Çok sinirliyim!

Evet aynen bende oyleyim kesin aynisini yasamali
Aman su 2 gundur erkeleri sevmiyorum (eşimden dolayi tabiikide)
Cok sinirleniyorum.
Bende komsunun kizini sevmem.
Kalkmis facebookta o kizin duvarina bakmis. Hemde baya bakmis altlara kadar inmis.
Tabiki cok kizdim. Benim face girip bi bakmazsin. Ben birsey yazsam cevap yazmasin baskasi senin bi paylasima yorum yazsa hemen cevap yazarsin.
Vs. Vs. Diye hep kizarim ama birsey degisirmi? Hayir.

Bu faceden nefret ediyorum ya bütün evlerin huzurunu kaçırıyor..Keşke hiç girmeseydi hayatımıza..

kız bekar mı, genç mi, güzel mi?
kızda seni rahatsız eden bir şey var mı?

Ay aşk yasiyorlarsa uzaktan,paylasimlarina bakmistir...geçmiş olsun acı ama gerçek bu ..

Ben onun kulagini cekerim vs. Bu yazismalar ne ya? ulan sanane sana mi kaldi elin kulagini cekmek koca sirkette senmisin patron yemin ediyorum ah annem olmasaydi ahhh ahhh
hiç üstüne düşme bence.
misilleme yap. bir şey derse "aman kocacım, ne var bunda. şeytana uyarsak en fazla ayrılırız" de. bırak o tutuşsun.

sen cok abartiyorsun bence aklina hic kotu seyler getirme ne var bakmistir merak etmistir aldatacak degil seni.bi erkege sana guveniyorum asla suphe bile etmem dusuncesini vereceksin.ama gozunde uzerinde olacak ama bunaltmiyacaksin.boyle anlarda sakin olacaksin guzel guzel konusacaksin ve rahatsiz oldugun konuyu dile getireceksin ve aranida bozmuyacaksin daha bi sahipleceksin esine..

iyi yapmışsınız konuşmakla. içiniz içinizi yiyeceğine.
size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. kendiniz için bir şey yapın ve kilo verin. kendi özgüveniniz için.

Siz aratmış yazmışsınız konu sahibi . Nasıl yazışıyorlar ki eşinizin arkadaş listesinde mi kız ?

iyi yapmışsınız konuşmakla. içiniz içinizi yiyeceğine.
size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. kendiniz için bir şey yapın ve kilo verin. kendi özgüveniniz için.
Ozguvenim sifir ay iki saattir odaya kapandim agliyorum icim yaniyor acı cekiyorum resmen

Baksin baksin b.k var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…