Çok sinirliyim

çok rahatta davranam diceklerki oğlumuz için bayılıyor, onun bi dediğini iki etmiyor, bak sesini çıkarmıyor, ne yapsa kabul ediyor
çok çalıştığımı bildiği için biliyorki evden işe işten eve, işyerimdede hiç bayan yok, tek bayan benim, arkadaşlarımda yok

yok sen beni yanlış anladım, benim dediğim kabul etmek, başını öne eğmek, ben bilmem beyim bilir demek değil
umursamamak, bence hiç bir erkek buna katlanamaz, nefret etsen sövsen saysan daha iyi umursamamaktansa
bence iznin varsa izin al tek başına bi tura falan katıl, işten eve evden işe, bunları düşünüp sinirden patlamaktan iyidir

Ne Ben Eşim Olmadan 1.5 Ay..
Ne de Eşim Ben Olmadan 1.5 Ay..

Hiç Bir Yerde Kalmaz..

Ben Senelik İzne Çıktığımda Eşim Çıkamadı, Annemde 1 Gece Beraber Kaldık..
2. Gün Evime Döndüm Eşimle.. (-ki Kalmak İstesem İzin Verirdi)

Bilmiyorum Bana Çok Hoş Gelmiyor Bu Durumlar..

Sizde Haklısınız, Ama Çok Fevri Davranmayın, Onu da İnada Bindirmeyin..
Güzellikle Halledin..

işyerinden izin alamıyorum işte, ancak bayram iznim olacak artık bu sene yoksa giderdim bende bir yerlere

bu arada telefon numaramı bile değiştirmeyi düşünüyorum, böyle tel hep kapalı olmaz

yesinler onun inadını, yapsınn
çekinecek birşeyim yokk
elinden geleni arkasına komasın bakalım

Son düzenleme:
o zaman onlarda benim sinirimi oynatmayacak

telefonunu değitirmek ya da kapatmak çözüm değil bence,
telefon açıp, 1,5 ay ne izni ben burda çalışırken,
yanımda kim olursa olsun senin tek başına bu kadar uzun zaman orada bulunmam doğru değil gibisinden konuyu açıklayan bi konuşma yapıp ona göre değerlendirmen ..
sonuçta sadece sinirlenip oturmak çözüm olmadığı gibi boşuna kendini yorarasın,
ona durumu bildir, ve ona göre hareket et bence..

ama ona sormak, söylemek içimden gelmiyorki

zaten sinirlerim yatıştı sanki biraz ama hala konuşmak istemiyorum onunla

Son düzenleme:
Telefon değiştirmek falan olmaz siz sevgili diilsiniz evlisiniz canım
hemen pire için yorganı yakma bir bekle bakalım ne olacak

ne yapacak, ya beni ikna etmeye çalışacak yada bir iki gün içinde gelecek
sonuç ne olursa olsun benim içimde birşey koptu

o bensiz 1.5 ay durabiliyorsa ben onsuz sonsuza kadar durabilirim, hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil

anlamdığım aileside mi bişey demiyo, ne bileyim benim kardeşim olsa derim, oğlum ne işin var bu kadar süre burda karın orda yanlız diye
hepsini mantıksız bu insanların

anlamdığım aileside mi bişey demiyo, ne bileyim benim kardeşim olsa derim, oğlum ne işin var bu kadar süre burda karın orda yanlız diye
hepsini mantıksız bu insanların

galiba öyle
benim abim öyle birşey yapsa zaten ben yapmadığımı bırakmam ki ona

o bensiz 1.5 ay durabiliyorsa ben onsuz sonsuza kadar durabilirim, hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil

valla canım sen sinir o inat yaparsa nolur
bence netten mail mi atarsın faceden mesajmı atarsın, ne hissettiğini yaz, onun nasıl davranmasını beklediğini yaz, bakalım ne cavep verecek, hala ben burda kalayım diyosa.... o zaman düşünürsün tekrar

acaba oruçmu sorun, orda daha rahat oruç tutacağınımı düşünüyor, gerçi her ne bahaneylede olsa saçma ama...

oruç tutmayacaktıki çünkü ben tutmuyorum, orda tutarmı bilmem ama herkes kendisi için tutar bu geçerli bir bahane değil, isteyen insan heryerde tutar

oruç tutmayacaktıki çünkü ben tutmuyorum, orda tutarmı bilmem ama herkes kendisi için tutar bu geçerli bir bahane değil, isteyen insan heryerde tutar

kesinlikle canım, ben bahanesi ne olabilir diye tahminde bulunuyorum, eğer bi bahanesi varsa çürütmekte mümkün ama sanırım bi gerekçe göstermiyor

kesinlikle canım, ben bahanesi ne olabilir diye tahminde bulunuyorum, eğer bi bahanesi varsa çürütmekte mümkün ama sanırım bi gerekçe göstermiyor

çürüttüm zaten bahanesini, zaten kayınımın yardımcısı var, tek çalıştırmıyor orayı, kendi gidebilir, zaten geçen istanbula geldiğindede 3 hafta falan kalmıştı yardımcısı idare etmişti orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…