çok sinirliyim mantıklı fikirlere ihtiyacım var...

Sorumsuzluk kadına bak ya ! tamamen ayrımcılık,
Neyapalım yani kutlamalarını ozaman 5 ten sonra yapsınlar,
Birde stajyer öğretmen baş gelemiyorsa bir tek sizin oğlunuzmu bukadar çocuğun arasında favori gösteriliyor
Allah allah mantığa bak ....

ben zaten ilk söylediğinde anlamadım dedim ya 1.5 dk sürdü konuşma. kapadıktan sonra dank etti. okul müdürü de bunun aynısı emekli olmuş gelmiş 60 yaşına ama tam gaz devam.. devlet anaokulu burası rahatlar yani. aslında dediğin gibi bi şikayet etmeli rahatları kaçsın..

Iyi de sanki fizana gidecekmiş ne demek erken al

Bir de söz geçiremiyor stajyer ne demek yani

Öğretmen hasta olunca da öğretmen hasta siz bugün göndermeyin mi diyecek

Oğlumun okulunda hareketli değil bayağı yaramaz hatta davranış bozukluğu olan çocuk vardı ona bile otorite kurunca söz dinledi

Hareketli ise onun dilinden anlatır, stajyeri de dinletir öğretmen hanım

Ben de erken alın dediğinde bir yere gidecekler de hani 5,5 yerine 5 te alın diyor tek o kalıyor da sandım

Şaka gibi cidden

daha öncede buna benzer şeyler yaşadık okuldakiler rahatlar istiyorlar bütün çocuklar robot olsun. biz rahatla oturalım mantığı. okulu değiştirmeyi düşündük eşimle ama okul evimize çok yakın çok temiz ve hijyenik oğlumda okulu çok ama çok seviyor. okuldaki bütün öğretmenlere aşık resmen.. onlarında afrası tafrası biz velilere.. kime tutturursam diye konuşuyorlar.. ben laf söyleyince geri adım atıyorlar mecbur ama sonra gene devam..
hani biz saf olsak kendilerine göre yöneticekler okulu.. okulda nasıl güzel küçüçük 2 katlı bahçeli güzel bi okul.. onlar yıllardır orada devlet memurular hem karışan yok görüşen yok kafalarına göre veli yönetiyolar..

Ben senden daha çok sinirlenirdim.
ben çok kötüdüydüm de sakinledim baya. laf söyledim diye. ben konuşunca bu gibi oldu zaten.. çok sert konuştum. babamda şikayet edelim diyo ama ben olay tartışmaya dönüşmediği için ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.

var ya bu tipler yüzünden insanların kutsal öğretmenlik mesleğine saygısı kalmıyor. ulan çok meraklıysan 5 ten sonra arahat rahat yap kutlamanı. yok kutlamadan kastın yarım saatlik bi kakara kikiri ise stajyer öğretmenler azıcık çalışıversin bu sürede bi de utanmadan gelip alır mısınız diyorlar ya, yuh yuh. bu ne saygısızlık. çok feci sinirlendim.

Okul baştan öğrenci seçseydi o zaman, kırlent gibi yerinde saatlerce oturan çocuklar için hizmet veriyoruz deselerdi,öyle saçma şey mi olur

Okulda ne kutlaması bu? Orası okul ya hu. Akşam versinler o zaman partilerini.

Burada sizin muhatabınız öğretmen değil bence doğruda müdür ile görüşün. Böyle saçmalıkta ilk kez görüyorum. Zaten öğretmenleri hep gıcık bulmuşumdur.

Hadsiz yuzsuz....
cocuguna bakmalari onlarin gorevi....
sanki allah rizasi icin bakiyorlar....

hayır canım okulun içinde yapıyolar kutlamayı gün gibi işte.. diğer bütün çocuklar okulda hareketli olanların velilerini arayıp 12 de alabilirmisiniz diyolar..

Ne kutlaması bu ya hu?

Programsa 1-1,5 saat, kendi aralarında kutlamaysa taş çatlasa yine 1 saat sürer.

O kadar idare edemiyorlar mı?

Bizim kutlama öğle arası oldu.
Sabahki programa da küçük sınıflar için birer veli çağırdılar başlarında dursun diye.
Ne demek öğrenciyi eve göndermek.

okul 17.30 kadar bana 12 de al dedi düşün bi de sadece benimkini.. diğer arkadaşları okulda kalıyor sınıfta çünkü onlar sakinmiş..

okul 17.30 kadar bana 12 de al dedi düşün bi de sadece benimkini.. diğer arkadaşları okulda kalıyor sınıfta çünkü onlar sakinmiş..
ya gaza gtirmiş gibi olmayayım ama ben böyle işgüzarlıklara fena takarım. müdür ile çok sert bir şekilde konuşmalısınız. bu ne hadsizlik ya. sakin çocuklara özel yapsınlar o zaman. kayıtta takır takır alıyorlar ama parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…