2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..
aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...
not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...
müdür bayan canım 60 yaşını geçik tonton bişey. emekli halen tam gaz devam yumşak yumşak lafı söylemiş eşime :) eşim tabi cevap vermiş ama nekadar vermiş sen tahmin et :)Eşiniz cevabını verememiş mi o müdür denen adamın?
yok canım okulun içinde yiyip içip sohpet muhabbet edicekler işte.. babamda kızdı çok diyo ki bana annene kısır yaptırıyorum merti alayım hem kısır götüreyim rahatla yesinler diyo banadışarı gidecek olabilirler mi?okulda 5 saat mantıklı değil.hani öğlen yemeğine dışarı bile çıksalar o kadar sürmez..belki de o yüzden daha sakin olanlar kalsın,diğerleri eve gitsin diye program yapmışlardır.??
Çocuğunuza cephe oluşmasın diye çok konuşmamış zaten anladığım kadarıyla. Keşke okulunu değiştirebilseniz.müdür bayan canım 60 yaşını geçik tonton bişey. emekli halen tam gaz devam yumşak yumşak lafı söylemiş eşime :) eşim tabi cevap vermiş ama nekadar vermiş sen tahmin et :)
Teşekkkür ediyorummmAa öğretmen gelin. Tam ideal gelinkadrolu olursan bir de tadından yenmez
Öğretmenler günün kutlu olsun fıstığımçok iyi bir öğretmen olacağından hiç şüphem yok. Allah yolunu açık etsin
2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..
aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...
not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?