ÇOK ŞÜKÜR AYRI EVE ÇIKIYORUM -başardık

Konularınızı takip ediyordum. Çok çok çok mutlu olmanızı diliyorum, her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz.

Vallaha heyecanınızı taa buradan hissettim inşallah daha güzel şeyler olur hayatınızda

Canım inş çok mutlu ol yapabileceğimiz bir şey varsa özelden ulaş senin adına çok sevindim

o kadar sevindim ki, inşallah hep mutlu olursunuz çocuklarınızla. piknik konunuzu açtım dağıldım resmen hüngür hüngür ağlıyorum, kendi çocukluğum geldi aklıma annemi gördüm yazdıklarınızda.

Çok , çok sevindim ve heyecanını sanki yaşadım.
Gerçekten de mümkün olan enaz eşya ile, ferah alanlı ve çok huzurlu günlerin olsun yavruların ile..
Sevgilerimle..

aaa evet o zaman motivasyon olsun diye bi instagram hesabı acmıştım :) evet milli kütüphane ikinci evim olmuştu ve gizli gidiyordum ailemden beni işe gitti sanıyorlardı işten izin alıp gidiyordum :) ah ne günlerdiiiii... şu an çok güzel bir üst kuruldayım rabbim isteyen arkadaşlara da nasip etsin inşallah kpss yıpratıcı bir süreç ama inanır mısınız hayatımda hiçbir şeyden bu kadar zevk almamıştım o mücadele ruhumu unutamıyorum...

kpss bitti ama dil kursu başladı
İngilizce öğreniyorum bir yandan aöf'ye devam ediyorum benimkisi de böyle bir mücadele işte :)

Çok mutlu oldum çok cesaretlendirmeye çalışmıştım sizi..
Bim markete çok iyi marka ürünler geliyor, hisar, tefal, kütahya porselen.
Halı bile geliyor
Trendyolda da black friday indirimleri olacak ve diğer sitelere de bakabilirsiniz.

bir türlü beceremedim fotoğraf yüklemeyi :)

işte bizim beyaz panjurlu evimiz.. dualarınızlaaa

Eklentiler

• 20181120_170911 (1).webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 452
  • 20181120_173102.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 433
  • 20181120_172657 (1).webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 432
  • 20181120_225731 (1).webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 445
  • 20181120_174744.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 435
  • 20181120_182214 (3).webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 431
MaşaAllah eviniz bana da çok huzurlu geldi.Az,öz eşya da olunca.Hayırlı olsun.Yüce Allah sağlık,huzurla oturmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…