• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

canım eşin nasıl bi valizle gitti oraya 2 güne niyetlense 2 parça eşya alırdı en fazla...

canım eşin nasıl bi valizle gitti oraya 2 güne niyetlense 2 parça eşya alırdı en fazla...

hiçbişi almadı ki yanına, don çorap bile almadı ben orda hallederim dedi nasılsa 2 günden fazla kalmam dedi. telefonunun şarjını bile almadı

benım bıldıgım hatunlar bıyere gıdınce eslerını arr hayatım bu gece kalımı ıkı uc gun der cıkar gelır sonra ama burdada tersı esınzı sızden ızın ıstıyor ıstemesı gayet guzlede nıye araya baskalrını sokuyorkı kendısı ıstıyemıormu sızden ızın
aynen katılıyorum

o halde nasıl kalacakmış beyefendi?
bugün aramadımı hiç açtınmı telefonunu
ben hala şaka yapıyolar die düşünüyorum

canım sen istanbuldasın sanırım eşin şuan hangi, şehirde, yani kalmaya bu kadar hevesli olduğu şehir neresi, söylediysen kusura bakma, bi baktım konuya ama göremedim

bugüne kadar zaten kapalıydı telefonum ulaşamadı ki bana, bugünde telefonumu açtım işyerimdeyim çünkü annem arar belki diye, kuzenin telefonundan konuştuk ordan aradı beni, onun numarasınıda ben tanımadım, değiştirmiş
ne bilim, artık orda kendine giyecek bişiler alır demek ki

Son düzenleme:
cnm bi özel gün sözkonusu olup ve sana süpriz yapmak istiyor olabilirmi?

Ben de eşim de öğretmeniz. Her yıl yaz mevsiminde onun köyüne gidip yaklaşık 30-35 gün kalırız.Bu arada 7 yıllık evliyiz. Onun annesinin bize gelme olasılığı yok.Yani köyden hiç çıkmamış, hayvanları falan var. Yalvarsak gelmez. Eşimin de ailesini görmek için tek şansı yaz mevsimi.Bu yıl benim hiç gidesim yoktu.Eşime dedim ben gelmeyeceğim seninle. Git kafa dinle. Annemle babamı da çağırdım bize.Eşim gitti yaklaşık 16 gün oldu. Ağustos ayının ilk haftası döner. Valla bence güzel oldu.Hç evlenmemişim gibi. Hatta sevgiliymişim gibi. Ne zaman arıycak ne zaman mesaj atcak ne yazcak. Arada bu tarz ayrılıkların olması taraftarıyım biraz. Döneceği günü düşünüp heyecanlanıyorum.Hayal kuruyoruz. İşte ben otogardan arabayla alacağım onu, hangi yemeği özledi falan. Hep gözümün önünde olunca değeri bilinmiyor. Yokluğunda kıymet daha iyi anlaşılıyor.Ama sizinki biraz farklı.Birkaç gün için gitmiş, kardeşinin keyfi için kalacak....O zaman kıyamet koparırım.

Son düzenleme:
Ben de eşim de öğretmeniz. Her yıl yaz mevsiminde onun köyüne gidip yaklaşık 30-35 gün kalırız.Bu arada 7 yıllık evliyiz. Onun annesinin bize gelme olasılığı yok.Yani köyden hiç çıkmamış, hayvanları falan var. Yalvarsak gelmez. Eşimin de ailesini görmek için tek şansı yaz mevsimi.Bu yıl benim hiç gidesim yoktu.Eşime dedim ben gelmeyeceğim seninle. Git kafa dinle. Annemle babamı da çağırdım bize.Eşim gitti yaklaşık 16 gün oldu. Ağustos ayının ilk haftası döner. Valla bence güzel oldu.Hç evlenmemişim gibi. Hatta sevgiliymişim gibi. Ne zaman arıycak ne zaman mesaj atcak ne yazcak. Arada bu tarz ayrılıkların olması taraftarıyım biraz. Döneceği günü düşünüp heyecanlanıyorum.Hayal kuruyoruz. İşte ben otogardan arabayla alacağım onu, hangi yemeği özledi falan. Hep gözümün önünde olunca değeri bilinmiyor. Yokluğunda kıymet daha iyi anlaşılıyor.Ama sizinki biraz farklı.Birkaç gün için gitmiş, kardeşinin keyfi için kalacak....O zaman kıyamet koparırım.

ama ben böyle değilim işte, ben kabul etmiyorum öyle birşey. heleki sebebi duyunca hepten kafayı yedim

trabzonda o şu anda

mesafede çok uzak, acaba dedim yakın bi şehirmi odan mı bu kadar rahat

bence sakinleşip ne yapmaya çalıştığını amacını sor

acaba annenimi sevmiyor gelmek istemiyor

ne bileyim illaki kafasında bi düşünce olmalı, yoksa çok mantıksız yani

mesafede çok uzak, acaba dedim yakın bi şehirmi odan mı bu kadar rahat

bence sakinleşip ne yapmaya çalıştığını amacını sor

acaba annenimi sevmiyor gelmek istemiyor

ne bileyim illaki kafasında bi düşünce olmalı, yoksa çok mantıksız yani

onun düşüncesi şu, hazır gitmişken kalayım, nasılsa allah bilir daha ne zaman gelirim, istanbulu sevmiyor çünkü
o zaman hepten kalsın ben birşey demiyorum

1-2 hafta neyse de 1,5 ay:53: asla olmaz izin vermezdim, sinirlenmekte cok haklisin.

bide neye sinrleniyorum biliyomusunuz
kendimi enayi yerinde konmuş gibi görüyorum, kayınım ne demiştir, o enayi yalnız kalsın ben gidim günümü gün ediyim

hangi mantığa sığınarak bunu sorma cesaretinde bulundular?

Son düzenleme:
evet sebep çok mantıksız elalemin kızı için sen yalnız kalacaksın olacak iş değil başta eşinin banane demesi gerekirdi ama sakin dedin ya heralde herkese karşı öyle hayır diyemiyor mu acaba ama seni takdir ettim arkadaş

onun düşüncesi şu, hazır gitmişken kalayım, nasılsa allah bilir daha ne zaman gelirim, istanbulu sevmiyor çünkü
o zaman hepten kalsın ben birşey demiyorum

cnım olabilir istanbulu sevmeyebilir ama bu da bu kadar karısından ayrı kalmak, ailesiyle yaşamak için bahane değil ki
aranızda başka problemler mi var, yoksa sadece sırf derdi istanbulu sevmemek mi
valla çocukça gelebilir ama sen gününü gün ediyomuş gibi yap, kıskandır biraz, arkadaşlarla çıkmıştık, kafedeydik duymadım cebi, iş arkadaşlarıyla yemekteydik, kendime şöyle elbiseler aldım vs..
valla aklım mantığım almadı
ama sanırım sinirli olmakla ünlüsün ama bunu yapma bu yaftayı sana yapıştırmalarına izin verme, çünkü bunun ucu çok açık, içinden çok sinirli olabilirsin ama dışından gayet relax umursamaz görün, eşine ve sülalesine karşı, nacizhane tavsiyem

Son düzenleme:
evet sebep çok mantıksız elalemin kızı için sen yalnız kalacaksın olacak iş değil başta eşinin banane demesi gerekirdi ama sakin dedin ya heralde herkese karşı öyle hayır diyemiyor mu acaba ama seni takdir ettim arkadaş

evet o çok sakindir, kayınım daha maçodur, dediğim dediktir
ama ben hepsinden daha maçoyum

o kadar
son sözümü söyledim

Son düzenleme:
Back
X