Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşin nasıl bi valizle gitti oraya 2 güne niyetlense 2 parça eşya alırdı en fazla...
aynen katılıyorumbenım bıldıgım hatunlar bıyere gıdınce eslerını arr hayatım bu gece kalımı ıkı uc gun der cıkar gelır sonra ama burdada tersı esınzı sızden ızın ıstıyor ıstemesı gayet guzlede nıye araya baskalrını sokuyorkı kendısı ıstıyemıormu sızden ızın
vahimse onun için vahim, cehenneme kadar yolu var
canım sen istanbuldasın sanırım eşin şuan hangi, şehirde, yani kalmaya bu kadar hevesli olduğu şehir neresi, söylediysen kusura bakma, bi baktım konuya ama göremedim
hakkaten çok sinir etmişler seni
cnm bi özel gün sözkonusu olup ve sana süpriz yapmak istiyor olabilirmi?
Ben de eşim de öğretmeniz. Her yıl yaz mevsiminde onun köyüne gidip yaklaşık 30-35 gün kalırız.Bu arada 7 yıllık evliyiz. Onun annesinin bize gelme olasılığı yok.Yani köyden hiç çıkmamış, hayvanları falan var. Yalvarsak gelmez. Eşimin de ailesini görmek için tek şansı yaz mevsimi.Bu yıl benim hiç gidesim yoktu.Eşime dedim ben gelmeyeceğim seninle. Git kafa dinle. Annemle babamı da çağırdım bize.Eşim gitti yaklaşık 16 gün oldu. Ağustos ayının ilk haftası döner. Valla bence güzel oldu.Hç evlenmemişim gibi. Hatta sevgiliymişim gibi. Ne zaman arıycak ne zaman mesaj atcak ne yazcak. Arada bu tarz ayrılıkların olması taraftarıyım biraz. Döneceği günü düşünüp heyecanlanıyorum.Hayal kuruyoruz. İşte ben otogardan arabayla alacağım onu, hangi yemeği özledi falan. Hep gözümün önünde olunca değeri bilinmiyor. Yokluğunda kıymet daha iyi anlaşılıyor.Ama sizinki biraz farklı.Birkaç gün için gitmiş, kardeşinin keyfi için kalacak....O zaman kıyamet koparırım.
trabzonda o şu anda
mesafede çok uzak, acaba dedim yakın bi şehirmi odan mı bu kadar rahat
bence sakinleşip ne yapmaya çalıştığını amacını sor
acaba annenimi sevmiyor gelmek istemiyor
ne bileyim illaki kafasında bi düşünce olmalı, yoksa çok mantıksız yani
1-2 hafta neyse de 1,5 ayasla olmaz izin vermezdim, sinirlenmekte cok haklisin.
onun düşüncesi şu, hazır gitmişken kalayım, nasılsa allah bilir daha ne zaman gelirim, istanbulu sevmiyor çünkü
o zaman hepten kalsın ben birşey demiyorum
evet sebep çok mantıksız elalemin kızı için sen yalnız kalacaksın olacak iş değil başta eşinin banane demesi gerekirdi ama sakin dedin ya heralde herkese karşı öyle hayır diyemiyor mu acaba ama seni takdir ettim arkadaş