ÇOK ŞÜKÜR AYRI EVE ÇIKIYORUM -başardık

Harika bir haber bu.
Evini döşediğinde görmek istiyoruz mutlaka.
Çok sevindim gerçekten

Siz evinizin kapısını açtıgınızda sizden önce sağlık huzur mutluluk ve bol rızık melekleri dolsun evinize. Allah hep iyi ki dedirtsin.

Eski konularını okurkende duygulanırdım, şimdide gözlerim doldu.
Seni ve çocuklarını çok çok öpüyorum, ayağınıza taş değmesin, inşallah evlatların sana hayırlı evlat olur, bahtınız açık olsun, çoook mutlu olun, en doğru Kararı vermişsin

Adınıza çok sevindim ben de aynen oğlumla yaşıyorum.. Ailen de olsa zor oluyor ev ev üstüne..

Mutluluğun,heyecanın burdan hissediliyor
çok sevindim inanki fotoğrafları en kısa zamanda bekliyoruz
hayırlı olsun

Helal sana tebrik ederim musmutlu günleriniz olsun
Perdeleri perdecide diktirme netten hazır perde al yada n11 gibi yerlerde ölçüyü seçiyosun ona göre dikiyolar çok daha ucuza geliyo

Yuvanızda sağlıkla,huzurla,mutlulukla, bolluk ve bereket içinde oturun, çok sevindim hem sizin hem yavrularınızın adına :)

Sanki ben yaşamışim gibi heyecanlandım ve sevindim hep mutlu olursun inşallah

Güle güle oturun ailenizle güzel anılar biriktirin eviNizde hayırlı olsun.

Evet tek başına ama cok güclü. Oturucaksın elinde kupa. Kupanda cayın kahven. Sakin sakin. Belki yagmur yagmis olurr ohh degmesin kimse keyfine.

Eski konunuzu okumuştum çok önce. Pikniğe götürmek istemistiniz çocuklarınızı kendi imkanlarınızla. Bazı aksilikler yaşanmıştı. Anne değilim ama o konuyu okuyunca burnumun direği sızlamıştı.

Gelişmelere çok sevindim. Hele devlete atanmanız çok iyi olmuş. Kendi evinizde, çocuklarınızı güzel anılarla büyütmeniz dileğiyle.

kpss sürecimi de başka bir başlıkta anlatayım o da bir ders niteliğinde hem özel sektörde çalışıp hem de 3 ve 5 yaş iki çocuk uyuduktan sonra sabahlara kadar ders çalışarak yaptım iyiki de yapmışım her gün şükrediyorum..

piknik gibi pek çok şey yaşıyor bekar anneler bi taraf hep eksik kalıyor ama bir söz var ya hani 'durursan düşersin'.. durmak yok

Gerçekten ciddi bir azimle kazanmissiniz tebrik ederim.

Bir yanınız eksik ama çocuklarınız da sizin gibi anneye sahip oldukları için çok şanslılar, gönülden söylüyorum. Hep mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…