ÇOK SOGUDUM...

Kendi uğraşınca nasilda buluyor ama vitamini yurtdışı sitesini. Ben hicbisey demedim kavga edip eve döndük bu ay adet sonu rahim filmine gidicektim bana yok bu cok iyiymis boyle deneyelim dedi bende tamam dedim.ben ama cabs gösterdiği icin sustum bakalim durum ne olcak olmazsa mecburen ek gebelik yöntemleri kullanilcak napim..

Ben normal bi erkeğin yorgunluk yok bebekiçin falan diye isteksiz olacağına inanmıyorum. Doktora gidecek değerlerine bakılacak muhakkak bir şey etkiliyor.
Bir de iki tavsiyem var. Erkekler kendilerini bu konuda eksik hissettikçe dibe vuruyorlar. Mesala açık açık yazacağım biz bizeyiz:olamaz: erken boşalma yada işte dediğiniz gibi yarıda kalma durumlarında eksikliğini hemen yüzüne vurmayın, önemli değilmiş gibi davranın, çünkü buna tepki vermek yetemediğini görmek daha da sarpa sarıyor bence.
İkincisi de biraz geri çekin kendinizi. İlişki istemiyormuş gibi davranın. Ama bunu küs yada tripli değil sanki önem vermiyormuş gibi yapın. Kaçan kovalanır hesabı bence bu konuda da geçerli oluyor.

Bunun için daha once doktora gitti. Degerleerine bakildi hicbir problem yok. Bende bir insan ne kadsr yorgun olursa olsun mutlaka ister diye düsünüyorum. 10 gün olmadigi zaman ben başlattim. Sonra 10 gun istememis niye baslatiyorsun dedim kendimce geriye cekildim. Zaten geriye cekildigim icin 15 gundur birliktelik yasamiyoruz..! Dün pesimdeydi hep nereye gitsem geliyordu sonra çok ozledigini aan soyledi. Bend3 istemem yan cebime koy yinede hadi olsum bari modunda yaparken yarida kaldi. Daha on sevismede indi ve birdaha da havalanmadi...! Acik acik yazmak istemiyorm kusura bakmayin. Bende de ne istek kaldi ne birsey. Zamaninda doktor da bisey olmadigini soylemisti.. ! Bu sorunu kimseyle paylasamiyorm. Hem utaniyorm hemde esime erkek degil gozuyle bakarlar diye tirsiyorum kimseden yardim alamiyorum cok cikmazdayim. Simdi diceksiniz ki her erkek donemsel olark boyle seyler yasar. Ama genele bakilirsa esim son zamanlarda hep boyle. Yani istiyorki ben gideyim yanina gaza getireyim sonra olsun. Ee bende istendigimi hissetmek istiyorum. Yanina gittigim zamanda daha gecen gun yaptik ya der gibi bakiyor. Bahane buluyor. Ki eslerin birbirinin ihtiyaclarini karsilayamamasi bosanma sebebidir zaten. Ama bunun cocuktan sonrasi korkutuyor beni. Cocuktan sonra siz istemesseniz sizi istemeyecek bir eşle nasil omur gecer cok merak ediyorm.

Neden dogal yollarla olmasi konusunda ısrarcısın canim ? Evet yaşın genç senin . Benim esimde aşılamanın eşiğinden döndük neymiş şimdi birsey varmis sperm degerleri arttiran onu kullaniyor boyle deneyecekmişiz bende surekli tup bebek asilama vs diyorum ya zaten doktor bize aşılama dedi .
Bir de yanlis anlama 10 15 gunde bir iliskiye girerek nasil olcak bu cocuk? Nasipte varsa olur orasi ayri da.. esin biraz tembel mi sence bana tembel gibi geldi yani çözmek istemek ayri icrate gecmek ayrı. Yanlış anlama kolaya mi kacmak istiyor cocuk istiyor tup bebek derken de.. Bak kıyaslama amacli degil yanlis anlama benim kocam dunyanin en tembel insanıdır benle degisti sanırım biraz,asosyaldir evden cikmayi fink fink gezmeyi pek sevmez. Evliligimizin 6.ayinda galiba bende var biseyler ya dedi doktora gitti neymis tiksinmis devlet hastanesi pismis. Sperm testini dışarı bosalmis eve geri döndü. Dedim ozele git randevu aldi uyanamadi. Ses etmedim. Sonra gitti ama.sperm sayisi dusuk hareketleri bozuk morfoloji bozuk vitamin verdi icti ama dengesiz içti keciboynuzu aldi neymis ben ona yapmıyormuşum hani yapaymisim içeymiş.. neyse en son benim ciddiyet ve sinirlerimi anladı direk gidelim aşılama yaptiralim madem dedi. Rahim filmi cekilmeye gittik kavga ettik döndük doktor ameliyata girmis randevu ertelendi bende ac karna sabah gitmistim duramazdım oglene kadar. (Anestezi alcaktim)Neyse ben yine bisey demedim baktim simdi vitamin almis birsey içiyor hergun goruyorum iciyor . Yurtdisi sitelerinde arastirmis mis. Yani bazen kafalarina dank ediyor isteksizlik durumu bazi erkeklerde oluyor tabiki ama onu durtukleme ben durtuklemedim umursamadim kaale bile almadim onu cocuk gibi onu mu pispislicam onunde vitamin icseymis duzenli. Onceki ilacı. Neyse kaale almayinca kendi uğraşmaya başladı. Yani sizin uzun zamandir cabaniz varmis yani senin caban varmış bence tup bebege okey diyebilirsin sen daha uzun senedir evlisin çünkü. Kendisi de kendinde bu isteksizlik oldugu icin sana seni anne yapamadigim icin affet demis. Caba gostermemesi sinir bozucu

Canim senin o yanlis anlama dediklerini bende düsündugum icin bu kadar sogudum zaten. Diyorsunki neden tup bebek istemiyorsun. Yahu bu adam benimle iliskiye dogru durust giremiyor ve cocuk istiyor. Ve bana cocuk konusunu aşilayan icimde yeserten ooo...

Ee ben bu adama bide tup bebek mi yapim. Neden yapim ??? Zaten aldigm hormonlardan kilom aldi basini gidiyor zaten kotuyum iyi degilim. Zaten bir ameliyat gecirdim. Korkuyorum artik vucuduma bir igne degmesinden korkar oldum. Fedakarlik nedir kim icin yapilir. Fedakarlik boyle bir insana yapilmaz...!!! En azindan benim icin oyle. Bende farkinndayim tup bebek istiyor kolayina kaciyor. Daha 1 aylik evliydik 9 gun iliski yasamadik biz. 2 sene boyle devam etti duzensiz.. sonra kendisine bir gun verdm haftada 1 gun. O gun haric zaten yanasmiyor. Eger o gunu vermeseyfm simdi bizim iliskimiz 10 gunden asagi olmazdi hatta daha fazlasi...

Son zamanlarda o gunu de boş geciyor. Neymis 10 gun ve fazlasi olunca daha cok zevk aliyrmus.. oldu canim 10 gun sonra korunmasiz benimle iliski yaşa. Ben gunlerce haftalarca sistit olayim. Pekii... bazen gaza geliyor yanasiyor bakiyor ki kuşu ötmuyor hemen geri cekiliyor uyuyor. Ya bu nedir ne. Erkekler neden boyle anlamiyorum... sonunda birakicam cocugu mocugu herseyi. Cikip gitcem hayatindan...

Ya bu benim kocam 6 yillik ciktigi kizi bir kez bile dudagindan opmemis. Yemin ederim artik gay falan mi acaba diye dusunuyorum. Ama isteyince de cok istekli...

Son düzenleme:
Kendi uğraşınca nasilda buluyor ama vitamini yurtdışı sitesini. Ben hicbisey demedim kavga edip eve döndük bu ay adet sonu rahim filmine gidicektim bana yok bu cok iyiymis boyle deneyelim dedi bende tamam dedim.ben ama cabs gösterdiği icin sustum bakalim durum ne olcak olmazsa mecburen ek gebelik yöntemleri kullanilcak napim..

Sizde anlayamadigim konu şu. Eger ki esinizde sperm sorunu varsa neden asilama yaptiriyorsunuz ? Normal iliskiyle ayni sey zatem twk farkli fazla yumurta. Genelde pcoslu hastalarda etkili oldugunu duymustum asilamanin. Hatta doktorum da oyle soyledi. Niye asilama yapayim ki zten bir iliskiyle ayni hamile kalma oranina sahip dedi. Ve eger ki ilac ise yarar esinizin spermlerine etki ederse hamile kalirsiniz allahin izni ile.

Eger olmassa tup bebege gecin direk. Ben cok pismanim asilama yaptirdigim icin.

Bunun için daha once doktora gitti. Degerleerine bakildi hicbir problem yok. Bende bir insan ne kadsr yorgun olursa olsun mutlaka ister diye düsünüyorum. 10 gün olmadigi zaman ben başlattim. Sonra 10 gun istememis niye baslatiyorsun dedim kendimce geriye cekildim. Zaten geriye cekildigim icin 15 gundur birliktelik yasamiyoruz..! Dün pesimdeydi hep nereye gitsem geliyordu sonra çok ozledigini aan soyledi. Bend3 istemem yan cebime koy yinede hadi olsum bari modunda yaparken yarida kaldi. Daha on sevismede indi ve birdaha da havalanmadi...! Acik acik yazmak istemiyorm kusura bakmayin. Bende de ne istek kaldi ne birsey. Zamaninda doktor da bisey olmadigini soylemisti.. ! Bu sorunu kimseyle paylasamiyorm. Hem utaniyorm hemde esime erkek degil gozuyle bakarlar diye tirsiyorum kimseden yardim alamiyorum cok cikmazdayim. Simdi diceksiniz ki her erkek donemsel olark boyle seyler yasar. Ama genele bakilirsa esim son zamanlarda hep boyle. Yani istiyorki ben gideyim yanina gaza getireyim sonra olsun. Ee bende istendigimi hissetmek istiyorum. Yanina gittigim zamanda daha gecen gun yaptik ya der gibi bakiyor. Bahane buluyor. Ki eslerin birbirinin ihtiyaclarini karsilayamamasi bosanma sebebidir zaten. Ama bunun cocuktan sonrasi korkutuyor beni. Cocuktan sonra siz istemesseniz sizi istemeyecek bir eşle nasil omur gecer cok merak ediyorm.
Çok haklısın. Çocuk konusunu beklemeye alın, önce evliliğinizden emin olmanız lazım. Bu şekilde tabi itekaka yürür.

Haklisin canim.
Cocuk olunca zaten iliski sıklıgı azaliyor; zaten cok nadir olan cinsel iliski yok denecek kadar az olur.
Biraz bekle bakalim, simdilik rafa kaldir cocuk olayini.

Canim senin o yanlis anlama dediklerini bende düsündugum icin bu kadar sogudum zaten. Diyorsunki neden tup bebek istemiyorsun. Yahu bu adam benimle iliskiye dogru durust giremiyor ve cocuk istiyor. Ve bana cocuk konusunu aşilayan icimde yeserten ooo...

Ee ben bu adama bide tup bebek mi yapim. Neden yapim ??? Zaten aldigm hormonlardan kilom aldi basini gidiyor zaten kotuyum iyi degilim. Zaten bir ameliyat gecirdim. Korkuyorum artik vucuduma bir igne degmesinden korkar oldum. Fedakarlik nedir kim icin yapilir. Fedakarlik boyle bir insana yapilmaz...!!! En azindan benim icin oyle. Bende farkinndayim tup bebek istiyor kolayina kaciyor. Daha 1 aylik evliydik 9 gun iliski yasamadik biz. 2 sene boyle devam etti duzensiz.. sonra kendisine bir gun verdm haftada 1 gun. O gun haric zaten yanasmiyor. Eger o gunu vermeseyfm simdi bizim iliskimiz 10 gunden asagi olmazdi hatta daha fazlasi...

Son zamanlarda o gunu de boş geciyor. Neymis 10 gun ve fazlasi olunca daha cok zevk aliyrmus.. oldu canim 10 gun sonra korunmasiz benimle iliski yaşa. Ben gunlerce haftalarca sistit olayim. Pekii... bazen gaza geliyor yanasiyor bakiyor ki kuşu ötmuyor hemen geri cekiliyor uyuyor. Ya bu nedir ne. Erkekler neden boyle anlamiyorum... sonunda birakicam cocugu mocugu herseyi. Cikip gitcem hayatindan...

Ya bu benim kocam 6 yillik ciktigi kizi bir kez bile dudagindan opmemis. Yemin ederim artik gay falan mi acaba diye dusunuyorum. Ama isteyince de cok istekli...
Korunmasız ilişki yaşayınca her seferinde sistit mi oluyorsunuz? Bu iltihaplar sık ve uzun süreli oluyorsa rahime ve böbreklere kalıcı hasar verebiliyor diye biliyorum. Normal değil sürekli olması bir doktora danışsanız iyi olur. Onun haricinde eşinizin sertleşme sorunu var ve bu da isteksizliğe sebep oluyor gibi görünüyor. Ürologa gitti mi kendisi bunun için?

Korunmasız ilişki yaşayınca her seferinde sistit mi oluyorsunuz? Bu iltihaplar sık ve uzun süreli oluyorsa rahime ve böbreklere kalıcı hasar verebiliyor diye biliyorum. Normal değil sürekli olması bir doktora danışsanız iyi olur. Onun haricinde eşinizin sertleşme sorunu var ve bu da isteksizliğe sebep oluyor gibi görünüyor. Ürologa gitti mi kendisi bunun için?

Gitti sorun yok dediler. Korunmasiz degil. Aslinda 3 gun ust uste oldu diyelim ( olmaz ama hadi doktorun onerisiyle oldurduk diyelim) sistit oluyorum. 10 gun iliski olmayinca oldugunda sistit oluyorum. Acaba diyorum benim sperme alerjmmi var. Cunku 10 dakikadan sonra kalkarsam ertesi gun mutlaka yanma idrar yaparken agri ve kokulu idrar oluyor.

Canim sorunum orda basliyor herseye tamam diyor caba gosteriyor guya.! Ama is icraata gelince yok..! Şu inmemis testis icin urolojiye gidecek bakalim guya..! Tamam dedi ama icraata gecermi bilemem sanmam da zaten.
Yani hastalikta saglikta diyorsun bu da bir hastalik ama cozume ulasmiyorsun. Ben daha ne yapim bu evlilik icin bilmiyorum. Bas bas bagiriyorum evde tup bebek istemiyorum dogal yolla olsun biraz caba goster en azindan diyeyim ki biz elimizden geeleni yaptik olmadi o zaman tup bebek yaptiralim diye. Diyor ki haklisin evet tamam caba gosterecem ama hala ayniii. Onun haricinde iyi anlasan br ciftiz. Tamam bakimli degilim. Gecelik giysem beni geri cevirir. Ama ayicikli pijamalarimi giyince ask dolu oluyo istiyo. Bunun bakimimla da alakasi yok. Cinsel sorunlarimiz da evliligimize yansiyor. Su ebde herseyi ben yapiyorum borclari oduyorum birsey alincaksa ben aliyorm birsey yatirilacaksa ben yatiriyorum hersey zaten benim elimde. Birsey var yapacagi onuda yapmiyor cildiricam artik.
Şu saatten sonra içine atma, tavrını devam ettir açık açık konuş , dr a gitmeden normale dönme
Aynı yollardan geçiyorum seni çok çok iyi anlıyorum

Back
X