- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.762
- 63
Zorlu bir boşanma süreci aldatma maddi ve ailevi sorunlarla dolu 2.5 yıldan sonra yeniden evlendim. 3 aylık evliyim şu anki eşim aldatılmış bu yüzden aşırı güvensiz. Evlenmemde ki en büyük sebep onunda aldatılmış olması ve benimle aynı yaraya sahip olmasıydı ve ailemin artık evlen baskısı (bütün maaşımı aileme vermeme rağmen oğlumu kabul etmemeleri ve çocuğumun artık babaannemle kalacağım burada beni sevmiyorlar diyerek isyan etmesi)
Eşimin vardiya sistemiyle çalışmasından ötürü belli bir düzenimiz olamadı film izlemek kitap okumak gezmek tozmak gibi hiçbirşey ı yok evde oturayım kafasinda aşırı tutumlu maddi anlamda
Güvensiz kursa yazıldım erkekler vardir diye olay çıkardı (kadınlara yönelik bir kurs olduğunu bile bile)
Tek başıma dışarı çıkamıyorum
Çalışmami istemiyor
Eski eşinden bahsediyor o böyle yapmıştı o ise diye gidiyordu bunu yapıyordu vs vs
Kilo almaya başladım
Evde temizlik yapmak istemiyorum
Günün 11 12 saati tekim evde komşu arkadaş kimsem yok artık bunaldım
İçimi dökecek kimsem yok
Ailem hafta sonu uğradığimda bile soğuk davranıyorlar eşim istediği için gidiyoruz bana kalsa görüşmem
Neyse çok yoruldum galiba hersey den
Kilo almak beni psikolojik olarak kötü hissettiriyor en büyük sorunum bu
İkinci sorunum ise ev işlerine ve temizliğe kendimi vermemem
Eşimin vardiya sistemiyle çalışmasından ötürü belli bir düzenimiz olamadı film izlemek kitap okumak gezmek tozmak gibi hiçbirşey ı yok evde oturayım kafasinda aşırı tutumlu maddi anlamda
Güvensiz kursa yazıldım erkekler vardir diye olay çıkardı (kadınlara yönelik bir kurs olduğunu bile bile)
Tek başıma dışarı çıkamıyorum
Çalışmami istemiyor
Eski eşinden bahsediyor o böyle yapmıştı o ise diye gidiyordu bunu yapıyordu vs vs
Kilo almaya başladım
Evde temizlik yapmak istemiyorum
Günün 11 12 saati tekim evde komşu arkadaş kimsem yok artık bunaldım
İçimi dökecek kimsem yok
Ailem hafta sonu uğradığimda bile soğuk davranıyorlar eşim istediği için gidiyoruz bana kalsa görüşmem
Neyse çok yoruldum galiba hersey den
Kilo almak beni psikolojik olarak kötü hissettiriyor en büyük sorunum bu
İkinci sorunum ise ev işlerine ve temizliğe kendimi vermemem
Son düzenleme: