- 20 Şubat 2010
- 33.282
- 6.545
- 773
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
ben kayınvalidemle 3 yıldır konuşmuyorum aynı binada otururken gece 12 de eşim ve 9 aylık bebeğimle kaçmama neden olacak kadar büyük
Büyük ne ? ? ? ? ?
Bu kadar sinirlenecek ne var?
Siz kendi annenize gitmişsiniz o da kwndi ailesiyle
denize gitmiş ne var bunda.
Hem evlilik ne demek?
Hastalikta sağlikta sözü vardır, eşini hastayken ona bakmanız
normal degilmide bunu dile getiriyorsunuz?
Hem ne güzel kızınızda eğlenmiştir denizde!!!
Başka zamanda beraber gidersiniz nasil olsa.
Ben bir sorun göremedim açıkçası.
Sizce evde oturup pineklemeleri mi gerekiyordu?
sen annene misafirliğe gittinmi hasta çocuğunuda alıp denize mi gidersin ?
kaçırdığınbir nokta var canım kızım daha iyileşmeden götürmesine sinirlendim halada öksürüyor gece ateşlenirse bakacak olan kim 1 haftadır ben uyumadım bu gece uyumayı planlıyordum yeni iyileşti derken 3 yaşındaki bir çocuğu denize götürmek doğrumu ki ondan grip kaptım kafamı kaldıramaz durumdayım bende insanım benim yavrumda benim kıymetlim
Ben hasta çocugumla ne anneme giderdim ne de başka bir yere gönderirdim...
işte burda haklısın yeni iyileşti eşimde annesni 1 aydır görmüyordu o yüzden izin vermek zorunda kaldım ben çok hasta olduğum için anneme benimle ilgilensin biraz kendime geleyim diye gittim (ayağa kalktığımda midem bulanıyor kusuyorum ve migrenim tavan durumda )
eşimede annene gidiyorsun dışarı çıkacakmısın dedim hayır dedi belki hani alışverişe giderler falan dedim ama daha iyileşen çocuğu denize götüreceğini bilsem mide bulantımı migrenimi umursamaz evde çocuğumla otururdum
Sonuçta iyileşmiş ama.
Belki de aniden karar vermişlerdir.
Bence gerçekten sinirlenecek bir şey yok...
eşimin işlerinin tümünü ben takip ediyorum günde abartmıyorum 100 defa beni arar bunu nasıl yapayım buna ne diyeyim işler şöyle işler böyle şu adam bana böylesöyledi ben ne diyeyim diye telefon açar bende işle ilgilideneyimlerimden ona yardımcı olurum bu sayede bugünlere geldik eğer annesine gittiğinde iş için beni 4-5 defa arıyorsa denize gittiğindede beni arayıp haber verse kötümü olur şimdi uyumuyorum kızımın ateşi yükselmeye başladı ve öksürüyor eşim uyuyor ben hasta baş ağrısı çekiyorum sence eşime sinirlenmekte haksızmıyım
eşimin işlerinin tümünü ben takip ediyorum günde abartmıyorum 100 defa beni arar bunu nasıl yapayım buna ne diyeyim işler şöyle işler böyle şu adam bana böylesöyledi ben ne diyeyim diye telefon açar bende işle ilgilideneyimlerimden ona yardımcı olurum bu sayede bugünlere geldik eğer annesine gittiğinde iş için beni 4-5 defa arıyorsa denize gittiğindede beni arayıp haber verse kötümü olur şimdi uyumuyorum kızımın ateşi yükselmeye başladı ve öksürüyor eşim uyuyor ben hasta baş ağrısı çekiyorum sence eşime sinirlenmekte haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?