- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
hiç kimseye kızmaya hakkın yok senin..gerçekten yok..
sen melekmisin bu kadar iyi niyet nerden geliyor..
kaynana benim 3 aylık çocuğumu kanepeye fırlatacak ben ağzımı açmıcam....yok artık bukadarda olmaz....kavganın gürültünün içinde büyümüş..geceleri sıçrayarak uyanıyormuş...sen resmen onlarla kötü olmamak adına çocuğuna kıymışsın....ki hasta çocuğunu ,sırf kocan kırılmasın diye babannesine göndermen de söylediğimi teyitliyor..
ben 1 ay çocuğumun odası için uğraşıcam orda görümcem kalıcak..emek verdiğim o ev benim değil onların olacak..bunların hiçbiri iyi niyetli olmak değildir..iyi niyette kardeşim kime iyi niyet... ? ? ?
sen bunları yaparak olacaklara davetiye çıkartmışsın..insanları arsızlaştırmış ve yüzsüzleştirmişsin..başka bir açıklaması yok..
kaynana benim 3 aylık çocuğumu kanepeye fırlatacak ben ağzımı açmıcam....yok artık bukadarda olmaz....kavganın gürültünün içinde büyümüş..geceleri sıçrayarak uyanıyormuş...sen resmen onlarla kötü olmamak adına çocuğuna kıymışsın....ki hasta çocuğunu ,sırf kocan kırılmasın diye babannesine göndermen de söylediğimi teyitliyor..
ben 1 ay çocuğumun odası için uğraşıcam orda görümcem kalıcak..emek verdiğim o ev benim değil onların olacak..bunların hiçbiri iyi niyetli olmak değildir..iyi niyette kardeşim kime iyi niyet... ? ? ?
sen bunları yaparak olacaklara davetiye çıkartmışsın..insanları arsızlaştırmış ve yüzsüzleştirmişsin..başka bir açıklaması yok..
ay pardon diğer konuya gitti aklım sana gelincede kocanı niye teşvik ettin anası ile görüşmesi için..bu devirde hiçbir kaynanaya iyilik yapılmaz ben gitmiyorum eşim gidincede ne yaptın ne konuştunuz diye sık boğaz ediyorum oda artık gitmiyor başını ağrıtmak istemiyor..yanımda telde anasıyla bile kon
uşmaz
arkadaşım kızmakta oldukça haklısın..yani yaşayan bilir kendi evinden apar topar kaçmak göçmek ne demek..Benim yaşadıklarımında seninkilerden aşağa kalır yanı yok yani.bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum görüşmeyide düşünmüyorum hem görüştüğüm zaman kendime haksızlık yapacağımı düşünüyorum ama yine ben yıpranıyorum kendi kendimi yiyorum bana bunu nasıl yaparlar diye..Ben nasıl olurda evlenmeden önce herkesin gördüğünü göremedim diye..eşimide ailesiyle görüştürmek istemedim hatta baskı bile yaptım görişmiceksin die ama o kadar yapılan kötülüklere rağmen o gizli gizli görüşmeye dewam etmiş sanki elinize sağlık dermişcesine.Sonra bıraktım ister görüşsün ister görüşmesin ama kızımın yeri her zaman benim yanım.Bu konuda taviz wermeyeceğimi eşimde bilir.Çünkü o kötülükleri bana yaparken kızımda vardı bana acımadılar onada acımadılar.oğullarınada acımadılar ama onun bu durum pek umrunda değill nede olsa anası ya ama benim umrumdaaa kucağımda bebeğimle neler yaşadım ben bilirim o yüzden eşim gider gelir naparsa yapar ama benden ve kızımdan uzak durmaları şartıylaa.....bazen diyorum ki bu insanları affetmek bu kadar zor olmamalı diyorum ama inan onlarla,yapılanlarlaa savaşmaktan huyumun bile değiştiğini düşünüyorum..
birbirimizle hiç kendimle ilgli sorunumuz olmadı hep onlar yüzünden görüşmesemde eşimi dolduruyor. eşim hemen herşeye kanar (ailesi için geçerli) bende çıldırıyorum şimdide kardeşini her işine çağırıyor sabahtan çıldırdım ama kalbim kırık olduğu içinmi istemediğim içinmi bilmiyorum işi ters gitmeye başladı bugün baya zarar etmiş bana anlatıyor beni kırdın ondandır dedim söylediği şey beddua mı ettin gelde sinirlenme hastalığım geçti şimdi kendi hastalandı ilaç falan sordu yok dedim olsa ben kullanırdım sen dedinmi ilaç varmı alayım mı karıcım iyileş dedinmi demedin bana bakmıyorsun demesini bekliyorum git annen baksın diyeceğim kızımın hastalığını benim hastalığımı umursamadı diye umursamazca davranıyorum. işiylede ilgilenmiyorum verirsen haftada 100 tl bende işlerini yaparım daha önceden kupon satma işinden kazandığımıda alayım dedim hepsi senin olsun dedi bende hayır çalışıp kazandığımı istiyorum madem dışarda çalışmama izin vermiyorsun saygı duyman için istiyorum dedim ailene verdiğim bileaziklerimide bi zahmet ver dedim onlar yaptırdığım evde sefa sürecek ben kirada geçinmeye çalışıcam artık umrumda değil dedim.kavgalı değilim ama buruğum
aynen canım bizimde öyle kendimizle alakalı olan sorun neredeyse yok..ama gel gelelim ailesi yüzünden çıkan tartışmaların haddi hesabı yok..İnsan nasıl buruk olmaz ki ne umutlarla evleniyor ama şu yaşananlara bak dimi.Hayır anlayamadığım şu bu kocalarımızın bizi gerçekten anlamaları için daha ne olması gerekiyor ki öldürülmemiz falan mı lazım yani.canını sıkma diycem ama ne kadar başarılı olursun tabiki bilemicem çünkü ben başarılı olamıyorum.Ben böyle değildim yaa bazen bu kadar öfkeli bir insan olduğuma inanamıyorum beni bu hale getiren eşim dediğim insanın ailesi..eşimi seviyorum eet ama onunla işteee tam anlamıyla mutluyum diyemiyorum..bunu daha öncede yazdım ama öylee.ailesi mutluluğumuzun üstünde hep bi gölge.yaptıkları hep aklımda yaşananları hatırlamak için ufacık bi kıvılcım yetio snr noluo biz birbirimizden soğuyoruz kavga tartışma derken aslındaa karşımızdakileri amçalarına ulaştırmış olyoruzz kendi elimizle..yaşadığın duruma bak sen hastasın çocuk hasta eşin anne ziyaretinde tmm gitsin ama hani denizede gidecek kadar uzun boylu kaçmasaymış keşke ((ama adama hadi azcık gezelim evde dur dur napcaz dendiyse napabilir hayr gidemem eşimin habri yok diyemez ya demesi gerekir belki ama denmez işte)) benim eşiminde ayda sadece bir gün tatili var we ben o gün hastada olsam yanımda olsun isterim.Kendi evini yaptır,sefasını onlar sürsün..benimde evimi soydu ama ne kaybetti hiç bişey olan bana oldu sinir hastası oldum..olan sana olur yani boşwer otursun oturabildiği yere kadar..senin kendini geçindirecek kadar paran var mı sağlığın yerinde mi ona bak.kimsenin hakkı kimsede kalmaz hele ki küçücük bir meleğin hakkına girilmişse o hiç kalmaz..hastalansın annen baksın dicem demişsin yaa :) benimki bigün anneme gitcem dedi gidemezsin giderim neyse tabi gitti bi kaç saat snr geldi aç gitmişti zaten kadın önüne bi tas çorba koymamış düşün yine o çorbayı onun önüne ben koydum..
Ben bir sorun göremedim açıkçası.
Sizce evde oturup pineklemeleri mi gerekiyordu?
bugün benimki biraz düzeldi. işleri ters gidince bana döndü hemen yağma yok dedim yardım edeceksem paramı alırım deidm güldü ama direttim gene aynı mevzuya geldi konu kayınvalidemler yazlık kiralamış oraya gideceklermiş bende onlarla gidermiyim diye ağzımı arıyor. bende "ben onları gördüğüm yerde gırtlaklarına yapışıp boğmayı düşünüyorum" dedim hemen lafı çevirdi kaynanam aurian gelirmi demiş eşimde ondan özür dilemeden yüzünüze bakmayı düşünmüyor demiş :)
bugün yüklü ödeme alması gereken yerden parasını alamıyordu adamlara ortağım diye tanıttı (adamlarla görüşmeden yüzüklerimiz aynı diye yüzüğümü çıkardım) adamlarla çatı çatır konuştum admalarla anlaşıp ödemeyi yarın alma sözünü aldım. eşim sus pus ödemeyi almaya sen git diyor iyi anlaştın adamlarla diyor :) eh ödemeden paramı alacağım artık bu ona 2-3 ay yeter artık ailesine hatırım için gitmez.
helal sana valla anladığım kadarıyla güçlü kadınsın.Eşin umarım kıymetini anlar elinden kimin tuttuğunu görürde hep senin yanında olur..eşler ailesiyle yaşananları çok cabuk unutuo yada unutmak işlerine geliyor.umarım bu defa unutmaz yanında sadece senın olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?