- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
deniz iyi geliyor ama gribe.güneş iyi gelir ,deniz de burnunu açar.hem eğlenmiş hastalığını da unutmuştur.siz de tek başınıza annenize gitmişsiniz siz de kafa dağıtmışsınız.o kadar ağır olsaydınız sizde gezmeye gidemezdiniz,çok ağır olsa eşiniz de kızınızı babaannesine götürmezdi zaten.yoksa szizin çanınızı sıkan eşinizin ailesiyle keyifli vakit geçirmesi mi?
keşke ailesiyle iyi vakit geçirdiği için kızsam daha öncede iyi vakit geçirdi ailesini biçok yere götürdü festivaller alışveriş merkezleri falan bundan dolayı kızmadım bşidemedim benden de denize gittiğini saklamadı kendi söyledi ki eşimle denize yakın oturuyoruz istesem ben giderim dert ettiğim sadece kızım bunu anlatamıyorum
onların yaptıkları en ağır olanı söyledim evleneli 4 yıl oldu evime sadece düğünümde 1 çeyrek verdiler bunundışında bişivermediler param yokken kötü günümde banada eşimede küfürler ettiler onlaramuhtaç olalım diye ellerinden geleni yaptılar ben dişimle tırnağımla sıkıntı çekerek feraha ulaştım. eşime üzüldüğüm için ailesiyle görüşsün diye ısrar eden bendim kendimi onun yerine koydum üzüldüm ailesiyle görüşsün istedim hiç sevmediği torununu eşime kızdığı için 3 aylıkken koltuğa fırlattığı torunlarını görmeleri için gönderdim şimdi iyi vakit geçirdi diye neden sinirleneyim
demeki ne yapıyormuşuz, eşlerimiz aileleriyle konusmadıgı zaman onları itmiyoruz, git barış konuş demiyoruz, ...sonra gıcık olcagımız sonuçlar doguyor..
neyse arkadasım madem bu onlardaki aşırı samimiyetin sen zararını suan cekiyorsun, ne yapıyorlarsa yapsınlar.sen sakinliğini koru, daha fazla o tarafa yönlenmesin diye onlarıda eşine kötüleme..dersini aldın nasıl olsa..
haftasonu için hep günleröncesinden planlarını yap, ve eşinle karar verin neler yapacaklarınıza
3 aylık bebeği koltuğamı fırlattı
YAZİKLAR OLSUN!!!!!
Allah a dua et ki gene sevgili kuluymuşsunda gözüne göstermiş..ya bu böyle devam edip gitseydi eşin seni birçok kişyle aldatacaktı..defet bu adamı başından
Allah a dua et ki gene sevgili kuluymuşsunda gözüne göstermiş..ya bu böyle devam edip gitseydi eşin seni birçok kişyle aldatacaktı..defet bu adamı başından
hatlar karıştı galiba
Gece gece iyi güldüm ya
kızımın ateşi şimdi düştü arada kontrol ediyorum uyuya kalıp ateşinin çok yükselmesinden korkuyorum bacaklarındaki iğne izleri daha geçmeden tekrar iğne yaptırmak istemiyorum
ay pardon diğer konuya gitti aklım sana gelincede kocanı niye teşvik ettin anası ile görüşmesi için..bu devirde hiçbir kaynanaya iyilik yapılmaz ben gitmiyorum eşim gidincede ne yaptın ne konuştunuz diye sık boğaz ediyorum oda artık gitmiyor başını ağrıtmak istemiyor..yanımda telde anasıyla bile konuşmaz
merak ediyorum duyduğum gördüğüm olayların büyük bir kısmında hep erkek tarafının çıkardığı sorunlar........niye acaba ........ var mı fikri olan
size de allah yardım etsin...
bayram günü ben annemlere gitmişim bayramlaşmışım çıkıyoruz eve gideceğiz içim bigarip oldum. ben ailemle bayramlaştım o yetim gibi üzgün kıyamadım bunların olacağını bilsem hiç acırmıyım.
ben hiç eşime annenlerde ne yapıtın diye bilesormuyorum sadece kızım yemek yedimi açmı tokmu diye soruyorum
kızım aynı binada yaşarken bağrış çağrışlardan ötürü geceleri sıcrayarak uyanıyordu 3 yaşında daha kreşe verdim yeni konuşma başladı
o yüzden üstüne titriyorum
merak ediyorum duyduğum gördüğüm olayların büyük bir kısmında hep erkek tarafının çıkardığı sorunlar........niye acaba ........ var mı fikri olan
size de allah yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?