- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Facebook profilde duran fotolar isteyen herkesin ss alacagi seyler.Fotoğrafımı ss alıp bana atti. Yani fotoğrafın eline geçti o yüzden
Allah aşkına gidin başka biriyle uğraşın. Cidden ugrasilacak gibi değilim suan
Facebook profilde duran fotolar isteyen herkesin ss alacagi seyler.
Oraya bır bocek veya cıcek fotosu koy.
Bıttı işte.
İnternete neden koyuyorsun fotoğraf bu kadar korkuyorsan? Profili kapatsan da resim gitmiyo ki boyut küçülüyo sadece ha büyük ha küçük..Fotoğrafımı ss alıp bana atti. Yani fotoğrafın eline geçti o yüzden
Daha önce de birkaç konunuza denk geldim her şeyi çok abartıp kafanıza takıyorsunuz
Problem degıl, resmi atıp yeni mi demis.Normalde diğer fotograflarim sadece arkadaşlarıma açık ama bunu nasıl unuttum bilmiyorum
Problem degıl, resmi atıp yeni mi demis.
Evet desen iltifat edecekti belki, terslemıssın o da seni engellemıs.
Olay kapanmıs yanı.
Bence bosver.
Ne uğraşması ilahi. Ne kadar kolay diyorum sizi çileden çıkarmak, x biri geliyor fotonuzu ss alıp "Yeni mi?" diyor ve siz eliniz ayağınız titreyecek hale geliyorsunuz. Farz edelim sapık (Ki bi sapıklık değil, gereksiz muhabbet çabası gördüm), netteki bütün sapıkları zincire vuramayız ama en azından siz öfke kontolünüz ve öfke duygunuz üzerine çalışırsanız bu kadar ufak olaylarda kendinizi yıpratmazsınız. Neyse.
Yazan adam cok mu buyuktu?Haklısınız ya zaten o gün gittiğimiz kuaforde kendi instagram beni ve kardeşimi de paylaştı benim çalışmam diye
Sinirden değil de panik atak olduğum için titriyor
Yazan adam cok mu buyuktu?
35 cok buyuk degıl kı, belki efendi biriydi ve tanısmayı bilmiyordu. Sende birileriyle tanısmak istiyordun. Duzgun cevap verseydin belki duzgun karsılık alırdın.Evet bence 35 40 olabilir
35 cok buyuk degıl kı, belki efendi biriydi ve tanısmayı bilmiyordu. Sende birileriyle tanısmak istiyordun. Duzgun cevap verseydin belki duzgun karsılık alırdın.
Ha ben Internet tanısmalarını cok uygun bulmuyorum ama internetten baskasıyla tanısmıstım sen daha once oyle hatırlıyorum
Kısmet ayagına gelmıs, tepmıssın. Sansını deneseydin bes dk.
Yalnız sen fazla alıngansın, sinirinin bozulması ne kolay diyene de kızıyorsun.Ben şuan kimseyi istemiyorum ve internetten tanıştığım insanlara guvenemiyorum. Zaten o son tanışmadan sonra tövbe ettim. Tanımam etmem amcam yaşındaki adam. Ben arayışta değilim emin olun. Çoğu kişi bana burada böyle diyor ama ben sadece birini seviyorum ve onu bekliyorum
Yok şakaydi bir sey yapamaz ne yapacak hepimizin fotografi var internette bugune kadar bir sey olmadi. Bence de adam begenmis şöyle bir yoklamis. Yöntemi biraz haldur huldur olmus ama acemi galiba. Belki de senin yaslarinda toy biridir acaba kendi farkli bir fotograf mi kullaniyor. Ya da fake hesap olabilir mi seni taniyan biri?Nasıl yani? Korkutmayin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?