Çok tembelleştim ve mutsuz hissediyorum

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Zorlu bir boşanma süreci aldatma maddi ve ailevi sorunlarla dolu 2.5 yıldan sonra yeniden evlendim. 3 aylık evliyim şu anki eşim aldatılmış bu yüzden aşırı güvensiz. Evlenmemde ki en büyük sebep onunda aldatılmış olması ve benimle aynı yaraya sahip olmasıydı ve ailemin artık evlen baskısı (bütün maaşımı aileme vermeme rağmen oğlumu kabul etmemeleri ve çocuğumun artık babaannemle kalacağım burada beni sevmiyorlar diyerek isyan etmesi)
Eşimin vardiya sistemiyle çalışmasından ötürü belli bir düzenimiz olamadı film izlemek kitap okumak gezmek tozmak gibi hiçbirşey ı yok evde oturayım kafasinda aşırı tutumlu maddi anlamda
Güvensiz kursa yazıldım erkekler vardir diye olay çıkardı (kadınlara yönelik bir kurs olduğunu bile bile)
Tek başıma dışarı çıkamıyorum
Çalışmami istemiyor
Eski eşinden bahsediyor o böyle yapmıştı o ise diye gidiyordu bunu yapıyordu vs vs
Kilo almaya başladım
Evde temizlik yapmak istemiyorum
Günün 11 12 saati tekim evde komşu arkadaş kimsem yok artık bunaldım
İçimi dökecek kimsem yok
Ailem hafta sonu uğradığimda bile soğuk davranıyorlar eşim istediği için gidiyoruz bana kalsa görüşmem
Neyse çok yoruldum galiba hersey den

Kilo almak beni psikolojik olarak kötü hissettiriyor en büyük sorunum bu
İkinci sorunum ise ev işlerine ve temizliğe kendimi vermemem

Son düzenleme:
Yani ne denir bilemedim..
calismaniza karsi,komsu arkadas yok,kursa dahi gondermiyor..
Cocugunuzla tek basiniza bi ev tutup yasamayi niye denemediniz?
Evlenmeden önce denedim ama çocuğu okula bırakıp alacak kimse olmadığı için maddi olarak yetemedigim için başarısız oldum

Oglunuz nerede, sizinle mi kaliyor?
2.5 yıldır benimleydi uygun okul bulamadığım için babaanneme cuma cumartesi pazar pazartesi bende babası velayet davası açtı bide onun sonucunu bekliyorum okul arıyorum babayla görüşmüyor hafta içinde ise telefonla görüşüyorum eşim çocuğu yanımıza alalım diyor ki ilk tanismada bunu konuştuk kabul etti hersey o kadar karıştı ki

Yavaş yavaş iş bakın ve istemese de şart koyun. İşsiz evde tek kalmak inanılmaz sıkıcı bir durum. Ne söylerse söylesin başka türlüsü olamaz. İş için kursangidin. Olmadı güzellik uzmanlığı vs gibi, iş imkanınız da olur.
Güven problemini bir atlatsak ah oda farkında tek maaşla yapamayacağımızin ama eski karısı öyle izler bırakmış ki 4 yıl geçmesine rağmen atlatamiyor 2 3 günde bir eski karısınin konusu geçiyor

Güven problemini bir atlatsak ah oda farkında tek maaşla yapamayacağımızin ama eski karısı öyle izler bırakmış ki 4 yıl geçmesine rağmen atlatamiyor 2 3 günde bir eski karısınin konusu geçiyor
Eşinize eski eşinden bahsederse bu işin yürümeyeceğini söyleyin. Ne kadarı doğru ne kadarı kendi hayal gücü bilemezsiniz. Eski eşiyle konuşsanız çok farklı bir durum olabilir. Atamadığı travma varsa lütfen bir psikiyatristten randevu alıp yardım alsın. Sürekli geriye yönelik konu açıp yeni bir hayata devam edilemez.

Güzel bir dille benzer şeyleri yaşadığınızı ama bunun acısını ondan çıkartmadığınızı anlatmaya çalışın bence.
Güven problemini anlıyorum ama bir başkası yüzünden size bunları yaşatmaya hakkı olduğunu hiç sanmıyorum.

Yagmurdan kacarken doluya tutulmussun malesef,nedir bu bazi kadinlarin yalnizlik korkusu ?anlamis degilim,madem kendi ailenizde mutlu degildiniz ayri eve ciksaydiniz oglunuzla en azindan daha huzurlu olurdunuz.
Birde eklemek istiyorum ki,aldatilan kadinla aldatilan erkek bir olmuyor bence cunku kadin bilmem kackere de aldatilmis olsada,yeni iliskisine veya evliligine guvenmek istiyor ariza cikarmiyor,amaaa konu aldatilan erkekler oldumu sittin sene guvenmiyorlar hayatlarina aldiklari yeni kadina ve ona hayati zindan ediyor..(her goruse saygim sonsuz bu benim gorusum)

üzgünüm ancak eşiniz evlilik kararı almamalıymış. anladığım kadarıyla siz ona nazaran daha bir sarabilmişsiniz yaralarınızı..
evlilik öncesi de davranışları aynı mıydı ?
Aynıydı onunla defalarca konuştum eski karısını artık herkes gibi olduğunu ona karşı nefret etmesinin bile duygu belirtisi olduğunu benim eski eşime karşı kinim nefretim olmadığını aynisini onunda yapması gerektiğini söyledim beni seviyor bundan eminim belki ben yeterince sevmiyorum

Yagmurdan kacarken doluya tutulmussun malesef,nedir bu bazi kadinlarin yalnizlik korkusu ?anlamis degilim,madem kendi ailenizde mutlu degildiniz ayri eve ciksaydiniz oglunuzla en azindan daha huzurlu olurdunuz.
Birde eklemek istiyorum ki,aldatilan kadinla aldatilan erkek bir olmuyor bence cunku kadin bilmem kackere de aldatilmis olsada,yeni iliskisine veya evliligine guvenmek istiyor ariza cikarmiyor,amaaa konu aldatilan erkekler oldumu sittin sene guvenmiyorlar hayatlarina aldiklari yeni kadina ve ona hayati zindan ediyor..(her goruse saygim sonsuz bu benim gorusum)
Haklısınız herşeyi denedim ama başaramadım evlenip uzaklaşmak istedim

Eşinize eski eşinden bahsederse bu işin yürümeyeceğini söyleyin. Ne kadarı doğru ne kadarı kendi hayal gücü bilemezsiniz. Eski eşiyle konuşsanız çok farklı bir durum olabilir. Atamadığı travma varsa lütfen bir psikiyatristten randevu alıp yardım alsın. Sürekli geriye yönelik konu açıp yeni bir hayata devam edilemez.
Eski eşiyle yaşadıkları maalesef doğru çok zor ve çok haince bir terkedilis aldatılma yaşamış tek kendi anlatsa doğruluğundan emin olmazdım ama başka başka kişilerden aynı şeyi duydum psikoloğa gitmeyi teklif ettim ama sanmıyorum ki kabul etsin çünkü defalarca gitmiş

Peki esinize destek almasi gerektigini,tek basina ustesinden gelemiyecegini soyledinizmi?
Ne tepki Verdi?
Gercekten esiniz eger psikolojik bir destek almazssa cok daha yipratici zamanlar sizi bekliyor malesef..
Defalarca destek aldığını söyledi aynı şehirdeyiz eski karısıyla maalesef ve akrabalık bağları var bana zaman ver dedi

Defalarca destek aldığını söyledi aynı şehirdeyiz eski karısıyla maalesef ve akrabalık bağları var bana zaman ver dedi
Ha akrabalar birde?
Valla bilemedim simdi,uzaklarmi yoksa goruyormu kadini?
Atlatmasi baya zor esinizin bu durumu,siz yinede elinizden geldigi kadar surekli konusmayi deneyin,calismak ve sosyallesmek icinde onun keyfini duzelmesini beklemeyin derim,giden gun omurden gidiyor cunku...

Ha akrabalar birde?
Valla bilemedim simdi,uzaklarmi yoksa goruyormu kadini?
Atlatmasi baya zor esinizin bu durumu,siz yinede elinizden geldigi kadar surekli konusmayi deneyin,calismak ve sosyallesmek icinde onun keyfini duzelmesini beklemeyin derim,giden gun omurden gidiyor cunku...
Görüşmüyorlar bundan eminim eşim bana karşı ilgili ve şefkatli belki ben çok yoruldum ve abartıyorum herşeyi biraz zaman gerekiyor belki kendime günlük bir düzen kurmam gerekiyor belki ikinci evlilik ilk evlilik gibi olmuyor daha aklı başında oluyor insan eşim dün gece keşke ilk seni tanısaydım keşke bu kadar yipranmadan bunları yaşamadan seni sevseydim dedi

Aynıydı onunla defalarca konuştum eski karısını artık herkes gibi olduğunu ona karşı nefret etmesinin bile duygu belirtisi olduğunu benim eski eşime karşı kinim nefretim olmadığını aynisini onunda yapması gerektiğini söyledim beni seviyor bundan eminim belki ben yeterince sevmiyorum
Bende neden emin olduğunuzu merak ettim acikcasi . Size milim ozgurluk sunmayan ( sanki özgürlüğünüz ona aitte sunacak , neyse!)
Sürekli eski esinden bahseden bir adam sizi gerçekten seviyor mu sizce ?

Bende neden emin olduğunuzu merak ettim acikcasi . Size milim ozgurluk sunmayan ( sanki özgürlüğünüz ona aitte sunacak , neyse!)
Sürekli eski esinden bahseden bir adam sizi gerçekten seviyor mu sizce ?
Bilmiyorum inanın

Back
X