- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Yalnız sen fazla alıngansın, sinirinin bozulması ne kolay diyene de kızıyorsun.
O cocuk sana dondu mu dıye sorana da.
Adama sans verseydin diyen bana da.
Arayıs ıcınde oldugunu dusunuyordum bes konundan dordu karsı cinsle ilgili dıye, demek kı yanılmısım
Yok şakaydi bir sey yapamaz ne yapacak hepimizin fotografi var internette bugune kadar bir sey olmadi. Bence de adam begenmis şöyle bir yoklamis. Yöntemi biraz haldur huldur olmus ama acemi galiba. Belki de senin yaslarinda toy biridir acaba kendi farkli bir fotograf mi kullaniyor. Ya da fake hesap olabilir mi seni taniyan biri?
Sizi artik goz ardi ediyorum. Bircok acidan tedaviye ihtiyaciniz var cok net. Ya da agam bizle egleniiiii
Bazı insanları bılmıyorum gayet ciddi yazdım sana ve hıcbısey ima etmedim.Bazı insanlar dalga geçer gibi üslupla konuşuyor çünkü. Ya da ben öyle algılıyorum galiba. Sosyal medyada yazanlar oluyor ama benim tek bir sevdiğim var onu bekliyorum
demeyin öyle ya, bizler için çok normal olan şeyler takıntı,panik atak vb 'ne sahip insanlar için çok yorucu ve korkunç olabiliyor. inanın konu sahibinin elinde değildir :)Sizi artik goz ardi ediyorum. Bircok acidan tedaviye ihtiyaciniz var cok net. Ya da agam bizle egleniiiii
O zaman salla neyine korkuyorsun senden sonra en az 50 kisiye daha yazmistir. Hanginizin fotosuyla ne yapacak.Hayır ya bildiğimiz amca
demeyin öyle ya, bizler için çok normal olan şeyler takıntı,panik atak vb 'ne sahip insanlar için çok yorucu ve korkunç olabiliyor. inanın konu sahibinin elinde değildir :)
E tamam tedavi olsun iste. Diger konularina da bi bakin istersenizdemeyin öyle ya, bizler için çok normal olan şeyler takıntı,panik atak vb 'ne sahip insanlar için çok yorucu ve korkunç olabiliyor. inanın konu sahibinin elinde değildir :)
Bazı insanları bılmıyorum gayet ciddi yazdım sana ve hıcbısey ima etmedim.
Bundan Oncekı konunda da bir erkek hakkında yazıstıgım ıcın seninle, o da nettendı.
Kısmet ayagına gelmıs bu sefer neden degerlendırmedın dedım.
Sevdıgın nerde ki bekliyorsun?
Haberi var mı senin sevdıgınden, aynı ortamda bulundunuz muOnun babaannesiyle benim anneannem kardeşler. Tanıdık yani
sakin olun siz de öyle demeyin. gerçekten her şey bir yana,bunun için tedavi görüyor musunuz?Bazı insanlar bunu anlayamayacak kadar kit. Çeken bilir panik atağı
inanın hiç bilmiyorum eski konularını,yani hanımefendinin nick'ini forumda gördüm evet ama konularını hatırlamıyorum.. çok mu kötüler?E tamam tedavi olsun iste. Diger konularina da bi bakin isterseniz
Haberi var mı senin sevdıgınden, aynı ortamda bulundunuz mu
Platonik mı seviyorsun
E tamam tedavi olsun iste. Diger konularina da bi bakin isterseniz
sakin olun siz de öyle demeyin. gerçekten her şey bir yana,bunun için tedavi görüyor musunuz?
inanın hiç bilmiyorum eski konularını,yani hanımefendinin nick'ini forumda gördüm evet ama konularını hatırlamıyorum.. çok mu kötüler?
OKB için mi panik atak için mi? yoksa her ikisi için de mi?Zaten psikiyatri tedavisi görüyorum. Ama suan virüsten dolayı pek doktora gidemiyorum. İlaç da kullanıyorum.
Kızımız iflah olmaz bir platonik bunu kendi demiştiHaberi var mı senin sevdıgınden, aynı ortamda bulundunuz mu
Platonik mı seviyorsun
MalesefKızımız iflah olmaz bir platonik bunu kendi demişti
OKB için mi panik atak için mi? yoksa her ikisi için de mi?
raporunuz varsa eczaneler reçetesiz veriyor ilaçları,bu tarz hastalıklarda doktor söylemedikçe asla ilaca ara verilmemeli. mutlaka alın ilaçlarınızı.Psikiyatri tedavisi görüyorum ama suan virüsten dolayı gidemiyorum doktora
Kızımız iflah olmaz bir platonik bunu kendi demişti
Malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?