- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Yeni mi evlisiniz? Zamanla kendi sevdiklerinizi de yaparsiniz ben oyle yapiyorum sebze yemekleri makarnalari kendime, et ve pilavlari esimecocugunuz olunca zaten mecburen siz de saglikli besleniyorsunuz
Kız senın eşin bir önceki konunda böyle değilmiydi ?
Nasıl yemeklerden şikayet etti anlamadım gitti.
Valla öyle ya akşamları böyle şevkle meyve salataları yapıyorum bi bakmışım kola almış kola içiyo ben bunu ne yapcam diyorum sende kola iç diyor zorla ağzına meyve tıkıyorum meyve ye sağlıklı diyeO hamburgerlerde at esek her birsey var. Oyle soyleyin hahahaha bari gulersiniz
Yarın gidip kitap alıcam kendime vallaEvde insan köreliyor
Bence netten film izle
Aç bir kitap oku
Evini temizle
Değişik yemekler yap
Bak netten
Çık yürü hava al
Evde hiç canım sıkılmaz mesela benim
Yapıcak çok şey var
Sizin durumunuza bittim valla aynı kendimi gördüm daha 1.5 aylık evliyiz çocuk yok mu laflarından gına geldiKız senın eşin bir önceki konunda böyle değilmiydi ?
1,5 ay da bıktıysan ben 5 yıllık evlıyımSizin durumunuza bittim valla aynı kendimi gördüm daha 1.5 aylık evliyiz çocuk yok mu laflarından gına geldi
Esin agzinin tadini biliyor. Bende aksam yemegunde yesil mercimek yemegi ve salata düşünüyordum. Esimin burnu batmadi tabi et almis gelmis. Aksama bunu kizartsana diyor.yanina fresh patates bile almis kizartayim diye :)Elim pratiktir anne evinde de gördüğümden yemek yapmakta zorlanmam bugün dedim mercimek çorbası yapayım canım istedi markette mercimek alacaktım eşim diyor ne gerek var şimdi akşam bi et yaparız miss ballandıra ballandıra anlatıyor ben de hemen vazgeçiyorum
Valla hazırlanıp çıkıcam mercimek almayaEsin agzinin tadini biliyor. Bende aksam yemegunde yesil mercimek yemegi ve salata düşünüyordum. Esimin burnu batmadi tabi et almis gelmis. Aksama bunu kizartsana diyor.yanina fresh patates bile almis kizartayim diye :)
Alan memnun satan memnunsa bosver gitsin.
Ayrica bir oneri firinda kanat incikte hem cok pratik hemde cok lezetli oluyorm yabina patateate atarsan iri iri tadindan yenmez
Bende mi cok tembelim acabahalbuki 10 senelik calisma hayatundan sorna 1 haftadir ev hanimiyim sikntidan patliyorum
Elim pratiktir anne evinde de gördüğümden yemek yapmakta zorlanmam bugün dedim mercimek çorbası yapayım canım istedi markette mercimek alacaktım eşim diyor ne gerek var şimdi akşam bi et yaparız miss ballandıra ballandıra anlatıyor ben de hemen vazgeçiyorum
Mercimek çorbası koydum ocağa valla o yemese bile oturup bi tencere çorbayı yiyeceğimAma vazgeçmeyin. Neden onun istediklerini sizde yiyosunuz ve kendi isteklerinizi es geçiyosunuz.
Evet et lazım ama hergün sadece et yenmez.
Kofte kizartmaktan vazgecin mesela izmir kofteye cevirin onu firinda guzel guzel pissin
Corbayi kendinize kadar yapin o icmesin
Ben makarna hic sevmem pekte yapmam esim sade sever yanina yogurt koyar ben salcali severim bol domatli veya kiymali suzunce ikiye boluyorum iki tencere ayri oluyo ona sade bana istedigim gibi :)
Ispanaginizida yapin yiyin seviyosaniz ben yaparken cok zorlaniyotum onu yesillik gorunce agzim buzusur esim icin yapiyorum otcu kendisi ama kendime 1tabak dolaba koyuyorum ustune sarimsakli yogurt dokup yiyorum
Biraz o biraz siz orta yolu bulun hep bi tarafin istedigi olmaz
bu eski konulari arastiranlara da ayri bi kil oluyorumKız senın eşin bir önceki konunda böyle değilmiydi ?
Ben size soyle soylim gec kalktiginiz icim tembellesiyosunuz bende bi donem gec kalkmaya baslamistm acayip tembeldim hic bisey yapasim gelkiodu erken kalkinca insan ilk uykusuz gbi oluyor ama sonradan tum gun direncli is yapmaya istekli oluyorHanımlar ben inanılmaz derecede tembelim evlendi evleneli böyle oldum markete gidip geldik bugün eşimle 4 saat oldu daha marketten aldıklarımızı yeni dolaba yerleştirdim akşama kadar oturup Seda Sayan izledim yemek deseniz eşim etten başka bişey yemiyor bi pilav bi et o da öyle göveç falan da sevmez yemez köfteyi alıp kızartıyorum yada tavuk göğsünü alıp pane harcıyla yapıp kızartıyorum yanına da bi salata pilav bunlar 20 dk mı alıyor yemek konusunda da eşimden dolayı tembelleştim eskiden pastalar kekler yapardım eşim yemez aramaz öyle şeyler yapsam dolapta bozuluyor onları da yapmıyorum bi kalksam koca evi yarım saatte bal dök yala yaparım öyle köşe bucak değil tabi ama dağınıklık süpürge hallederim onu bile yapasım gelmiyor oturuyorum akşama kadar
İş ilanlarına bakıyorum işte bulamadım bi türlü eşim sen bu tembellikle işte çalışamazsın diyor kötü diyor ama haklı belki öyle olur.
Açıktan üniversite okuyorum onun vizörlerine bile çalışmadım ilk vizelerde hiç çalışmadan 60-65 aldım ya yine çalışmadan yaparım diyorum çok geç kalkıyorum 12 1 de yataktan çıkıyorum kendimden tiksiniyorum gerçekten çok tembelleştim evlenmeden önce böyle değildim annem babam odamı dağınık gördüğünde azarlayacak diye toplardım ne bileyim anneme dayanamaz evi süpürürdüm yemek yardım ederdim ama evlenince böyle olmadı bu tembelliği nasıl atarım
Daha teferruatlı yemekler pişirin.. vali kebabı mesela :)İşte ben de içim dışıma çıktı bir gün kuru fasulye yaptım dışarıdan hamburger söylüyor bu mu yemek bunu mu yicem diyor ben mutfakta oyalanmasını çok severim oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?