Cok sinirliyim ve korkuyorum :(

Hicbisi olmaz. Başörtülü kafayla napabilir niye uğraşsın çıplak fotoların üstüne bilmediği bı suratı profesyonel şekilde yerleştirmeye. Zaten hazır suratlı olanları var

valla kapalı insta profillerini patlatan bir sürü program var. hatta bazıları baya playstoredan falan indiriliyor. kaçak göçek de değiller. birşey yapacak olan her türlü fotolarınızı bulur da kullanır da.
beni de bi kere biri elimde fotoğrafın var diye alenen tehdit etmişti, al gö.üne sok demiştim. bi bok da yapamamıştı.

adam beğenmiş laf atmak istemiş bariz. yapacak olsa ss alıp atmazdı heralde.

Bu ne ya? Okb cart curt olunca böyle rahat mı konuşuluyo?

Bu sekilde yazınca sinirlendim insanlık hali. Bunun okb ile alakası yok. Ben zaten tedavi oluyorum. Bu dalga geçilecek bir şey değil.

Seni görüp beğenen teyze vardi. O mu bu?
Evet evet o

Onları hatırlamak yasak.

Eskileri hatırlamak değil, bana kahpe diyen insanı hatırlatmaniz yasak Onun dışında zaten kimse hakkında pek konu açmadım

tanıdık değil de baya baya akraba olmuyor mu bu ?
hatta kardeş torunları oluyorsunuz bu durumda.. anne-babalarınız da kuzen.. hem de ilk kuşak.
kafamda deli sorular

Evet öyle. Annem de babamın halasinin torunu oluyor. Anneannem ve dedem de teyze çocukları mesela

Yok ya instagramdan geri takip yapmadı. Ben de bir daha istek vs atmadim atmam da. Galiba çok takipci az takip edilen modunda takılıyor kendisi dtjidttiddtitkx
Şunu çözmek.icin çabaladım ama olmadi simdi bir kişi var seviyorsun eee takip isteği gönderiyorsun karşı taraftan ses seda yok sen de bekliyorsun doğru mu anladim yani daha haberi bile belki yok senden ne kadar bekleme planın var onu çözemedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…