Çok sinirliyim..

Zor işler ama dayanıverin gayri.Bişey olmaz.Bacın annen yok mu yardıma gelsinler.

Allah yardımcınız olsun , üstelik hamilesiniz.. bu denli kalabalık misafir olduğunda tabii ki evin hanımı yorgunluktan bitap düşüyor , eğlenceli ailecek birlikte hoş geçirilecek bir akşam ev sahibesi için kabusa dönüşüyor . İmkan varsa amca tayfasını erteleyin .
Sayıyı düşüremeyecekseniz de , açık büfe mantığıyla üç dört çeşit zeytinyağlı yahut etli ana yemeği, doyurucu salata tarzı yemekleri ortaya hazırlayın . Örneğin ; zeytinyağlı barbunya, biber dolma , mercimek köftesi. Yoğurtlu bir çeşit salata. Bir çeşit etli yahut tavuklu sulu yemek vs vs. Siz çeşitlendirin..
Otuz kişi için, tek bir çeşit yemeği çıkarmak çok zor olur . Allah kabul etsin hayrınızı :)

Sadece anneler günü için düşünmüşsünüz çokta iyi düşünmüşsünüz ben de olsam aynı şeyi yapardım ama bu kadarı çok fazla iş anneler günü davetinden çıkmış allah yardım etsin

Birkaç basit öneri yazayım diyecektim de sayıyı görünce küçük bir iftar çadırı kurmaktan başka bir şey gelmedi aklıma.
30 kişilik pilav tutturabiliyor musunuz?
Bide o kadar büyük tencere var mı onu da merak ettim

Öyle bi anlattinki gözüm korktu bu ne arkadaş tmm kurban olim allaha misafir Allah'ın misafiri ama sizin elinizde niye bukadar kalabalık cagirdiniz paniklemeyi bırak insan yeterince misafire hizmet edemez dolayısıyla herkes eve gittiğinde o dicek böyleydi o dicek şöyleydi bari az çağırki geldiklerine değsin güzel bir anı olsun o yoğunlukta asla sen onlara güler yüzlü davranamazsin hizmet edemezsin hamilesin bunu bilerek yapmazsın elbette ... Ama takatin el vermez dikkat et ortalarında bayilmayasin bence iptal et onlarda düşünce olsa gelmezler bizimkiler iki aile çağırıyorum o diyo kalabalık o diyo gelmem bizde böyle sizinkiler aile apartmanı anlıyorum birini çağırsan diğerini çağırmasan olmaz bari liste yap ikişer ikişer al yaa ben sinirlendim bana noluyosa allah yardımcınız olsun

Daha ne kadar Türkçe öğreneyim?

Tamam ben bu yüce dile kabul edilmedim.

Oysa

Neyse

30 kişi nedir yaa bukadar yemek nasıl yapacaksınız tabak çanak varmi okadar ve et yemegi için eti kac kg alacaksiniz ki

30 kişilik yemeği hangi kapta, tencerede yapacaksınız ben de merak ettim. Ayrıca evinizde o kadar çok tabak var mı ya? Biz çorbayı bardakta versek yine de yetmez 30 kişiye.
Bence ya iptal edin ya da pide tarzında bir şey yaptırın. Bir kısmı peynirli, bir kısmı kıymalı olur. Yanına çorba, salata, ayran. Tatlıya biraz özenirsiniz olur biter. 30 kişi olunca maliyet çok değişmez sanırım.

30 kişiyi oturtacak yer bile bulamazsınız. Normal zamanda bile zor ağırlanır bir de hamile halinizle.

En güzeli aslında amcaları başka güne ertelemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…