cnım olabilir istanbulu sevmeyebilir ama bu da bu kadar karısından ayrı kalmak, ailesiyle yaşamak için bahane değil ki
aranızda başka problemler mi var, yoksa sadece sırf derdi istanbulu sevmemek mi
valla çocukça gelebilir ama sen gününü gün ediyomuş gibi yap, kıskandır biraz, arkadaşlarla çıkmıştık, kafedeydik duymadım cebi, iş arkadaşlarıyla yemekteydik, kendime şöyle elbiseler aldım vs..
valla aklım mantığım almadı
ama sanırım sinirli olmakla ünlüsün ama bunu yapma bu yaftayı sana yapıştırmalarına izin verme, çünkü bunun ucu çok açık, içinden çok sinirli olabilirsin ama dışından gayet relax umursamaz görün, eşine ve sülalesine karşı, nacizhane tavsiyem
çok rahatta davranam diceklerki oğlumuz için bayılıyor, onun bi dediğini iki etmiyor, bak sesini çıkarmıyor, ne yapsa kabul ediyor
çok çalıştığımı bildiği için biliyorki evden işe işten eve, işyerimdede hiç bayan yok, tek bayan benim, arkadaşlarımda yok
Ne Ben Eşim Olmadan 1.5 Ay..
Ne de Eşim Ben Olmadan 1.5 Ay..
Hiç Bir Yerde Kalmaz..
Ben Senelik İzne Çıktığımda Eşim Çıkamadı, Annemde 1 Gece Beraber Kaldık..
2. Gün Evime Döndüm Eşimle.. (-ki Kalmak İstesem İzin Verirdi)
Bilmiyorum Bana Çok Hoş Gelmiyor Bu Durumlar..
Sizde Haklısınız, Ama Çok Fevri Davranmayın, Onu da İnada Bindirmeyin..
Güzellikle Halledin..
yesinler onun inadını, yapsınn
çekinecek birşeyim yokk
elinden geleni arkasına komasın bakalım
Gerçekten Çok Sinirlisin..
Sanki Arkadaşından Bahseder Gibisin.. :78:
o zaman onlarda benim sinirimi oynatmayacak
telefonunu değitirmek ya da kapatmak çözüm değil bence,
telefon açıp, 1,5 ay ne izni ben burda çalışırken,
yanımda kim olursa olsun senin tek başına bu kadar uzun zaman orada bulunmam doğru değil gibisinden konuyu açıklayan bi konuşma yapıp ona göre değerlendirmen ..
sonuçta sadece sinirlenip oturmak çözüm olmadığı gibi boşuna kendini yorarasın,
ona durumu bildir, ve ona göre hareket et bence..
anlamdığım aileside mi bişey demiyo, ne bileyim benim kardeşim olsa derim, oğlum ne işin var bu kadar süre burda karın orda yanlız diye
hepsini mantıksız bu insanların
o zaman onlarda benim sinirimi oynatmayacak
HoşçakaL !!!!!!!
o bensiz 1.5 ay durabiliyorsa ben onsuz sonsuza kadar durabilirim, hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil
valla canım sen sinir o inat yaparsa nolur
bence netten mail mi atarsın faceden mesajmı atarsın, ne hissettiğini yaz, onun nasıl davranmasını beklediğini yaz, bakalım ne cavep verecek, hala ben burda kalayım diyosa.... o zaman düşünürsün tekrar
acaba oruçmu sorun, orda daha rahat oruç tutacağınımı düşünüyor, gerçi her ne bahaneylede olsa saçma ama...
oruç tutmayacaktıki çünkü ben tutmuyorum, orda tutarmı bilmem ama herkes kendisi için tutar bu geçerli bir bahane değil, isteyen insan heryerde tutar
kesinlikle canım, ben bahanesi ne olabilir diye tahminde bulunuyorum, eğer bi bahanesi varsa çürütmekte mümkün ama sanırım bi gerekçe göstermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?