Cok sinirliyim ve korkuyorum :(

Bazı insanlar dalga geçer gibi üslupla konuşuyor çünkü. Ya da ben öyle algılıyorum galiba. Sosyal medyada yazanlar oluyor ama benim tek bir sevdiğim var onu bekliyorum

Hayır ya bildiğimiz amca

Bazı insanlar dalga geçer gibi üslupla konuşuyor çünkü. Ya da ben öyle algılıyorum galiba. Sosyal medyada yazanlar oluyor ama benim tek bir sevdiğim var onu bekliyorum
Bazı insanları bılmıyorum gayet ciddi yazdım sana ve hıcbısey ima etmedim.
Bundan Oncekı konunda da bir erkek hakkında yazıstıgım ıcın seninle, o da nettendı.
Kısmet ayagına gelmıs bu sefer neden degerlendırmedın dedım.
Sevdıgın nerde ki bekliyorsun?

Sizi artik goz ardi ediyorum. Bircok acidan tedaviye ihtiyaciniz var cok net. Ya da agam bizle egleniiiii
demeyin öyle ya, bizler için çok normal olan şeyler takıntı,panik atak vb 'ne sahip insanlar için çok yorucu ve korkunç olabiliyor. inanın konu sahibinin elinde değildir :)

Onun babaannesiyle benim anneannem kardeşler. Tanıdık yani

Bazı insanlar bunu anlayamayacak kadar kit. Çeken bilir panik atağı
sakin olun siz de öyle demeyin. gerçekten her şey bir yana,bunun için tedavi görüyor musunuz?
E tamam tedavi olsun iste. Diger konularina da bi bakin isterseniz
inanın hiç bilmiyorum eski konularını,yani hanımefendinin nick'ini forumda gördüm evet ama konularını hatırlamıyorum.. çok mu kötüler?

Psikiyatri tedavisi görüyorum ama suan virüsten dolayı gidemiyorum doktora

Psikiyatri tedavisi görüyorum ama suan virüsten dolayı gidemiyorum doktora
raporunuz varsa eczaneler reçetesiz veriyor ilaçları,bu tarz hastalıklarda doktor söylemedikçe asla ilaca ara verilmemeli. mutlaka alın ilaçlarınızı.

sonra düşüncelerinizin içinden çıkamaz hale gelir, kendinizi yiyip bitirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…