- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Gerçek aşkı bulana dek olurPlatoniklik benim ruhumda var
Bu ne ya? Okb cart curt olunca böyle rahat mı konuşuluyo?Size de bi beyin nakli lazım, NET
bana başka bir konuda yaşananları hatırlattı birden. bir de ''Bakın atağım tetikleniyor sizin yüzünüzden heeee'' diye kızıyordu bizeBu ne ya? Okb cart curt olunca böyle rahat mı konuşuluyo?
Ben anksiyeteyim konuşamıyorum maalesefBu ne ya? Okb cart curt olunca böyle rahat mı konuşuluyo?
Seni görüp beğenen teyze vardi. O mu bu?Onun babaannesiyle benim anneannem kardeşler. Tanıdık yani
Onları hatırlamak yasak.Seni görüp beğenen teyze vardi. O mu bu?
O zaman bu konuda onlari hatirlatmak da yasak olsunOnları hatırlamak yasak.
Allah seni ıslah edicek evladım sormayacaktin o soruyuSeni görüp beğenen teyze vardi. O mu bu?
Konu sahibecim kendi baslatti mevzuyu dur bi sn ay merak ettim bi sey ettirmiyorsunuz
Geçsin ne yapacak yahu senin fotoğrafınıFotoğrafımı ss alıp bana atti. Yani fotoğrafın eline geçti o yüzden
Onun babaannesiyle benim anneannem kardeşler. Tanıdık yani
Bu ne ya? Okb cart curt olunca böyle rahat mı konuşuluyo?
Evet evet oSeni görüp beğenen teyze vardi. O mu bu?
Onları hatırlamak yasak.
Eee tanisabildin mi?Evet evet o
tanıdık değil de baya baya akraba olmuyor mu bu ?
hatta kardeş torunları oluyorsunuz bu durumda.. anne-babalarınız da kuzen.. hem de ilk kuşak.
kafamda deli sorular
Eee tanisabildin mi?
Asigim dedigine göre bir seyler olmustur.
Şunu çözmek.icin çabaladım ama olmadi simdi bir kişi var seviyorsun eee takip isteği gönderiyorsun karşı taraftan ses seda yok sen de bekliyorsun doğru mu anladim yani daha haberi bile belki yok senden ne kadar bekleme planın var onu çözemedim deYok ya instagramdan geri takip yapmadı. Ben de bir daha istek vs atmadim atmam da. Galiba çok takipci az takip edilen modunda takılıyor kendisi dtjidttiddtitkx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?