çok sinirliyim

ayy bende kendime cok güldüm arkadas söyleyince farkettım ..bir önce ki konuda kalmışım demek ki kafama cok takmışım

çünkü sorunları kadınlar yazıyor.

vala ben dobra bi insanım bu yüzdende hepkaybederim vaz geçemedim bu huyumdan

ben kayınvalideme yaptıklarından ötürü karşıma alıp konuştum neden bunları yapıyosun ben sana ne yaptım dedim
aldığım cevap seninle birsorunum yok oğluma kızıyorum sana lafgeçiremiyor diye

kayınpederim vaktinde kayınvalidemi çook dövermiş hergün nerdeyse ama çocuklarına hiç dokunmazmış
eşim benimgözümün içine bakardı eşimin bana davrnışını hazmedememiş (eşime söylemiş oda bana söyledi ordan biliyorum)

acınmaz bu erkek milletine yoksa biz acınacak konuma geliyoruz..sil baştan başa dönmüşsünüz...şimdi eşinin ailesi seni daha cok sinir edecek..bu durumda ne yapıcaksın?

hiç birşey yapmıcam sadece kızımla ilgilenicem pazar günü gene çalışacak evde olmayacak zaten konuşmuyoruz iş için ararsada sanırım cevap vermicem

aferin sana iyi yapıyosun,inşallah oğlunun karısı da sana aynısı gibi davransın madem bu kadar keyifli bi durumsa.

aynı benım kaynana modeli..bunları ne yapsak ki acaba...ben artık gitmiyorum evıne oda evıme gelemıyor..ama telde oğlunu doldurmayı biliyor

hiç birşey yapmıcam sadece kızımla ilgilenicem pazar günü gene çalışacak evde olmayacak zaten konuşmuyoruz iş için ararsada sanırım cevap vermicem

ha bide ablasına şikayet edecem (büyük görümcemde annesiyle 17 yıldır konuşmuyor) eşim ablasına çok saygı duyar zor günlerimizde onun maddi manevi desteği büyük

açıklamanı yapmışsın canım ama hatalar en başında başlamış.
sizin yeni yaptırdığınız eve kaynana nasıl geçer, buna nasıl müsaade ettiniz?
madem geçecekti yaptırıp geçseymiş.
siz en baştan he derseniz bunlar olur.
şimdi ise eşinle bu konuyu halledin. tatlı dille bağırıp çağırmadan.

ben kavgadan nefret ederim arada tatsızlık olsunda istemiyorum zaten hamileyim hormonlarım tavan yapmış bide mide bulantımdan ötürü ayakta bile duramıyorum eşim ilgilendi o dönem herşeyle. banada doğurana kadar çalışmak altınlarımı bozdurup onunla geçinmek kaldı hep iyi niyetimden eziyolar ben biliyorum

bizim de evladımız var ve büyüyecek
evlenecek
sonra bizi gezmeye götürmesi bu kadar sorun olacak
arkadaslar biraz abartıyorusnuz, elinizi vicdanınıza koyun
kimseden anne ve babasına sırt cevirmesini bekleyemezsiniz
ben herseyden önce Allahtan korkarım ana baba hakkı sonucta
ben kayınvalidemlerle konusmadığım zamanlarda bile oglumu ve esimi gönderiyodum orda kalıyorlardı
sonucta biz sevmek zorunda değiliz ama torunlaır
herseyden once cocuğun mutlulugu da önemli

Kızınız hastayken alıp da denize götürmesi ve bunu size haber vermemesi hoş değil..
Bir de eşinizin yerinde olsam madem 2-3 aydır ilk kez boş bir günüm olmuş, alır eşimi çocuğumu onlarla bir yerlere gitmeyi tercih ederdim..
Kayınvalidenizin ve ailesinin yaptıkları ortada.. Eğer eşiniz bu sıkıntılarda yanınızda olmuşsa sırf bu yüzden de çok tavır yapmayın düşünememiştir çocuğun durumunu..Kadınlar kadar ince fikirli olmayabiliyorlar erkekler biliyorsunuz ki

aferin sana iyi yapıyosun,inşallah oğlunun karısı da sana aynısı gibi davransın madem bu kadar keyifli bi durumsa.

Ben inancı yüksek olan biri değilimdir, ama ilahi adaletin varlığına tanık oldum diyebilirim.
10 yıl olmuştur sanırım, bir yakınımızın annesi alzheimer hastalığına yakalandı. Ama ne o yakınımız ne de diğer kardeşleri annelerine bakmak istemedi. Üstelik bakacak maddi güçleri de vardı. Kadıncağız bir hastane köşesine terk edildi ve öldü.
Geçen yıl o bahsettiğimiz yakınımızın da annesi gibi alzheimer hastalığına yakalandığını duyduk. Bir oğlu bir kızı var kendisinin ama siz şu işe bakın ki kendi çocukları da ona bakmak istememiş. Yaklaşık bir yıldır o da bir hastane köşesinde...

benim kayın pederimle en ufak birsorunum olmadı 7 yıl önce felç geçirmiş geçmişte kayınvalideme yaptıklarından ötürü kayınvalidem ona çok kötü davranıyor yarısı elçliözel ihtiyaçlarını kendi karşılabiliyor sağ tarafı tutmuyor konuşamıyor çocukları adam yerine koymuyor bundanmıdır bilinmez beni çok sever bende onu severim ordan ilk taşındığımda kayınpederimi günü birlik alıp evime getirdim oturduğum yeri gösterdim merak etmesin diye üzüldü teselli ettim hala arada gizligizli kayınpederimi getiririm evime kızını kaçyıldır görmüyordu görümcemi çağırdım buluşturdum görüştürdüm ama kayınvalidem için aynı şeyleri hayatta yapmam

herkez keyfinde sıcak yatağında sen sinirden köpürüp çıldırıyorsun ..bence değmez ..konu orda senin çocuğunun rahatsızlığına sinirlenmen olmaz bnm ailemle gezmeye gitmemi mi istemiyorsun olur ..senin ona bayramda hadi git annenlerle bayramlaş demen de unutulur ..ALLAH kolaylık versin..
umarım çocuğunn rahatsızlığı tekrardan ortaya çıkmaz..

10 dkbirgidip kontrol ediyorum durumu iyi fıstığımın

şuan sinirim geçti kendimi tiye almakla meşgulüm şaka biyana kaç gecedir uyumadım şimdi uyursam kızım ateşlenirde uyanamam diye burda vakit geçiriyorum sağolsun babası ilk doğduğunda kızının banyo suyunu bile kontrol ederdi şimdi kızım ağlasa gözünü bile açmaz ondan ayaktayım

beter olsun,ilahi adalet tabiki var olsun da zaten...anne ya anne,anne atılacak bi şeymi?

Cocugunuzu kanepeye kim firlatti? Kayniniz mi kayinvalideniz mi? Hos farketmez de cocugumu o kisiyle asla ayni ortamda tutmazdim ben olsam. Firlatan elleri kirilsin. Ya yere firlatsaydi? Kayniniz da içip bicakla kapiniza dayaniyormus. Bu insanlara torun- yeğen göstermek fazla gelir. Ama ya tamamen bitireceksiniz ya da ne bileyim babaanne amca varken yokmus gibi nasil davranilacak cocuga? Bu sizin karariniz.

Bir de cocugunuzun atesi niye düsmüyor? Ben ates 38.5 dereceyi gecince ates düsürücü veriyorum. En gec ertesi gün düsüyor ates. 48 saati geciyorsa ve öksürük de varsa daha ciddi tedavi edilmesi gerekmez mi? Cok bilmislik taslamak degil amacim kusura bakmayin. Kizim daha bir yasini yeni doldurmustu yüksek ates nedeniyle doktoruna telefon acmistim. Ates düsürücü vermemi ve imkanim varsa denize götürmemi söylemisti. Suya sokun hatta burnunu yikayin deniz suyuyla demisti. Simdi kizim 5 yasinda oldu ve kücügü de 3. Atesi var diye acik - temiz havaya cikarmamazlik hic yapmiyorum.

Yasadigimiz yerler nedeniyle doktorlarimiz da degisti ve inanin hepsine teyit ettirdim deniz suyunun ve havasinin cok iyi geldigini. Tabiki islak birakmamak, sudan cikar cikmaz kurulamak ve gölgede tutmak sartiyla. Siddetli öksürük icin suruplar denemistim fayda etmeyince gittigim dr bana sogan tedavisi dedi. İnanin nasil yani diye esime bakmistim o an. Burada dr lar mümkün oldugunca ilac kullanmamayi tercih ediyorlar. Bana dedi ki aksam cocuk yatmadan sogani pisir, ez ve iliyinca cocugun gögsüne sirtina sür bez sar ve oyle yatir. İnanmasam da yaptim ve gecti öksürük. Megerse sogan cok güclü dogal bir antibiyotikmis. Siz dr unuza danisin önce lütfen.

Esinizin ailesinin yaptiklari yenilir yutulur degil, ama merak ettim kiziniza karsi simdiki tutumlari nasil? Yani yavrum yavrum mu yoksa torun bahanesiyle baglantiyi koparmayalim mi? Yani torunu araciligiyla oglunu kontrol mü amac? Ne aldi ne verdi, gelin acaba neler yapiyor.... Siz de ona göre davranirdiniz.

kanepeye kayın validem fırlattı genede kavga çıkarmamak için eşimden tepki bekledim gene bişi demedim

benim kızım 3 yaşında bu zamana kadar hiç hasta olmadı kreşe başladı sestellerinde enfeksiyon olduğu için ateşi çok yükseliyormuş ateş düşürücü biraz düşürüyor sonra tekrar yükseliyordu ilaçlar fayda etmiyor iğne ile ateşi 6 saatliğine düşüyordu neyseki 4.iğneden sonra düzeldi. evde burun için deniz suyu tüplerim var. onları arada kullanıyordum.
kayınvalidem çocukla ilgilenmez onun için kızım ıslak ıslak kalmış.(yanında 3 takım elbise ve iç çamaşırı koymuştum hepsi ıslak) neyse şimdi durumu iyi öksürüğüde geçti kreşe gönderdimbu sabah öğretmeninide tembihledim

kayınvalidem durumlar kötüyken torununu hiç sormadı kızımın adıyla ilgili küfürler bile dizdi şuan sadece eşime yaranmak için torunum diye seviyor. eşim kayınvalidemi gezdiriyor diğer iki oğlu hayatta biyere götürmez ben şimdi kiradayım iki oğlu ise dizinin dibinde emekli maaşıyla elektrik su faturalarını ödüyor. torunu için bir mendil bile almış değil.

eşimle dün konuştum tüm derdimi anlattım ilkbaşta kızdı onlar pişmanlar dedi olabilir geçmişte kaldı dedi. bende eğer pişman olsalardı beni arayıp kızım ben sana haksızlık ettim sen haklıydın derlerdi senden özür diledilermi hayır o zaman bana pişmanlar deme dedim. 2 çocuğu rahat otursun diye bizi çıkardı şimdi2side yüzüne bakmıyor evden çıkar çıkmaz oğluna kız buldu 1 ay içinde evlendirdi. ben bilseydim beni oturtmıcanı oraya verdiğim parayla bi evin peşinatını öderdim dedim. haklsın dedi bişi demedi
en çok içimi acıtan kızımın odasının dekorasyonu için 1 ay uğaştım ellerimle gökkuşağı bulutlar yıldızlar çiçekler şeklinde boyadım görenler ağzı açık bakıyodu şimdi o odada küçük görümcem uyuyor

hiç kimseye kızmaya hakkın yok senin..gerçekten yok..
sen melekmisin bu kadar iyi niyet nerden geliyor..
kaynana benim 3 aylık çocuğumu kanepeye fırlatacak ben ağzımı açmıcam....yok artık bukadarda olmaz....kavganın gürültünün içinde büyümüş..geceleri sıçrayarak uyanıyormuş...sen resmen onlarla kötü olmamak adına çocuğuna kıymışsın....ki hasta çocuğunu ,sırf kocan kırılmasın diye babannesine göndermen de söylediğimi teyitliyor..
ben 1 ay çocuğumun odası için uğraşıcam orda görümcem kalıcak..emek verdiğim o ev benim değil onların olacak..bunların hiçbiri iyi niyetli olmak değildir..iyi niyette kardeşim kime iyi niyet... ? ? ?

sen bunları yaparak olacaklara davetiye çıkartmışsın..insanları arsızlaştırmış ve yüzsüzleştirmişsin..başka bir açıklaması yok..

Son düzenleme:
çok kötü olmakta,
çok iyi olmakta
zarar getirir bazen insana...

insanlar neyi hakediyorsa onu vericeksin...3 liralık ekmeği 2 liraya alabilirmisin ? ya 2 liralık ekmeği beşe satarlarmı ?

hayır...çünkü herşeyin herkesin bir ederi var...neyi hakediyorsa değeri neyse onu vericeksin..
değerin fazlası arsızlaştırır..
azı ise yüzsüzleştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…