatmadim. Sesimi bile yukseltmedim. Ciglik atmak istedigim oldu ve attimda ama diger oda da cocugumun yaninda degil. Simdi 8.5 aylik mutlumu mutlu bir pasam var.:)

Hanimlar, eger kendinize guvenmiyorsaniz, yeterli bulmuyorsaniz lutfen cocuk sahibi olmayin. Gunahtir. Yavrularimiz bize Allahin emanetleri, onlar bize muhtaclar.

Bende merak ettim..bütün paylaşımları okudum. bazılarına gerçekten çok güldüm. Başına gelmeyen bilemez. Herkesin yapısı farklı. Benim de 13 aylık bir oğlum var ve tam anlamıyla hareketli bebek kavramına uuyor. Bazen yaptıklarına tahammül etmek zor ama SABIR! Aşağı yukarı aynı zamanlarda bende sinir krizleri geçiriyordum.. Değişik bir sebepten dr gittim ve benden detaylı kan testi istedi ve sonuç B12 eksikliği. En bariz göstergeside unutkanlık ve durup dururken sinirlenmek. Şükürler olsun iyiim..Zaten zaman geçtikçe daha profesyönel olup daha sabırlı davranıyor insan. Neyse... Hayırlı evlat olsunlar inşallah

ben de de mi B12 eksikliği var acaba o kadar değişti ki huyum çok agresif biri oldum sinirlenilmeyecek şeylere bile sinirleniyorum 4 aylık bi kızım var. o beni çok mutlu ediyo ama ben aniden sinirlenebiliyorum.nasıl bi çözüm bulurum onu da bilmiyorum

En ufak bi şüphen bile varsa bi dahiliye dr danış derim. Bana iğne vermişti..5 tane ada 1 vurdurdum. Şuan sıkıntı yok. Balık et zeytin kuruemiş özellikle yememi söyledi artı olarak.

en kısa zamanda gidicem. çok kötü birşey sürekli gergin olmak hayat bile çok çekilmez oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…