ben zaten ilk söylediğinde anlamadım dedim ya 1.5 dk sürdü konuşma. kapadıktan sonra dank etti. okul müdürü de bunun aynısı emekli olmuş gelmiş 60 yaşına ama tam gaz devam.. devlet anaokulu burası rahatlar yani. aslında dediğin gibi bi şikayet etmeli rahatları kaçsın..Bence direk müdüre bu durumu anlatın. Öğretmeniniz rahatça kutlama yapacak diye siz çocuğunuzu erken alacaksınız bu nasıl bir mantıktır? Doğum olur ölüm olur hastalık olur anlarım ama kutlama. Kusura bakmasın kimse ama diploma ile öğretmenlik olmuyor işte. Zaten bu kafada birinin öğretmenler günü kutlaması da saçma... Siz gerçekten sabırlı ve sakinsiniz ben olay çıkarırdım. Sakinleşince müdürü arayın, öğretmenin söylediklerini aktarın, eğer özel okulsa sizin öğretmenleriniz rahatça kutlama yapsın diye para ödemiyorum deyin, değilse de ilçe milli eğitime dilekçe yazacağınızı bildirin. Akşam rahat rahat yapar artık kutlamasını...
ben çok kötüdüydüm de sakinledim baya. laf söyledim diye. ben konuşunca bu gibi oldu zaten.. çok sert konuştum. babamda şikayet edelim diyo ama ben olay tartışmaya dönüşmediği için ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.Ben senden daha çok sinirlenirdim.
hayır canım okulun içinde yapıyolar kutlamayı gün gibi işte.. diğer bütün çocuklar okulda hareketli olanların velilerini arayıp 12 de alabilirmisiniz diyolar..Iyi de sanki fizana gidecekmiş ne demek erken al
Bir de söz geçiremiyor stajyer ne demek yani
Öğretmen hasta olunca da öğretmen hasta siz bugün göndermeyin mi diyecek
Oğlumun okulunda hareketli değil bayağı yaramaz hatta davranış bozukluğu olan çocuk vardı ona bile otorite kurunca söz dinledi
Hareketli ise onun dilinden anlatır, stajyeri de dinletir öğretmen hanım
Ben de erken alın dediğinde bir yere gidecekler de hani 5,5 yerine 5 te alın diyor tek o kalıyor da sandım
Şaka gibi cidden
Aday öğretmen gelinin olaraktan kutlamalarını bekliyorum anneciğimGün mü yapıyorlar orada ya. Hızımı alamadım :) benim bildiğim kreşlerde öğrencilerle birlikte kutlanır öğretmenler günü. Oğlumun kreşinde öyle.
okul 17.30 kadar bana 12 de al dedi düşün bi de sadece benimkini.. diğer arkadaşları okulda kalıyor sınıfta çünkü onlar sakinmiş..var ya bu tipler yüzünden insanların kutsal öğretmenlik mesleğine saygısı kalmıyor. ulan çok meraklıysan 5 ten sonra arahat rahat yap kutlamanı. yok kutlamadan kastın yarım saatlik bi kakara kikiri ise stajyer öğretmenler azıcık çalışıversin bu sürede bi de utanmadan gelip alır mısınız diyorlar ya, yuh yuh. bu ne saygısızlık. çok feci sinirlendim.
eşim aradı biraz önce müdürü arıcam konuşucam dedi bakalım ne olucak merak ediyorum bende..Yetkili müdürü fln yok mu okulun şikayet etseniz.?
ya gaza gtirmiş gibi olmayayım ama ben böyle işgüzarlıklara fena takarım. müdür ile çok sert bir şekilde konuşmalısınız. bu ne hadsizlik ya. sakin çocuklara özel yapsınlar o zaman. kayıtta takır takır alıyorlar ama parayı.okul 17.30 kadar bana 12 de al dedi düşün bi de sadece benimkini.. diğer arkadaşları okulda kalıyor sınıfta çünkü onlar sakinmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?