- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
ayy sen çok yaşa gergindim nasıl güldürdün beni.yap bunu arada.e arkadaşım böyle insanlara neden yüz veriyorsun?bağlar kopmuşken niye yeniden başlatıyorsun?yani sen başlatmışsın şimdi sinirleniyorsun o zaman mazur göreçeksin.koltuğa fırlatan kadın hastalığı düşüneçek değil ya.
çünkü sorunları kadınlar yazıyor.
acınmaz bu erkek milletine yoksa biz acınacak konuma geliyoruz..sil baştan başa dönmüşsünüz...şimdi eşinin ailesi seni daha cok sinir edecek..bu durumda ne yapıcaksın?
ay pardon diğer konuya gitti aklım sana gelincede kocanı niye teşvik ettin anası ile görüşmesi için..bu devirde hiçbir kaynanaya iyilik yapılmaz ben gitmiyorum eşim gidincede ne yaptın ne konuştunuz diye sık boğaz ediyorum oda artık gitmiyor başını ağrıtmak istemiyor..yanımda telde anasıyla bile konuşmaz
vala ben dobra bi insanım bu yüzdende hepkaybederim vaz geçemedim bu huyumdan
ben kayınvalideme yaptıklarından ötürü karşıma alıp konuştum neden bunları yapıyosun ben sana ne yaptım dedim
aldığım cevap seninle birsorunum yok oğluma kızıyorum sana lafgeçiremiyor diye
kayınpederim vaktinde kayınvalidemi çook dövermiş hergün nerdeyse ama çocuklarına hiç dokunmazmış
eşim benimgözümün içine bakardı eşimin bana davrnışını hazmedememiş (eşime söylemiş oda bana söyledi ordan biliyorum)
hiç birşey yapmıcam sadece kızımla ilgilenicem pazar günü gene çalışacak evde olmayacak zaten konuşmuyoruz iş için ararsada sanırım cevap vermicem
açıklamanı yapmışsın canım ama hatalar en başında başlamış.
sizin yeni yaptırdığınız eve kaynana nasıl geçer, buna nasıl müsaade ettiniz?
madem geçecekti yaptırıp geçseymiş.
siz en baştan he derseniz bunlar olur.
şimdi ise eşinle bu konuyu halledin. tatlı dille bağırıp çağırmadan.
ay pardon diğer konuya gitti aklım sana gelincede kocanı niye teşvik ettin anası ile görüşmesi için..bu devirde hiçbir kaynanaya iyilik yapılmaz ben gitmiyorum eşim gidincede ne yaptın ne konuştunuz diye sık boğaz ediyorum oda artık gitmiyor başını ağrıtmak istemiyor..yanımda telde anasıyla bile konuşmaz
aferin sana iyi yapıyosun,inşallah oğlunun karısı da sana aynısı gibi davransın madem bu kadar keyifli bi durumsa.
aferin sana iyi yapıyosun,inşallah oğlunun karısı da sana aynısı gibi davransın madem bu kadar keyifli bi durumsa.
bizim de evladımız var ve büyüyecek
evlenecek
sonra bizi gezmeye götürmesi bu kadar sorun olacak
arkadaslar biraz abartıyorusnuz, elinizi vicdanınıza koyun
kimseden anne ve babasına sırt cevirmesini bekleyemezsiniz
ben herseyden önce Allahtan korkarım ana baba hakkı sonucta
ben kayınvalidemlerle konusmadığım zamanlarda bile oglumu ve esimi gönderiyodum orda kalıyorlardı
sonucta biz sevmek zorunda değiliz ama torunlaır
herseyden once cocuğun mutlulugu da önemli
herkez keyfinde sıcak yatağında sen sinirden köpürüp çıldırıyorsun ..bence değmez ..konu orda senin çocuğunun rahatsızlığına sinirlenmen olmaz bnm ailemle gezmeye gitmemi mi istemiyorsun olur ..senin ona bayramda hadi git annenlerle bayramlaş demen de unutulur ..ALLAH kolaylık versin..
umarım çocuğunn rahatsızlığı tekrardan ortaya çıkmaz..
Ben inancı yüksek olan biri değilimdir, ama ilahi adaletin varlığına tanık oldum diyebilirim.
10 yıl olmuştur sanırım, bir yakınımızın annesi alzheimer hastalığına yakalandı. Ama ne o yakınımız ne de diğer kardeşleri annelerine bakmak istemedi. Üstelik bakacak maddi güçleri de vardı. Kadıncağız bir hastane köşesine terk edildi ve öldü.
Geçen yıl o bahsettiğimiz yakınımızın da annesi gibi alzheimer hastalığına yakalandığını duyduk. Bir oğlu bir kızı var kendisinin ama siz şu işe bakın ki kendi çocukları da ona bakmak istememiş. Yaklaşık bir yıldır o da bir hastane köşesinde...
Cocugunuzu kanepeye kim firlatti? Kayniniz mi kayinvalideniz mi? Hos farketmez de cocugumu o kisiyle asla ayni ortamda tutmazdim ben olsam. Firlatan elleri kirilsin. Ya yere firlatsaydi? Kayniniz da içip bicakla kapiniza dayaniyormus. Bu insanlara torun- yeğen göstermek fazla gelir. Ama ya tamamen bitireceksiniz ya da ne bileyim babaanne amca varken yokmus gibi nasil davranilacak cocuga? Bu sizin karariniz.
Bir de cocugunuzun atesi niye düsmüyor? Ben ates 38.5 dereceyi gecince ates düsürücü veriyorum. En gec ertesi gün düsüyor ates. 48 saati geciyorsa ve öksürük de varsa daha ciddi tedavi edilmesi gerekmez mi? Cok bilmislik taslamak degil amacim kusura bakmayin. Kizim daha bir yasini yeni doldurmustu yüksek ates nedeniyle doktoruna telefon acmistim. Ates düsürücü vermemi ve imkanim varsa denize götürmemi söylemisti. Suya sokun hatta burnunu yikayin deniz suyuyla demisti. Simdi kizim 5 yasinda oldu ve kücügü de 3. Atesi var diye acik - temiz havaya cikarmamazlik hic yapmiyorum.
Yasadigimiz yerler nedeniyle doktorlarimiz da degisti ve inanin hepsine teyit ettirdim deniz suyunun ve havasinin cok iyi geldigini. Tabiki islak birakmamak, sudan cikar cikmaz kurulamak ve gölgede tutmak sartiyla. Siddetli öksürük icin suruplar denemistim fayda etmeyince gittigim dr bana sogan tedavisi dedi. İnanin nasil yani diye esime bakmistim o an. Burada dr lar mümkün oldugunca ilac kullanmamayi tercih ediyorlar. Bana dedi ki aksam cocuk yatmadan sogani pisir, ez ve iliyinca cocugun gögsüne sirtina sür bez sar ve oyle yatir. İnanmasam da yaptim ve gecti öksürük. Megerse sogan cok güclü dogal bir antibiyotikmis. Siz dr unuza danisin önce lütfen.
Esinizin ailesinin yaptiklari yenilir yutulur degil, ama merak ettim kiziniza karsi simdiki tutumlari nasil? Yani yavrum yavrum mu yoksa torun bahanesiyle baglantiyi koparmayalim mi? Yani torunu araciligiyla oglunu kontrol mü amac? Ne aldi ne verdi, gelin acaba neler yapiyor.... Siz de ona göre davranirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?