- Konu Sahibi yorgunummm
-
Aman su 2 gundur erkeleri sevmiyorum (eşimden dolayi tabiikide)Evet aynen bende oyleyim kesin aynisini yasamali
hiç üstüne düşme bence.Ben onun kulagini cekerim vs. Bu yazismalar ne ya? ulan sanane sana mi kaldi elin kulagini cekmek koca sirkette senmisin patron yemin ediyorum ah annem olmasaydi ahhh ahhh
Keske..Bu faceden nefret ediyorum ya bütün evlerin huzurunu kaçırıyor..Keşke hiç girmeseydi hayatımıza..
Biraz once cok sakin bir sekilde tehdit ettim ergen hareketleri bize yakismaz dimi hayatim mesela ben nasil dikkat ediyorsam (tesetturluyum) esiminde ya.şak lik yapmamasi lazim yoksa karsiligini kat ve kat agir alir degilmi canim dedim haklisin hayatim peki diyor
Ozguvenim sifir ay iki saattir odaya kapandim agliyorum icim yaniyor acı cekiyorum resmeniyi yapmışsınız konuşmakla. içiniz içinizi yiyeceğine.
size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. kendiniz için bir şey yapın ve kilo verin. kendi özgüveniniz için.
Yazisip yazismadigini bilmiyorum aratmis sadeceSiz aratmış yazmışsınız konu sahibi . Nasıl yazışıyorlar ki eşinizin arkadaş listesinde mi kız ?
Kiz hic aklimda bile yoktu bu aratma olayindan sonra baktim resimine gayet guzel genc ve bekar .. Ozguvende masallah tavankız bekar mı, genç mi, güzel mi?
kızda seni rahatsız eden bir şey var mı?
Arattim ne zaman gorurse artikSizde birini aratın sorarsa ne olacak canım aldatacak halim yok ya diyin geçsin .
Vericem !Lütfen kilo verin, esinize yüz vermeyin
Baksin baksin b.k varAman su 2 gundur erkeleri sevmiyorum (eşimden dolayi tabiikide)
Cok sinirleniyorum.
Bende komsunun kizini sevmem.
Kalkmis facebookta o kizin duvarina bakmis. Hemde baya bakmis altlara kadar inmis.
Tabiki cok kizdim. Benim face girip bi bakmazsin. Ben birsey yazsam cevap yazmasin baskasi senin bi paylasima yorum yazsa hemen cevap yazarsin.
Vs. Vs. Diye hep kizarim ama birsey degisirmi? Hayir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?