Çok tembelim belki depresyondayım ..

İşte ben de içim dışıma çıktı bir gün kuru fasulye yaptım dışarıdan hamburger söylüyor bu mu yemek bunu mu yicem diyor ben mutfakta oyalanmasını çok severim oysa

Damak zevki gelismemis bi ergenusla evlisin canım. Sen kendine yap o yemezse yemesin. Öyle beslenmek de insani tembel ve mutsuz yapar.

Su erken kalkmamak bendede var evi sil süpür derken saat 4oluyoondan sonra adam işten gelcek yemek yap derken hoop akşam olmuş hergün aslında 6.30da ayaktayım eşimi ben uyandırıyorum ama koşup yataga giriyorum hemen şöyle bidaha uyumasam kahvaltı yapsak eşimle

oyy oyy fena musafir cagir kv gorumce elti bak nasil temizlik yapiyorsun

Tembellik zor toparlanan bisey.. saldikca salasin yayildikca yayilasin geliyo :)

Kendine enerji kaybettirecek ve enerji verecek bisey bul.. meseka spor

Bende deprasyon kaynaklı tembelim.hic kolum kalkmıyor 2 haftayı geçti.toparlayamiyorum kendimi.kararlar alıp yeniden yatissss.aksama kadar kore dizisi filmler falan izliyorum tek aktivitem çocuğu okula getirip getirmek.aksam da iyi kötü yemek yapıyorum esime.ben tv de izleyemiyorum.bir şey bulamıyorum.hayatimin en boş dönemi nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Inş.burdan bir akıl veren olur da ben de nasiplenirim.

Okb belgeselleri ,programları var .You tube dan Kon Mari teknikleri var .Gaz verici çok iyi geliyor tembelliğe.Bi kadın hergün cam siliyordu .Ama hergün .Evi ameliyat odası kadar temizmiş .

Okb belgeselleri ,programları var .You tube dan Kon Mari teknikleri var .Gaz verici çok iyi geliyor tembelliğe.Bi kadın hergün cam siliyordu .Ama hergün .Evi ameliyat odası kadar temizmiş .
:) cok seviyorum o programı temizlik hastaları bide tam tersi olanı var gerçekten insanı gaza getiriyor ellerinde bir cihaz var temizlik ölçümü yapıyorlar

Bende tam tersi her gün 7 de kalkarım kahvaltı eşimi gönderirim temizliğe başlarım öğlene bi işim kalmaz öğleden sonra da ne istersem yaparım erken kalkınca dinç olursunuz yattıkça beyni uyuşuyor insanın bişey yapmak da istemiyor tabi daha 10 a kadar uyuduğumu bilmem 3 yıllık evliliğimde eşinize kahvaltı hazırlayın işe siz gönderin o gidince yatağınızı toplayın mutfağı toplayın yani beyniniz yat dese de bedeninizi ite kalka iş yapmaya zorlayın en fazla 1 hafta sürer alışırsınız

Yemek isi onemli bence bi gun balik bi gun tavuk bi gun et bi gun hamur isi bi gun baklagil bi gun sebze bi gun de kahvaltilik filan derken haftayi boyle doldurmak lazim.Disi kus yapar yuvayi kocani alistir bence yarin bi gun cocuk olcak bu boyle nereye kadar gitcek hem sana da ugras olur oglen kalip gununu ziyan etmw genc yasta, kendini gelistirmeye bak.

Her gün basit bir yapılacaklar listesi hazırlayın ve o listedekileri yapıp bitirdikten sonra kendinizi bir çikolataya odullendirin. Ertesi gün de o listeye yeni maddeler ekleyin ve yine sevdiğiniz bir şeyle ödüllendirin kendinizi. Örneğin ben canım hiç iş yapmak istemediği zaman öyle yapıyorum. Liste yapıyorum ve bunlar 2 saat içinde bitecek yoksa rahat etmeyeceğim diyorum. Bunu yaparak tembellik ten büyük ölçüde kurtuldum ben. Tavsiye ederim

Ay anne olmadan önceki halimi yazmışsınız resmen. Bende aynı böyleydim bi ara işe girdim düzene girdi herşey, iş sezonluktu bitince yine aynı eskisi gibi oldu. Sürekli evde yalnızken insan depresyona giriyor resmen.
Anne olduktan sonra değişti tabi, şimdi kızım var bazen gün nasıl bitiyor hiç anlamıyorum. Ama nadir de olsa o tembellik hissi geliyor hala canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Neden acaba hiç düşünmemiştim bunu :)

Öğrenciyken bana da olurdu, içimden ne ders çalışmak gelirdi ne yataktan çıkmak akşama kadar yatakta debelendiğimi bilirim ama o kadar kötü bişey ki... gün bitiyor boşa geçen bir gün oluyor, sürekli yatmaktan insanın her yeri ağrıyor, farkında olmadan yaşlanıyorsunuz. Hemen toparlanın kendinize dönün. Dışarı çıkın, yürüyüş yapın, spora yazılın, arkadaş edinin, arkadaşlarınızla görüşün, hobi edinin örneğin cam boyama seramik dikiş nakış aşçılık gibi kurslara gidin. Seda sayan ve benzeri programlar yerine bir film açın en azından onu izleyip vakit geçirin, yabancı veya yerli diziler izleyin kendi zevkinize göre, eğer o tür programları izlemek istiyorsanız en azından Müge Anlı’yı izleyin hem bu hevesle sabah erken kalkma isteğiniz olur. Farklı yemekler deneyin klasik türk usulü yemekler yerine, yine et çeşidi olsun fakat farklı soslarla ve sebze yataklarında dünya mutfağında nice lezzetli yemekler var, eminim eşinizin damak tadına uygun alternatifler bulursunuz :)

Yaa tv izliyorsan ne izlediginin pek önemi yok hepsi beyin uyusturuyor.

Bu arada is yok guc yok cocuk yok tembellik en doğal hakkin tabiki gec kalkacaksin :) sikinti yok bence

ohhhh myy god. su an hayal ediyorum cocugum yok. kolay yemek seven es. calismiyorum...

neler yaparim neler. hani tembel bi günüm olsun... sabah cayimi alirim kitabimi okurum. saatlerce banyoda kisisel bakimm. saatlerce avm lerde dolanirim. can skintisindan dersimi calisirim... dolablari bosaltip tekrar tekrar rengine göre esyalari ayiririm. müzigi acar keyfini cikara cikara temizlik yaparimy

ben bir güne nasil bebegi, esi, köpegi, evi, isi, sigdiriyorim ya

N
Nerde başlıyor acaba o programlar TV de var mı varsa hangi kanalda

Yarım saatte koskoca evi bal dök yala yapabilecek kadar mega hızlı ve sınavlardan çalışmadan iyi not alacak kadar zekiyseniz sıkmayın zaten kendinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…