ÇOK ŞÜKÜR AYRI EVE ÇIKIYORUM -başardık

Konuların hiçbirini bilmiyorum ama; şu yazıdan az çok fikrim oldu ve tüylerim diken diken okudum. harikasınız,mükemmelsiniz. Dilerim ki şimdiki yaşadıklarınızın daha da güzelleri hayatınız boyunca sizinle olur.

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşaallah

Allah karşınıza hep iyi insanlar çıkarsın, çocuklarınızla birlikte upuzun sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah.

Sizi eski konularinizdan biliyorum, siz cok güclü bir kadin cok güzel bir annesiniz.
Allah'tan sizin ve cocuklariniz icin en güzelini diliyorum...yeni evinizden huzur, mutlululuk ve güzellik eksik olmasin.

Helal olsun size bayıldım gerçekten çok güçlü bir kadınsınız.inş hep çok çok mutlu olursunuz Rabbim sizi evlatlarınızdan ayırmasın.yolunuz hep açık olsun ❤

Ben de koca evi meydan lokması konundan hatırlıyorum seni. :/
Son derece hüzünlüydü benim için.

Çok mutlu oldum.
Her şey gönlünüzce olsun..

Çok sevindim canım hayırlı olsun huzurla oturun inşallah. Ben avizelerimi evmanyadan, perdelerimi english homedan almıştım ikisi de eski evimin neredeyse 5te1 fiyatına gelmişti ve şık ürünler hal kullanıyorum. Perdeciden almanı tavsiye etmem çok pahalıya geliyor.

Sizin gibi güçlü kadınlara helal olsun diyorum. İnşallah çok mutlu olursunuz ve umarım ders alması gereken kadınlar bu hikayeden etkilenip de kendi hayatları İçin eyleme geçerler.

bende ayrı eve çıkmak istiyorum ve şuan çıkmış gibi sevindim(12yıldır kv ile yaşıyorum)mutluluğun çok huzurun bol olsun inşallah

Yaaa uzun zamandır başkası adına hic bu kadar mutlu olmamıştım
Güle güle oturun evinizde kuzucuklarınızla
Musmutlu olun insallah

Eşimle birbirimizi çok severiz, çocuklarla falan zorlu ama iyi bir yaşantımız var fakatttt Öyle güzel anlatmışsın ki, ayrı eve çıkasım geldi:)))) Hep mutlu ol inşallah

Umduğundan da güzel şeyler yasaman dileğiyle canım.Çok sevindim tanıyormuş gibi seni.Allah hepinize mutluluk versin her zaman

Konuları bilmememe rağmen nedense çok mutlu oldum bende şuan

Ya ben sizin kpss çalışırkenki instagram sayfanızı hatırlıyorum aynı dönem ben de çalışıyordum mili kütüphaneye gidiyorsunuz falan yanlış hatırlamıyorum değil mi? Hakikaten mutlu olmayı hakettiniz çok sevindim sizin adınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…