- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
Kızlar az önce mesaj attim uzun uzun anlattim ve gercekten ise yaradi hissettim. Insallah zamanla daha cok duzeltirim. Teşekkürler herkese.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde su var ben anlayissiz biri de degilim
Tamam kadini ihityaci vardir ister. Market dibinde. Evde esi var genc emekli o alabilir. 18 yasinda kizlari var onlar alabilir. Neden 3 saat uzakliktan birisini ararsin ki.
Yine bir aksam ordaydik disarda biz gidiyorduk aksam yemegi yicektik. Teyzesi tutturdu yukardaki tepeden bank var Parklar da olan onu sokun getirin. Bizimkide gitti sok taşı getir derken iyice aksam oldu. Hava karardi ben açtım. Iyice acıktım.
Ben bunları deyince abartiyor oluyorum.
Gercekten ihtiyac acil bir sey olsa anlarim.
Bende gecen sert konustum.
Biz ciddiyiz. Ben ilerde boyle adak istemek dedim. Ufacik seyde hayir diyemiyorsa benim arkamda nasil durcak. Ilerimide dusunmek zorundayım.
Canım sevgilim hatalı ama sen de yanlış tepkiler vermişsin.
1. Konuda sana 2 saatlik işi 10 dk diye söyleyemez. Yanına gidip 10 dk sürer demiştin ne zaman biter demeliydin. Öyle bahçede köşede 2 saat seni niye bekletiyor. Baktın is uzun sürecek o zaman ben gidiyorum, uykum var yorgunum banyo yapacağım vs. Bi bahane bul çık. Hatta beni eve bırak karnım ağrıyor midem bulanıyor neyse artık sonra dönünce budarsin. Artık neyi buduyorsa
2. Konuda teyze 1 saatlik yoldaki çocuğa tavuk mu aldırıyor. Neyse teyze kötü niyetli. Senin yapman gereken o sana Teyzem bişey istedi dedigi zaman ha öyle mi istersen önce onu yap sonra gel beni al demekti. Hatta iyi oldu hazir degilim canim diyeceksin. Vir vir ederse ay sacim kotu madem isin var hallet ben de o ara dus alirim fala deyip gonderecrksin. Teyze için boşu boşuna 2 saat gidis-donus yapıyorsa o dönüşte onun yanında olmayacaksin.
Yani teyze nin işini görürken sen onun yanında olma canım. Biraz da sen yap senin de annen baban senden bişeyler istesin onunla beraberken.
Ahh ahh önce yemek yiyelim sen beni biraz sonra sök ne sokeceksen diyemiyor musun?
Yok arkadaslariyla sorun yok hep bana denk geliyor. Ben onu hic bekletmedim hic karakterim degil. Bir insanı bekletmek. Ben ona soz verdigim zaman babam bile aradiginda bugun olmaz ona sözüm var yarin bakalim diyorum .
Lanet olsun diyorum artik. Ilerde ben boyle seyler cekememm. Evlilikte yani.
Bana sormadi ki. Zaten kapinin onundeydik direk bu babasi ensitesi cikti tepeye. Sok tasi getir derken aksam oldu yani gecenin bir vakti oldu bende istemiyorum yemek eve gidicem dedim onda bile ben suclu oldum. Niye istemeyip tavır yaptım diye .
Teyzesi ne alaka ya aranizda bir olay mi oldu? Teyzesi herkese mi boyle sadece sana mi? Ve teyzesinin kizi var mi sizin yaslarda?
Neyse sen mantığı anladın. Senin kafa ay benim vaktim yok annem çağırdı ay midem kötü vs bahane seklinde calışkın artik. Annenle konuş, böyle birşey olduğu zaman ona bi mesaj at arasin hemen seni. Cagirsin sende tamam anneciğim geliyorum şimdi de :)
Ya bu kızlarin zor izin alması falan daha iyi diye düşünüyorum. Adamdaki rahatlığı bak hadi çık kapidayim diyor sonra nereye? 1 saat git 1 saat dön. Ne o teyze ye tavuk aldık.
Kiz o sokulen bank için ara belediyeye şikayet et. Ceza kessinler.
Aynen öyle artık böyle . Ya teyzeye laf dicek demiyorsa benide zor görür. Hem beni görüyor hem teyzenin isini yapiyor. Arada olan bana oluyor. Ortada zaten daha bir sey yok kac sene beklemek gerek. Cok rahatima duskunumdur bu arada bu kadar fazla cektimse sevdigim icin. Yoksa elalemin kadini icin uğraşmam. Belli etmiyom ama cirkefimdir. :)