eşimle konuştuk biz böyle konuştukça çocuğa tavır takınmasınlar diye endişeleniyor o da.. şuan okul değiştirme gibi bi durumumuz yok malesef keşke olsa.Oldu o zaman her ku
oldu
Oldu o zaman her kutlamada eve göndersinler...bir çocuga dahi bakamıyacaksa neden ögretmen olmuş..sanki tek haraketli çocuk sizinki..digerlerinin hic sesi çıkmıyor
valla keşke öyle bir imkanım olsa ama yok.. kamera yok sınıflarda yasakmış diye.. bende sınıftaki hal ve hareketlerini inanın çok merak ediyorum..Siz kesinlikle haklisiniz ogretmen ogrenci secemez. Ama ben baska bir konuya takildim. Ogretmen oglunuzla iletisim kuramiyor. Bence en buyuk sorun bu. Bu ogretmenin diger cocuklarla iletisimi nasil? Korkutup yönetiyor mu, yoksa arkadas gibi mi? Oglunuzdan gizli siniftaki hal ve hareketlerini gozlemleme sansiniz var mi hem öğretmeni hem oglunuzu
valla saat 12 konuştuk hala etkisindeyim düşün hala mantıklı bir yer bulmaya çalışıyorum... hatta öğretmen olupta okuyanlar varsa bi el atsınlar bu olaya nedir bu yani..Bir de yarım gün kutlama yapmak nedir? Tamam öğretmenler önemlidir. Günleri olsun. Hatırlansınlar. Kutlansınlar. Ama bu resmen işi savsaklamak. Git altın gününü haftasonu yap akşam yap kardeşim. Ay gıcık oldum gıcıkkkk
eşimde konuştu müdürle demişki bugün bizim özel günümüzdü mertte biraz harektliydi bugün sizden yardım istedik ama olmadı ... vicdan yaptırmış eşime...Yahu bu ne saçmalık hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum.
Hadi herkesin çocuğunu eve gönderseler neyse de sadece size demesi oldukça garip geldi bana.
Aa öğretmen gelin. Tam ideal gelinAday öğretmen gelinin olaraktan kutlamalarını bekliyorum anneciğim
müdürle eşim konuştu o da yumşatarak aynı lafı söylemiş.. bu gün özel günümüzdü yardım istedik sizden diye...e cocuk bu tabıkı hareketlı olacak
bunla basa cıkamayan ogretmen olmasın arkadas bu nasıl iş
haklısın bu durumu mudure soylemen lazım hatta
bir de saçma kısmı şudur ki,5 saat kutlama mı olur? yani böyle birşey yapacaklarsa,çocukları vekil öğretmene bırakıp,diğer bir odada 1 saat yerler muhabbet ederler. 5 saat ne yapacaklar?eşim okul müdürü ile konuşmuş okul müdürü demiş ki bu bizim için özel bir gün kendi aramızda özel bi kutlama yapalım dedik oğlunuzda biraz hareketli.. sizden yardım istedik ama olmadı demişyani resmen kadın lafı döndürüp dolaştırıp olayı bize mal etmeye çalışıyor..
2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..
aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...
not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...
pes yamüdürle eşim konuştu o da yumşatarak aynı lafı söylemiş.. bu gün özel günümüzdü yardım istedik sizden diye...
ben dedimki kaç saat yapıcaksınız bu kutlamayı 1 -saat 2 saat? dediki bilmiyorum bende mert sınıfta kalıcak stajer öğretmenin müdahale edemediği durumda sizi kutlamanızdan çağırır görevinize dönersiniz durum normale dönünce gene kutlamanıza gidersiniz dedim.. ya benimde ablam dedem babannem öğretmen hepsi kutluyolar. 1 saat sohpet muhabbet tamam bu ne tam gün...bir de saçma kısmı şudur ki,5 saat kutlama mı olur? yani böyle birşey yapacaklarsa,çocukları vekil öğretmene bırakıp,diğer bir odada 1 saat yerler muhabbet ederler. 5 saat ne yapacaklar?
hareketli çocuk candır boşverin siz..annem de anaokulu öğretmeni emekli,böyle kutlamaları h.sonu yaparlardı ..hatta bir yer kitalayıp yaparladı,yemeli içmeli eğlenceli falan..yeni moda bu demek ki..
dışarı gidecek olabilirler mi?okulda 5 saat mantıklı değil.hani öğlen yemeğine dışarı bile çıksalar o kadar sürmez..belki de o yüzden daha sakin olanlar kalsın,diğerleri eve gitsin diye program yapmışlardır.??ben dedimki kaç saat yapıcaksınız bu kutlamayı 1 -saat 2 saat? dediki bilmiyorum bende mert sınıfta kalıcak stajer öğretmenin müdahale edemediği durumda sizi kutlamanızdan çağırır görevinize dönersiniz durum normale dönünce gene kutlamanıza gidersiniz dedim.. ya benimde ablam dedem babannem öğretmen hepsi kutluyolar. 1 saat sohpet muhabbet tamam bu ne tam gün...
hiç vicdan yapmaya gerek yok kutlama yapacaklarsa akşam yapsınlareşimde konuştu müdürle demişki bugün bizim özel günümüzdü mertte biraz harektliydi bugün sizden yardım istedik ama olmadı ... vicdan yaptırmış eşime...
Eşiniz cevabını verememiş mi o müdür denen adamın?valla saat 12 konuştuk hala etkisindeyim düşün hala mantıklı bir yer bulmaya çalışıyorum... hatta öğretmen olupta okuyanlar varsa bi el atsınlar bu olaya nedir bu yani..
Sizde tavrınızı herzaman sabit tutun öğretmen yaramaz ve hareketli diye çocuğa yarım gün mü bakacak ?? Böyle bir zihniyet varsa eğer hiperaktif çocuklar hiç okul yüzü bile görmeyecekler o zam değil mii?? Bu tür boş nedenlerle çocuğunuzu gidip okuldan almayın ki o mecbur Aksama kadar eğitimini vermeli ..tamam kutlanır öğretmenler günü de bazı şeyleri abartmakta üstümüze yok nedense ..ogretmenle yüz yüze konuşmanız öneririm çocuğunuzu ayırmasin diğer çocuklardan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?