çok sinirliyim mantıklı fikirlere ihtiyacım var...

Oldu o zaman her ku
oldu
Oldu o zaman her kutlamada eve göndersinler...bir çocuga dahi bakamıyacaksa neden ögretmen olmuş..sanki tek haraketli çocuk sizinki..digerlerinin hic sesi çıkmıyor
eşimle konuştuk biz böyle konuştukça çocuğa tavır takınmasınlar diye endişeleniyor o da.. şuan okul değiştirme gibi bi durumumuz yok malesef keşke olsa.

Şaştım kaldım O nasıl öğretmen o nasıl zihniyet. Çok iyi etmişsiniz. Ben daha doyamaz okula gider konuşurdum sanırım.

e cocuk bu tabıkı hareketlı olacak
bunla basa cıkamayan ogretmen olmasın arkadas bu nasıl iş
haklısın bu durumu mudure soylemen lazım hatta

nedir bu özel gün kutlamaları anlamış değilim, görevin öğretmenlikse ve mesai varsa o çocuklara günün sonuna dek eğitim vermek zorunda , işine gelmiyorsa bu işi yapmazsın senin görevinse yapacaksın ha bir kutlama parti yapacaksan da mesai sonrası yap değilmi , çocuktur tabiki hareketli olacak dut yemiş bülbül gibi oturacaksa çocuk olmasının mantığı yok , gerçekten durumunuza şahsen üzüldüm ...

Bir de yarım gün kutlama yapmak nedir? Tamam öğretmenler önemlidir. Günleri olsun. Hatırlansınlar. Kutlansınlar. Ama bu resmen işi savsaklamak. Git altın gününü haftasonu yap akşam yap kardeşim. Ay gıcık oldum gıcıkkkk

Yahu bu ne saçmalık hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum.
Hadi herkesin çocuğunu eve gönderseler neyse de sadece size demesi oldukça garip geldi bana.

valla keşke öyle bir imkanım olsa ama yok.. kamera yok sınıflarda yasakmış diye.. bende sınıftaki hal ve hareketlerini inanın çok merak ediyorum..

valla saat 12 konuştuk hala etkisindeyim düşün hala mantıklı bir yer bulmaya çalışıyorum... hatta öğretmen olupta okuyanlar varsa bi el atsınlar bu olaya nedir bu yani..

Yahu bu ne saçmalık hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum.
Hadi herkesin çocuğunu eve gönderseler neyse de sadece size demesi oldukça garip geldi bana.
eşimde konuştu müdürle demişki bugün bizim özel günümüzdü mertte biraz harektliydi bugün sizden yardım istedik ama olmadı ... vicdan yaptırmış eşime...

Aday öğretmen gelinin olaraktan kutlamalarını bekliyorum anneciğim
Aa öğretmen gelin. Tam ideal gelin kadrolu olursan bir de tadından yenmez
Öğretmenler günün kutlu olsun fıstığım çok iyi bir öğretmen olacağından hiç şüphem yok. Allah yolunu açık etsin

e cocuk bu tabıkı hareketlı olacak
bunla basa cıkamayan ogretmen olmasın arkadas bu nasıl iş
haklısın bu durumu mudure soylemen lazım hatta
müdürle eşim konuştu o da yumşatarak aynı lafı söylemiş.. bu gün özel günümüzdü yardım istedik sizden diye...

bir de saçma kısmı şudur ki,5 saat kutlama mı olur? yani böyle birşey yapacaklarsa,çocukları vekil öğretmene bırakıp,diğer bir odada 1 saat yerler muhabbet ederler. 5 saat ne yapacaklar?
hareketli çocuk candır boşverin siz..annem de anaokulu öğretmeni emekli,böyle kutlamaları h.sonu yaparlardı ..hatta bir yer kitalayıp yaparladı,yemeli içmeli eğlenceli falan..yeni moda bu demek ki..

okul öncesi anasınıfı öğretmenlerini eğitimi yetersiz kişilerden seçince böle oluyor.bizde çok yaşadık.kızkardeşim yaşıyor şimdi.ne kutlamasıymış bu on dk günün anlam ve önemi bir konuşma tebrikler tamam hepsi 20 dk.sürer öğleden sonra tüm gün ne halt yiyecekmiş.başlarım senin kutlamana git akşam kutla ne kutlucaksan deseydin saygısız terbiyesiz kadın.öğretmenliğin batsın senin uyuz çok sinir oldum yeminlen kendimde çok yaşadığım için bilirim.biz iş yerinden kolay izin alıyoruz tabi keyiflerince gel al.eee yarım gün getirmeyin çocuğunuzu eee bugun az kişi var eve gidecem sizde erken alın bebenizi eee çocuk sıkılıyor arkadaşları bugun gelemdi erken alabilirmisiniz vs..daha nele neler

müdürle eşim konuştu o da yumşatarak aynı lafı söylemiş.. bu gün özel günümüzdü yardım istedik sizden diye...
pes ya
altı ustu cocuk
cocukları bahceye cıkarıp pıknık havası oyun havası olusturup kendı hallerınde oynamalarını saglayacak ortam olustursalar yeterlı
valla bızde cocuktuk bızde yaramazlık yaptık bızde okurken etkınlıkler vardı
ne sabırsız egıtımcıler gelıyor ...
madem oyle hafta sonu eglence yapsınlar ozaman kendılerıne ders saatlerınde olmaz

Sizde tavrınızı herzaman sabit tutun öğretmen yaramaz ve hareketli diye çocuğa yarım gün mü bakacak ?? Böyle bir zihniyet varsa eğer hiperaktif çocuklar hiç okul yüzü bile görmeyecekler o zam değil mii?? Bu tür boş nedenlerle çocuğunuzu gidip okuldan almayın ki o mecbur Aksama kadar eğitimini vermeli ..tamam kutlanır öğretmenler günü de bazı şeyleri abartmakta üstümüze yok nedense ..ogretmenle yüz yüze konuşmanız öneririm çocuğunuzu ayırmasin diğer çocuklardan .

ben dedimki kaç saat yapıcaksınız bu kutlamayı 1 -saat 2 saat? dediki bilmiyorum bende mert sınıfta kalıcak stajer öğretmenin müdahale edemediği durumda sizi kutlamanızdan çağırır görevinize dönersiniz durum normale dönünce gene kutlamanıza gidersiniz dedim.. ya benimde ablam dedem babannem öğretmen hepsi kutluyolar. 1 saat sohpet muhabbet tamam bu ne tam gün...

dışarı gidecek olabilirler mi?okulda 5 saat mantıklı değil.hani öğlen yemeğine dışarı bile çıksalar o kadar sürmez..belki de o yüzden daha sakin olanlar kalsın,diğerleri eve gitsin diye program yapmışlardır.??

eşimde konuştu müdürle demişki bugün bizim özel günümüzdü mertte biraz harektliydi bugün sizden yardım istedik ama olmadı ... vicdan yaptırmış eşime...
hiç vicdan yapmaya gerek yok kutlama yapacaklarsa akşam yapsınlar
öyle bi hakları olsaydı okullar bugün tatil olurdu ve tüm öğretmenler kutlama yaparlardı
bu yüzden çocuğunuzu alın demesi saçma
alamayacak durumda olabilirsiniz çalışıyor olabilirsiniz bakacak kimseniz olmaya bilir bu yüzden çocuk okul gönderilemez

tabi canım çocuk hiperaktiv ise yada nebilim farklı bişey varsa anne baba evde isterse yırtsın bi tarafını öğretmende iş yoksa eğer durum vahim.. aynı şey veliler içinde geçerli asla tek taraflı bakmıyorum olaya.. ne öğretmenler var çocuğu iyi yetiştirmek için çırpınan anne baba ise bi o kadar duyarsız olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…