yok yok canım çok haklısın ben kendimi o öğretmenin yerine koyuyorum da çok büyük bi cesaret veliyi arayıp biz kutlama yapıcaz senin oğlan hareketli erken alıverde bi kısır yiyeyim rahatla demek :) valla çok sinirliydim ama biraz rahatladım ama tabi işin peşini bırakmıcam ..ya gaza gtirmiş gibi olmayayım ama ben böyle işgüzarlıklara fena takarım. müdür ile çok sert bir şekilde konuşmalısınız. bu ne hadsizlik ya. sakin çocuklara özel yapsınlar o zaman. kayıtta takır takır alıyorlar ama parayı.
hayır canım okulun içinde yapıyolar kutlamayı gün gibi işte.. diğer bütün çocuklar okulda hareketli olanların velilerini arayıp 12 de alabilirmisiniz diyolar..
siz küçük bir ilde falan mı yaşıyorsunuz?eşim okul müdürü ile konuşmuş okul müdürü demiş ki bu bizim için özel bir gün kendi aramızda özel bi kutlama yapalım dedik oğlunuzda biraz hareketli.. sizden yardım istedik ama olmadı demişyani resmen kadın lafı döndürüp dolaştırıp olayı bize mal etmeye çalışıyor..
ooooo. valla böyle bir yaklaşımda varsa ben o okulu yıkarım başlarına bu saygısızların. bi de üste çıkıyor. olmadı demiş bi de. yani sizin yüzünüzden bi kutlama yapamamışlar yazık valla. hayır oğlunuz çok uç bir durumda ise o zaman sene başından beri psikologdur, rehber hocadır birşeyler önerirsin ona göre bir yol çizilir. valla hemen şikayet edin ennn üst birime çıkın. hadi hoca bi gafletle bu lafı dedi. amiri nasıl böyle bir tepki veriyor arkadaş.eşim okul müdürü ile konuşmuş okul müdürü demiş ki bu bizim için özel bir gün kendi aramızda özel bi kutlama yapalım dedik oğlunuzda biraz hareketli.. sizden yardım istedik ama olmadı demişyani resmen kadın lafı döndürüp dolaştırıp olayı bize mal etmeye çalışıyor..
yok be canım 5 büyük ilden birindeyim:) öğretmeni tekrar aramadan önce on kere düşündüm acaba ben mi abartıyorum diye.. mantık bulmaya çalışıyorum resmen.. hani öyle bir havaya soktular ki kendilerini oğluma bakıyolar diye şükretmen gerekiyo gibi oldu..siz küçük bir ilde falan mı yaşıyorsunuz?
milli eğitim müdürlüğünü kendi çiftlikleri falan mı sanıyor bunlar? genelde küçük yerlerde oluyor bu tarz şeyler
yok be canım hareketli evet ama o kadar değil yani ne bilim çizgi flim izleniyosa bizimki 10-15 dk izler kalkar gezinir.. ne bilim zıplar atlar koşturur gibi.. nebilim resim çiziliyosa istemiyosa çizmez gider oyuncakla oynar gibi.. onlar lise stajerine emanet edilecek sakinlikte çocuk istiyolar..ooooo. valla böyle bir yaklaşımda varsa ben o okulu yıkarım başlarına bu saygısızların. bi de üste çıkıyor. olmadı demiş bi de. yani sizin yüzünüzden bi kutlama yapamamışlar yazık valla. hayır oğlunuz çok uç bir durumda ise o zaman sene başından beri psikologdur, rehber hocadır birşeyler önerirsin ona göre bir yol çizilir. valla hemen şikayet edin ennn üst birime çıkın. hadi hoca bi gafletle bu lafı dedi. amiri nasıl böyle bir tepki veriyor arkadaş.
2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..
aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...
not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...
O nasıl şey ya...oglunuz isterse çok hareketli ve çok yaramaz olsun ögretmenin onu eve göndermeye hakkı yok...ona bakmak zorunda.....2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..
aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...
not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...
ben zaten oğlumun çok iyi takipçisiyim bu konuda vicdanım çok rahat. biliyorum hareketli kıpır kıpır ama asla bu konuşmayı yaptıracak kadar değil. zaten konuştum öğretmeniyle eşimde müdürlü konuştu zannetmiyorum bidaha cesaret edemezler .. ama ederlese kesinlikle şikayette bulunucam...ilk basta yumusak yuzlu davrandiysaniz kullanmaya devam ediyorlar sanki.
kac saat kutlamaymis o, yarim saat bi pasta bi cay yetmiyomuymus mesai saatinde.
hergun nasilsa oyle devam etsinler, hareketli ne demek ayrica.
cocuklara hemen bi hiperaktif yaftasi yapistirmak ogretmenlerin modasi olmus sanirim.
4.5 yasinda cocuga hareket alani birakmazlarsa tabiki hareketli gelir onlara.
kesinlikle almayin ve bir kere daha uyarin boyle bir davranis istemiyorum diye.
Daha bide üstüne kendilerini savunma hakkı gösteriyorlareşim okul müdürü ile konuşmuş okul müdürü demiş ki bu bizim için özel bir gün kendi aramızda özel bi kutlama yapalım dedik oğlunuzda biraz hareketli.. sizden yardım istedik ama olmadı demişyani resmen kadın lafı döndürüp dolaştırıp olayı bize mal etmeye çalışıyor..
yumşak yumşak konuşup aynı lafı çevirip bize vicdan yaptırıyolar akıllarınca.. hepsi aynı b.k laciverti .. ya sen yap kutlamanı sana kutlama diyen mi var hemde en güzelinden kutla.. ama böyle ayrımcılık yapılır mı olur mu şimdi..Daha bide üstüne kendilerini savunma hakkı gösteriyorlar
dilinden anlamadıkları kesin. oğlum saldırgan bağıran çağıran bi çocuk değil asla kefilim hertürlü.. çok neşeli ve hep çoşkulu oyunları sever kovalasın koştursun zıplasın atlasın.. normal bir çocuk 30dk. oturuyosa bizinki 15 oturur gibi. bu yoruyormuş onları. istiyolar mum gibi çocuk anlatabildim mi tam. ama nasıl olucak o bu çocuk daha 4.5 yaşında ..Kutlama yapacaklarda koskocaman yarım gün mü yapacaklar? 5.30da çıkılıyordur 5de alabilirmisiniz denir anlarım ama o kadar uzun bir süre makul değil. Ayrıca nasıl idare edemiyorlar anlamadım. Çocuklara güzel bir kesip yapıştırma,boyama,eşleştirme hatta müzik eşliģinde dans vb birçok etkinlik yapılabilir yardımcı öğretmenlerle birlikte. Sizin çocuğunuzda gayet katılır,keyif alır diye düşünüyorum.
Benim kızımda kreşe gidiyor,dün keyifsizmiş,öğretmeni uyumak istermisin diye sormuş,iki kere ateşini ölçmüş,kucağına almış belki kucaģımda uyur diye,mutsuz hissediyor diye,binbir türlü ilgilenmiş,kızım anlattı bana bunları birde düşünün. Işini seven bir öğretmen böyle olmalı zaten, hangi çocuğun ekstra bir durumu varsa (hastalık,keyifsizlik vs) ilgisini ona yöneltmeli kaldı ki hareketli diye eve göndermek. Bilemedim,imkanınız varsa okul değiştirin,bu ayrımcılığı başka zamanlarda da yapıyorlarmı koskoca bir soru işareti bu bence. Hareketli deyip geçmek kolay,dilinden anlayabilmek,idare edebilmek önemli. İdare edemediği yerde veliyle paslaşabilir ama hareketli çocuğunuz erken alın demek doğru değil.
olduyumşak yumşak konuşup aynı lafı çevirip bize vicdan yaptırıyolar akıllarınca.. hepsi aynı b.k laciverti .. ya sen yap kutlamanı sana kutlama diyen mi var hemde en güzelinden kutla.. ama böyle ayrımcılık yapılır mı olur mu şimdi..
O zaman bu işi yapmayacaklar. Kimse kusura bakmasın. İlkokulda olsa yakınsın hareketli olmasından ama okul öncesi denince bir durmak gerek,daha çok küçücükler oyun çağındalar.dilinden anlamadıkları kesin. oğlum saldırgan bağıran çağıran bi çocuk değil asla kefilim hertürlü.. çok neşeli ve hep çoşkulu oyunları sever kovalasın koştursun zıplasın atlasın.. normal bir çocuk 30dk. oturuyosa bizinki 15 oturur gibi. bu yoruyormuş onları. istiyolar mum gibi çocuk anlatabildim mi tam. ama nasıl olucak o bu çocuk daha 4.5 yaşında ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?