- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Sen degilmiydin kocasinin onu aldatmasina takan ?? Ay baska seyler icin kaygilanmana cok sevindim suan :)
Ay. Evet yaa ben de sinir oluyorumHayır neden başka konularıyla yargılıyorsunuz ki kadını.
Sakin olmaya çalışın kendinize güvenin başaracaksınız inşallah.
Önemsemeyenle bende muhattap olmam sadece kıskançlığımın konuşulcak olmasında da art niyet ararımElif, artık ne konu açsan, kıskançlıgın konuşulacak sadece. Asıl derdini kimse önemsemeyecek. Yatıştırıcı birşeyler alın. iyi gelir.
İnşşallahHayır neden başka konularıyla yargılıyorsunuz ki kadını.
Sakin olmaya çalışın kendinize güvenin başaracaksınız inşallah.
Evet hayal etmek cidden işe yarıyor inş bu konuda da işe yararKonuda size gelin bana laf sokun diye bişey yazıyo mu? Ne kadae ayıp ya!!!!
Canım sakinleşmeye kafanı dağıtmaya çalış, eminimki emeklerin boşa gitmicek. Stres seni dibe çeker stresi yenmek zorundasın. En önemli şey sakinliğini kaybetmemek. Başarılı olduğunda o an ki mutluluğunu hayal et bu seni daha çok motive edebilir
Evet nasıl kötüydüm geçti çok şükür inş buda geçerBak geçen hafta dönem uzatacam diye strese girmiştin ne güzel şans vermişler sen elinden geleni yap Allahın izniyle olur biter.
İnşallahYazık değil mi ?
Ayıp yaptığınız.
Elif bence yaparsın
Sonuçta o tezi sen yazdın
Biliyorsundur her şeyini :)
Evet işte amaçları farklı onlarınAy. Evet yaa ben de sinir oluyorum
Belki tanımayan bilmeyen var hemen deşifre ediyorlar
Akbaba gbi başına üşüşüyorlar
Kız tezle ilgili konu acıyor konu kocasına giidyor ya
Ne gereksiz yorumlar
Çok geçmiş olsunOlacak bitecek
Yalnız sakinleştirici meselesi sıkıntı geçen hafta gözümden operasyon geçirdim çok gergindim klinikte sakinleştirici verdiler yarım saat içinde elim ayağım kesildi gereksiz gülmeler rahatlık falan, dikkat et yani alırsan da hafif dozda ya da sadece bu tip amaçlar için olanlar vardır onlardan al ben bildiğin leyla olmuştum
Evet formaliteden ama işte bilemezsem mahcup olcam diye korkuyorumBen de girdim savunmaya yıllar önce.zaten danışmanın tamam demeden tamam olmuyor. Yani tamamdır. Sorular formaliteden. Biz bir de jüriye sonrasında çikolata ikram ederdik.
Ne güzel inş bende senin gibi her soruyu cevaplarım:)cnm bende.doktora yapıyorum. master tezimi 2 sene önce. sunmustum. evet heycanliydim ama o konuyu senden başka iyi bilen olmayacak öyle düşün.
bana sorduklarinda çatır çatır cevap vermistim. tez hocama bile ağzının payını vermistim☺☺
bilemezsen ki gayet.normal.aslında ozaman bu konu hakkında daha detaylı çalışmak gerekir gibi şeyler söyleyebilirsin
İnş sağolunEger nasibinde varsa dağlar bile yol olur diye bir söz var:)
Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah
Bir an kocam kimle yatiyordan baska bir hayati olmasina sevindim ve yazdim ayip oldugunu hic sanmiyorum.aklimdan ilk gecenleri yazarim geneldeYazık değil mi ?
Ayıp yaptığınız.
Elif bence yaparsın
Sonuçta o tezi sen yazdın
Biliyorsundur her şeyini :)
Bir an kocam kimle yatiyordan baska bir hayati olmasina sevindim ve yazdim ayip oldugunu hic sanmiyorum.aklimdan ilk gecenleri yazarim genelde
Terbiyesiz konumdan defol!!!Bir an kocam kimle yatiyordan baska bir hayati olmasina sevindim ve yazdim ayip oldugunu hic sanmiyorum.aklimdan ilk gecenleri yazarim genelde
Elif boşver saygısızlık insan çok. Hayatlarındaki Bişeylerin hıncını bu forumda birilerinden çıkarmaya çalışan çok insan var....Terbiyesiz konumdan defol!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?