çok sinirliyim

keşke ailesiyle iyi vakit geçirdiği için kızsam daha öncede iyi vakit geçirdi ailesini biçok yere götürdü festivaller alışveriş merkezleri falan bundan dolayı kızmadım bşidemedim benden de denize gittiğini saklamadı kendi söyledi ki eşimle denize yakın oturuyoruz istesem ben giderim dert ettiğim sadece kızım bunu anlatamıyorum

onların yaptıkları en ağır olanı söyledim evleneli 4 yıl oldu evime sadece düğünümde 1 çeyrek verdiler bunundışında bişivermediler param yokken kötü günümde banada eşimede küfürler ettiler onlaramuhtaç olalım diye ellerinden geleni yaptılar ben dişimle tırnağımla sıkıntı çekerek feraha ulaştım. eşime üzüldüğüm için ailesiyle görüşsün diye ısrar eden bendim kendimi onun yerine koydum üzüldüm ailesiyle görüşsün istedim hiç sevmediği torununu eşime kızdığı için 3 aylıkken koltuğa fırlattığı torunlarını görmeleri için gönderdim şimdi iyi vakit geçirdi diye neden sinirleneyim

demeki ne yapıyormuşuz, eşlerimiz aileleriyle konusmadıgı zaman onları itmiyoruz, git barış konuş demiyoruz, ...sonra gıcık olcagımız sonuçlar doguyor..
neyse arkadasım madem bu onlardaki aşırı samimiyetin sen zararını suan cekiyorsun, ne yapıyorlarsa yapsınlar.sen sakinliğini koru, daha fazla o tarafa yönlenmesin diye onlarıda eşine kötüleme..dersini aldın nasıl olsa..
haftasonu için hep günleröncesinden planlarını yap, ve eşinle karar verin neler yapacaklarınıza

3 aylık bebeği koltuğamı fırlattı

YAZİKLAR OLSUN!!!!!

haklısın hatanın büyüğü bende neden üzülüp annene bayramlaşmaya git dedim ki birde kaynanamın 5 çocuk baktı öksüren çocuğu denize götürmez yemeğine dikkat eder diye düşünmicekmişim

Allah a dua et ki gene sevgili kuluymuşsunda gözüne göstermiş..ya bu böyle devam edip gitseydi eşin seni birçok kişyle aldatacaktı..defet bu adamı başından

kızımın ateşi şimdi düştü arada kontrol ediyorum uyuya kalıp ateşinin çok yükselmesinden korkuyorum bacaklarındaki iğne izleri daha geçmeden tekrar iğne yaptırmak istemiyorum

hatlar karıştı galiba

ay pardon diğer konuya gitti aklım sana gelincede kocanı niye teşvik ettin anası ile görüşmesi için..bu devirde hiçbir kaynanaya iyilik yapılmaz ben gitmiyorum eşim gidincede ne yaptın ne konuştunuz diye sık boğaz ediyorum oda artık gitmiyor başını ağrıtmak istemiyor..yanımda telde anasıyla bile konuşmaz

merak ediyorum duyduğum gördüğüm olayların büyük bir kısmında hep erkek tarafının çıkardığı sorunlar........niye acaba ........ var mı fikri olan
size de allah yardım etsin...

bayram günü ben annemlere gitmişim bayramlaşmışım çıkıyoruz eve gideceğiz içim bigarip oldum. ben ailemle bayramlaştım o yetim gibi üzgün kıyamadım bunların olacağını bilsem hiç acırmıyım.

ben hiç eşime annenlerde ne yapıtın diye bilesormuyorum sadece kızım yemek yedimi açmı tokmu diye soruyorum

kızım aynı binada yaşarken bağrış çağrışlardan ötürü geceleri sıcrayarak uyanıyordu 3 yaşında daha kreşe verdim yeni konuşma başladı

o yüzden üstüne titriyorum

cnm hicc kendi kendini snir edip daha fazla uzmeeee
olmamis gibi dusun ve evdede oyle poltik davrannn
ammmaaaaaaaa birdahada tatil gunuunude cekirdek aile olarak plan yappp kiz oyle istiyo de falan de filan de
hee annesini gormek istedigi zaman is cikisi ugrarsin istediginde de
ama kendini sinir edip yipratma cnm
her serdde bi hayir
bunu oyle bir ser gibi dusun altinda hayrinida yapicagin taktikler olarak degerlendirrrr
evdede kocana konusunu etme hcbisey deme taktikkk savasiii akilli ol ve kazan cnmmm

suç sende sana bu kadar kötülük yapan insanlara çoçuğunu ne gönderiyon ben olsam kocamı bile göndermem
sen biraz kaşınmışsın kusura bakmada kaynanan yaptırdığın eve göz diksin kaynın elinde bıçakla evinin kapısını
küçüçük beebeği atsın koltuklara sen bide bu adamlara evladını gönderiyosun ne gerek var sen
takma ve gönderme çoçuğunu

Allah a dua et ki gene sevgili kuluymuşsunda gözüne göstermiş..ya bu böyle devam edip gitseydi eşin seni birçok kişyle aldatacaktı..defet bu adamı başından

ayy sen çok yaşa gergindim nasıl güldürdün beni.yap bunu arada.e arkadaşım böyle insanlara neden yüz veriyorsun?bağlar kopmuşken niye yeniden başlatıyorsun?yani sen başlatmışsın şimdi sinirleniyorsun o zaman mazur göreçeksin.koltuğa fırlatan kadın hastalığı düşüneçek değil ya.

merak ediyorum duyduğum gördüğüm olayların büyük bir kısmında hep erkek tarafının çıkardığı sorunlar........niye acaba ........ var mı fikri olan
size de allah yardım etsin...

ben biliyorum ben biliyorum ..............

1.annesi kendi münasip bulduğu bi kızla evlendirmek istiyordu ama eşim beni buldu
2. eşim dışında 2 erkek çocuğu var ama eşim annesiyle ilgilenirdi tüm ihtiyaçlarını karşılardı tabi evlenince değişti
3. ben işi bırakmak zorunda kaldığım dönem kötü gelindim tekrar işe başlayınca iyi gelin oldum
4. kayınvalidem ayrı evde otumama rağmen tüm yaptığım işleri (evi temizlemek, yemek yapmak , çamaşır yıkamak....) kendisine sormadan yaptığım için

ilk aklıma gelenler bunlar biraz düşünürsem ekleyebilirim

acınmaz bu erkek milletine yoksa biz acınacak konuma geliyoruz..sil baştan başa dönmüşsünüz...şimdi eşinin ailesi seni daha cok sinir edecek..bu durumda ne yapıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…