çok sinirliyim mantıklı fikirlere ihtiyacım var...

öğretmenler günü diye sizden bir insiyatif beklemiş kendince..
iyi de öğretmenler günü mesai saatinde illaki kadınlar günü gibi kutlanacak birşey değil
5den sonra da pekala kutlanabilir
işini savsaklayan insanları sevmiyorum..
senin öğretmenler günün diye ben neden 12 de çocuğumu alıp(üstelik sadece sizinki çağrılıyor) sen kutlama yapacaksın diye ben de çalıştığım halde zor durumda kalıyorum..
böyleler yüzünden öğretmenlere artık ne kadar kötü bir durumda toplumun gözünde,
işini savsaklamayanlar müstesna..

Eşiniz cevabını verememiş mi o müdür denen adamın?
müdür bayan canım 60 yaşını geçik tonton bişey. emekli halen tam gaz devam yumşak yumşak lafı söylemiş eşime :) eşim tabi cevap vermiş ama nekadar vermiş sen tahmin et :)

yok canım okulun içinde yiyip içip sohpet muhabbet edicekler işte.. babamda kızdı çok diyo ki bana annene kısır yaptırıyorum merti alayım hem kısır götüreyim rahatla yesinler diyo bana

müdür bayan canım 60 yaşını geçik tonton bişey. emekli halen tam gaz devam yumşak yumşak lafı söylemiş eşime :) eşim tabi cevap vermiş ama nekadar vermiş sen tahmin et :)
Çocuğunuza cephe oluşmasın diye çok konuşmamış zaten anladığım kadarıyla. Keşke okulunu değiştirebilseniz.

Teşekkkür ediyorummm Evet hanım hanımcık öğretmen bir gelin çok ideal bir kısmetim

Yani bu çocuk 4,5 yaşında elbette hareketli olacak ve de diğer çocukalrda okulda duruyorsa ki akranlarıdır onlarda sizin çocuğunuz da durmalı...İyimiş yaa hanfendin keyif çatsın diye çocuğunuz ayrık otu gibi ayrılsın.Böyle saçma şey olmaz asla taviz vermeyin.Kesinlikle haklısınız.

aslında bende cok kızardım sıze hak verırdım ama şoyle bırsey yasadım...kızım kres oğretmenının okulda olmadıgı gun cok aglamış...almaya gıttgımızde sınırden ellerıne vuruyordu. kı cok sakın cocuktur aslında....ama oğretmenı yok dıye fena tepkı vermıs..ellerını cızmış sok oldum görunce..bende artık oğretmenının raporlu oldugu gunlerde kızımı göndermıyorum..uzulmesın ağlamasın dıye kuçuk cunku...ama oğretmenımız bana bırsey demedı tabıkı..sıze soylenmesı doğru degıl ama hanı belkı bu sebeple soylemıs olabılır....bana alışkın dığer oğretmenlerde rahat durmaz kendınede zarar verır dıye

Çok haklıssınız ayrıca ilk işleri orda çocuğunuzla ilgilenmek parti yapmak değil

O nasıl bir şey oluyor ki?
Kutlama yapacaklar diye öğrencileri eve yollamak...
Hem de aralarından sadece birini.
Haklısınız.

Mesai saati dışında yapsınlar kutlamayı !!!!

Nerden baksan saçmalık

Sessiz kalmayın okulun yaptıklarını duyurun şikayet edin millet çocuğunu gondermesin oraya

Başta taviz vermişsiniz. İlkinde dicektiniz ben çalışıyorum, zaten çalışmasam evde kendim bakarım diye. Ayrıca anaokuluna hareketli çocuklar gidemez diye bir kural mı varmış. Herkes kendi işini elinden geldiği kadar iyi yapmak ister. Onun da yapması gereken bence akşam kutlama yapmalarıydı. Sınıfta öğretmen yokken bir çocuğun başına bir şey gelse hesabını kim verecek. Yine o ögretmen.

Müdürü arayın ve bir daha böyle bir olay olursa Milli Eğitime şikayet eder okulu kapattırırım deyin.

Oğlunuz sanki çete kurup velet mi dövüyor ya da etrafına sataşıp kurallara mı uymuyor ne yaramaz çocuklar var sizin ki melek bence dediğim tarz çocukların yanında. Böyle kolaya kaçan kadınlara anadoluda bol g.t derler efenim öğretmen aynen böle.

Bir anaokul öğretmeni olarak çok yadırgadım öğretmenin davranışını. Stajyer öğretmenine sahip çıkıp keşke çocukların onu öğretmen yerine koymalarını sağlasaymış da şimdi dövünmeseymiş stajyer öğretmeni dinlemiyorlar diye.

Öğretmenin yaptığı doğru değil, normal de değil.
Ama kabul etmelisiniz demek ki sizin çocuğunuzda da sıkıntı var. Sizin düşündüğünüz kadar sakin değil demek.
İdare ile konuşun muhakkak, sonra da çocuğunuzu iyice gözlemleyin.

Haklisiniz terbiyesizlik ayrım yapiyor. Daha öncede bu tur talebi oldu demiş siniz.Astar bulmuş yüzünü istiyor.Ancak benim tavsiyem çocuğunuzu bir gözlemlerin öğretmen okulda nasil davranıyor ona da diğer çocuklar gibi mi davranıyor yoksa ters mi çocuğun psikolojik durumu için geleceğini etkiler.Gerekirse alin oradan ve öğretmenle ciddi şekilde konusun telefon kapatmak ta nedir.Herkes okur ama öğretmen çok başka bir kavram.

bende öğretmenim ama siz haklısınız. lütfen ya hadlerini bildirin ya da çocuğunuzun okulunu değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…