- 3 Şubat 2009
- 10.242
- 18.195
- 823
- 45
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
İşte ben de içim dışıma çıktı bir gün kuru fasulye yaptım dışarıdan hamburger söylüyor bu mu yemek bunu mu yicem diyor ben mutfakta oyalanmasını çok severim oysa
oyy oyy fena musafir cagir kv gorumce elti bak nasil temizlik yapiyorsunHanımlar ben inanılmaz derecede tembelim evlendi evleneli böyle oldum markete gidip geldik bugün eşimle 4 saat oldu daha marketten aldıklarımızı yeni dolaba yerleştirdim akşama kadar oturup Seda Sayan izledim yemek deseniz eşim etten başka bişey yemiyor bi pilav bi et o da öyle göveç falan da sevmez yemez köfteyi alıp kızartıyorum yada tavuk göğsünü alıp pane harcıyla yapıp kızartıyorum yanına da bi salata pilav bunlar 20 dk mı alıyor yemek konusunda da eşimden dolayı tembelleştim eskiden pastalar kekler yapardım eşim yemez aramaz öyle şeyler yapsam dolapta bozuluyor onları da yapmıyorum bi kalksam koca evi yarım saatte bal dök yala yaparım öyle köşe bucak değil tabi ama dağınıklık süpürge hallederim onu bile yapasım gelmiyor oturuyorum akşama kadar
İş ilanlarına bakıyorum işte bulamadım bi türlü eşim sen bu tembellikle işte çalışamazsın diyor kötü diyor ama haklı belki öyle olur.
Açıktan üniversite okuyorum onun vizörlerine bile çalışmadım ilk vizelerde hiç çalışmadan 60-65 aldım ya yine çalışmadan yaparım diyorum çok geç kalkıyorum 12 1 de yataktan çıkıyorum kendimden tiksiniyorum gerçekten çok tembelleştim evlenmeden önce böyle değildim annem babam odamı dağınık gördüğünde azarlayacak diye toplardım ne bileyim anneme dayanamaz evi süpürürdüm yemek yardım ederdim ama evlenince böyle olmadı bu tembelliği nasıl atarım
Onemsemiyo bu midesizler :) esime 1000 defa dedim redbullun icinde hayvan spermi var icme diye.. hala iciyo..bense kolanin icinde karmin oldugunu duyunca birakmistim..O hamburgerlerde at esek her birsey var. Oyle soyleyin hahahaha bari gulersiniz
:) cok seviyorum o programı temizlik hastaları bide tam tersi olanı var gerçekten insanı gaza getiriyor ellerinde bir cihaz var temizlik ölçümü yapıyorlarOkb belgeselleri ,programları var .You tube dan Kon Mari teknikleri var .Gaz verici çok iyi geliyor tembelliğe.Bi kadın hergün cam siliyordu .Ama hergün .Evi ameliyat odası kadar temizmiş .
Bayiliyorum o programa :)Okb belgeselleri ,programları var .You tube dan Kon Mari teknikleri var .Gaz verici çok iyi geliyor tembelliğe.Bi kadın hergün cam siliyordu .Ama hergün .Evi ameliyat odası kadar temizmiş .
Her gün basit bir yapılacaklar listesi hazırlayın ve o listedekileri yapıp bitirdikten sonra kendinizi bir çikolataya odullendirin. Ertesi gün de o listeye yeni maddeler ekleyin ve yine sevdiğiniz bir şeyle ödüllendirin kendinizi. Örneğin ben canım hiç iş yapmak istemediği zaman öyle yapıyorum. Liste yapıyorum ve bunlar 2 saat içinde bitecek yoksa rahat etmeyeceğim diyorum. Bunu yaparak tembellik ten büyük ölçüde kurtuldum ben. Tavsiye ederimHanımlar ben inanılmaz derecede tembelim evlendi evleneli böyle oldum markete gidip geldik bugün eşimle 4 saat oldu daha marketten aldıklarımızı yeni dolaba yerleştirdim akşama kadar oturup Seda Sayan izledim yemek deseniz eşim etten başka bişey yemiyor bi pilav bi et o da öyle göveç falan da sevmez yemez köfteyi alıp kızartıyorum yada tavuk göğsünü alıp pane harcıyla yapıp kızartıyorum yanına da bi salata pilav bunlar 20 dk mı alıyor yemek konusunda da eşimden dolayı tembelleştim eskiden pastalar kekler yapardım eşim yemez aramaz öyle şeyler yapsam dolapta bozuluyor onları da yapmıyorum bi kalksam koca evi yarım saatte bal dök yala yaparım öyle köşe bucak değil tabi ama dağınıklık süpürge hallederim onu bile yapasım gelmiyor oturuyorum akşama kadar
İş ilanlarına bakıyorum işte bulamadım bi türlü eşim sen bu tembellikle işte çalışamazsın diyor kötü diyor ama haklı belki öyle olur.
Açıktan üniversite okuyorum onun vizörlerine bile çalışmadım ilk vizelerde hiç çalışmadan 60-65 aldım ya yine çalışmadan yaparım diyorum çok geç kalkıyorum 12 1 de yataktan çıkıyorum kendimden tiksiniyorum gerçekten çok tembelleştim evlenmeden önce böyle değildim annem babam odamı dağınık gördüğünde azarlayacak diye toplardım ne bileyim anneme dayanamaz evi süpürürdüm yemek yardım ederdim ama evlenince böyle olmadı bu tembelliği nasıl atarım
Ay anne olmadan önceki halimi yazmışsınız resmen. Bende aynı böyleydim bi ara işe girdim düzene girdi herşey, iş sezonluktu bitince yine aynı eskisi gibi oldu. Sürekli evde yalnızken insan depresyona giriyor resmen.Hanımlar ben inanılmaz derecede tembelim evlendi evleneli böyle oldum markete gidip geldik bugün eşimle 4 saat oldu daha marketten aldıklarımızı yeni dolaba yerleştirdim akşama kadar oturup Seda Sayan izledim yemek deseniz eşim etten başka bişey yemiyor bi pilav bi et o da öyle göveç falan da sevmez yemez köfteyi alıp kızartıyorum yada tavuk göğsünü alıp pane harcıyla yapıp kızartıyorum yanına da bi salata pilav bunlar 20 dk mı alıyor yemek konusunda da eşimden dolayı tembelleştim eskiden pastalar kekler yapardım eşim yemez aramaz öyle şeyler yapsam dolapta bozuluyor onları da yapmıyorum bi kalksam koca evi yarım saatte bal dök yala yaparım öyle köşe bucak değil tabi ama dağınıklık süpürge hallederim onu bile yapasım gelmiyor oturuyorum akşama kadar
Nerde başlıyor acaba o programlar TV de var mı varsa hangi kanaldaOkb belgeselleri ,programları var .You tube dan Kon Mari teknikleri var .Gaz verici çok iyi geliyor tembelliğe.Bi kadın hergün cam siliyordu .Ama hergün .Evi ameliyat odası kadar temizmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?