ÇOK SOGUDUM...

Kendini başka yollarla bosaltmadigindan eminmisiniz ?? Aldatma anlamında değil . Mastürbasyon bağımlılığı diye birşey var ,onu gözlemleyin bence

Isin ilginc yani da o. Ilk evlendigimizde sormustum yapiyomuydun diye hayir dedi. Yani ergenliginde bikac kez yapmis ama sonra yapmamiş. Bu da beni dusunduruyor. Yalan soylemedigine emimim.

Pink_Butterfly92 Pink_Butterfly92 seni çok çok iyi anlıyorum
En zoru da tedaviye yanaşmaması , biraz rest çek bir de normalde gülüşün konuşuyoruz demişsin onu da yapma
Bilsin görsün sorununun var normale dönemiyorsun

1 haftadir oyleyim zaten. Isleri bahane ediyor. Hani isten gelip dinleneyim diyen biride degil bazi islere kostura kostura gidiyor.

eşiniz aseksüel olabilir, ya da belki testosteron eksikliği vardır. Yani istemiyor mu yoksa siz zorlarsanız bile kalkmıyor mu. Yoksa siz onun yanaşmasını mı bekliyorsunuz?
Doğal yoldan testosteronu arttırmak için, eczaneden soğuk pres keçiboynuzu özü alın. Akşamları 3-4 yemek kaşığı yedirin.

Istiyor ama bunun icin caba sarfetmiyor diyelim. Hani çok çok isteyene ve beyniyle degil baska yeriyle dusunmeye baslayana kadar skıyor kendini... Dun mesela minik seni bugun cok ozledi diyor. 14 gun oldu..!! Şaka gibi. O zaman minik kendi basinin caresine baksin ddm. Birkac kez girisimde bulundu pas alamayinca uyudu. Bu konuyu cozmeden iliski falan yasamayacagm.

Gıda takviyesi hazırlayın.
Keçiboynuzu pekmezi içine ceviz fındık fıstık yer fıstığı kırıp koyun karıştırın gun de 3 defa yesin. Farkı insallah göreceksiniz.

Birseyi cok buyuk bir hevesle başlayip ayni sekilde o hizla birakiyor. Bir ara muz ceviz bal yapti 1 hafta boyunca. Sonra birden birakti. Zaten konumda anlatmak istedigim seyde bu.. yinede tesekkur ederim

Birseyi cok buyuk bir hevesle başlayip ayni sekilde o hizla birakiyor. Bir ara muz ceviz bal yapti 1 hafta boyunca. Sonra birden birakti. Zaten konumda anlatmak istedigim seyde bu.. yinede tesekkur ederim

Sizi anlıyorum gerçekten..Bu ciddi bir sorun siz de tüm ciddiyetinizle konuşun, Umarım anlayacaktır

Bence ciddi ciddi konuşun. Sizin sorununuz cinsellik dışında kararlarında istikrarlı olmaması gibi geldi bana. Ona ne hissettiğinizi anlatın. Fakat şu yatakları ayırma iyi olmamış ya. Ben eşlerin birbirlerini uyusalae bile aynı yatakta anlayacağını düşünüyorum.

Bence ciddi ciddi konuşun. Sizin sorununuz cinsellik dışında kararlarında istikrarlı olmaması gibi geldi bana. Ona ne hissettiğinizi anlatın. Fakat şu yatakları ayırma iyi olmamış ya. Ben eşlerin birbirlerini uyusalae bile aynı yatakta anlayacağını düşünüyorum.

Yataklari ayirdim uzun sure salonda yattim. Cumartesi aksami bana hayatimda unutamayacagim bir hayal kirikligi yasatti. Cok agladim sonra geldi konusalim dedi.
Konustuk herseyi cozduk. Ben yatagimdaki varligini ozledim dedi. Bende baris iliskisi yasamak istemedigimi soyledim. Ben hatami anladim deyip sozler verince baslamis bulundu. Ama sona eremedi yarida kaldi resmen yarida kaldi. 15 gun oldu ve o gece iliski yasayamadik. Bugunde bunun icin hicbir girisimde bulunmadi suan uyuyor. Asiri gerginim. Insan ister istemez istenmedigini dusunuyor. Ne yapmam gerektigini ya da ne yol izlemem gerektigni bilmiyorum.

Çocuk olmadığı için strese giriyor olabilir
Erkekler bizim gibi dile getirmiyor

Ya da başka bir sorun
Cinsellik önemli evlilikte

Evlendikten 1 ay sonra basladi ve devam etti canim. Biz evlendikten 3 ay snra cock dusunmeye basladik. Ve 1 hafta once bana ; sana anne olma duygusunu yasatamadigim icin beni affedermisin dedi. Bende neden boyle birsey soyledin dedim. Cunku sorun bende sorun benim isteksizligimde dedi. Ilk defa duydum ondan boyle brsey.

Evlendikten 1 ay sonra basladi ve devam etti canim. Biz evlendikten 3 ay snra cock dusunmeye basladik. Ve 1 hafta once bana ; sana anne olma duygusunu yasatamadigim icin beni affedermisin dedi. Bende neden boyle birsey soyledin dedim. Cunku sorun bende sorun benim isteksizligimde dedi. Ilk defa duydum ondan boyle brsey.

İşte psikolojik sorunu
Destek almak istemez mı
Ya da aile terapisti

İşte psikolojik sorunu
Destek almak istemez mı
Ya da aile terapisti

Canim sorunum orda basliyor herseye tamam diyor caba gosteriyor guya.! Ama is icraata gelince yok..! Şu inmemis testis icin urolojiye gidecek bakalim guya..! Tamam dedi ama icraata gecermi bilemem sanmam da zaten.
Yani hastalikta saglikta diyorsun bu da bir hastalik ama cozume ulasmiyorsun. Ben daha ne yapim bu evlilik icin bilmiyorum. Bas bas bagiriyorum evde tup bebek istemiyorum dogal yolla olsun biraz caba goster en azindan diyeyim ki biz elimizden geeleni yaptik olmadi o zaman tup bebek yaptiralim diye. Diyor ki haklisin evet tamam caba gosterecem ama hala ayniii. Onun haricinde iyi anlasan br ciftiz. Tamam bakimli degilim. Gecelik giysem beni geri cevirir. Ama ayicikli pijamalarimi giyince ask dolu oluyo istiyo. Bunun bakimimla da alakasi yok. Cinsel sorunlarimiz da evliligimize yansiyor. Su ebde herseyi ben yapiyorum borclari oduyorum birsey alincaksa ben aliyorm birsey yatirilacaksa ben yatiriyorum hersey zaten benim elimde. Birsey var yapacagi onuda yapmiyor cildiricam artik.

Canim sorunum orda basliyor herseye tamam diyor caba gosteriyor guya.! Ama is icraata gelince yok..! Şu inmemis testis icin urolojiye gidecek bakalim guya..! Tamam dedi ama icraata gecermi bilemem sanmam da zaten.
Yani hastalikta saglikta diyorsun bu da bir hastalik ama cozume ulasmiyorsun. Ben daha ne yapim bu evlilik icin bilmiyorum. Bas bas bagiriyorum evde tup bebek istemiyorum dogal yolla olsun biraz caba goster en azindan diyeyim ki biz elimizden geeleni yaptik olmadi o zaman tup bebek yaptiralim diye. Diyor ki haklisin evet tamam caba gosterecem ama hala ayniii. Onun haricinde iyi anlasan br ciftiz. Tamam bakimli degilim. Gecelik giysem beni geri cevirir. Ama ayicikli pijamalarimi giyince ask dolu oluyo istiyo. Bunun bakimimla da alakasi yok. Cinsel sorunlarimiz da evliligimize yansiyor. Su ebde herseyi ben yapiyorum borclari oduyorum birsey alincaksa ben aliyorm birsey yatirilacaksa ben yatiriyorum hersey zaten benim elimde. Birsey var yapacagi onuda yapmiyor cildiricam artik.

Canım ürolojiden randevu al
Şu saatte gidiyoruz de

Anlıyorum seni
Bu sorun çözülse herşey yoluna girer

Destek ol
Psikolojik bir sorun bence
Haklısın sende

Canım ürolojiden randevu al
Şu saatte gidiyoruz de

Anlıyorum seni
Bu sorun çözülse herşey yoluna girer

Destek ol
Psikolojik bir sorun bence
Haklısın sende

Uroloji doktoru kendi arkadaşi zaten. Kendisi yarin arayacakmis... elimden geldigince destek olmaya calisiyorm ama yiprandim. Tesekkur ederim yorumun icin.

Uroloji doktoru kendi arkadaşi zaten. Kendisi yarin arayacakmis... elimden geldigince destek olmaya calisiyorm ama yiprandim. Tesekkur ederim yorumun icin.
Kolay mı canım
Tüp bebek stresi yetiyor zaten
başka sorunlar da eklenince
İnşallah çözülür
Rica ederim iyi geceler

Ben normal bi erkeğin yorgunluk yok bebekiçin falan diye isteksiz olacağına inanmıyorum. Doktora gidecek değerlerine bakılacak muhakkak bir şey etkiliyor.
Bir de iki tavsiyem var. Erkekler kendilerini bu konuda eksik hissettikçe dibe vuruyorlar. Mesala açık açık yazacağım biz bizeyiz:olamaz: erken boşalma yada işte dediğiniz gibi yarıda kalma durumlarında eksikliğini hemen yüzüne vurmayın, önemli değilmiş gibi davranın, çünkü buna tepki vermek yetemediğini görmek daha da sarpa sarıyor bence.
İkincisi de biraz geri çekin kendinizi. İlişki istemiyormuş gibi davranın. Ama bunu küs yada tripli değil sanki önem vermiyormuş gibi yapın. Kaçan kovalanır hesabı bence bu konuda da geçerli oluyor.

Neden dogal yollarla olmasi konusunda ısrarcısın canim ? Evet yaşın genç senin . Benim esimde aşılamanın eşiğinden döndük neymiş şimdi birsey varmis sperm degerleri arttiran onu kullaniyor boyle deneyecekmişiz bende surekli tup bebek asilama vs diyorum ya zaten doktor bize aşılama dedi .
Bir de yanlis anlama 10 15 gunde bir iliskiye girerek nasil olcak bu cocuk? Nasipte varsa olur orasi ayri da.. esin biraz tembel mi sence bana tembel gibi geldi yani çözmek istemek ayri icrate gecmek ayrı. Yanlış anlama kolaya mi kacmak istiyor cocuk istiyor tup bebek derken de.. Bak kıyaslama amacli degil yanlis anlama benim kocam dunyanin en tembel insanıdır benle degisti sanırım biraz,asosyaldir evden cikmayi fink fink gezmeyi pek sevmez. Evliligimizin 6.ayinda galiba bende var biseyler ya dedi doktora gitti neymis tiksinmis devlet hastanesi pismis. Sperm testini dışarı bosalmis eve geri döndü. Dedim ozele git randevu aldi uyanamadi. Ses etmedim. Sonra gitti ama.sperm sayisi dusuk hareketleri bozuk morfoloji bozuk vitamin verdi icti ama dengesiz içti keciboynuzu aldi neymis ben ona yapmıyormuşum hani yapaymisim içeymiş.. neyse en son benim ciddiyet ve sinirlerimi anladı direk gidelim aşılama yaptiralim madem dedi. Rahim filmi cekilmeye gittik kavga ettik döndük doktor ameliyata girmis randevu ertelendi bende ac karna sabah gitmistim duramazdım oglene kadar. (Anestezi alcaktim)Neyse ben yine bisey demedim baktim simdi vitamin almis birsey içiyor hergun goruyorum iciyor . Yurtdisi sitelerinde arastirmis mis. Yani bazen kafalarina dank ediyor isteksizlik durumu bazi erkeklerde oluyor tabiki ama onu durtukleme ben durtuklemedim umursamadim kaale bile almadim onu cocuk gibi onu mu pispislicam onunde vitamin icseymis duzenli. Onceki ilacı. Neyse kaale almayinca kendi uğraşmaya başladı. Yani sizin uzun zamandir cabaniz varmis yani senin caban varmış bence tup bebege okey diyebilirsin sen daha uzun senedir evlisin çünkü. Kendisi de kendinde bu isteksizlik oldugu icin sana seni anne yapamadigim icin affet demis. Caba gostermemesi sinir bozucu

Back
X