- Konu Sahibi serenityjane
-
Arkadaslar merhaba. Benim sorunum asiri titiz olmam. Artik herkesten igrenmeye basladim kimsenin evine gitmek istemiyorum. Kendi evimizde bile bir yere dokunsam gidip ellerimi yikiyorum telefonumu tutsam yikiyorum vb. Dra gittim ilac kullaniyorum ama bir degisiklik yok
:) nasil cnm ne olur sizin evde:) ya kuzenim var bu yakinlarda haftada bir onun evine gidiyoruz. Evi temizdir ama cocuklati cok pis. Sokaga cikiyolar geliyolar el yikamak yok tuvalete gidiyolar el yikamak yok sonra gelip bana sariliyolar cok igreniyorum eve gelince uzerimi komple degistiriyorum
ortalikta karpuz yenmesini yataklarin uzerine cikip tepinilmesini kimse istemezEşimin akrabaları çok pisler. Geçen köye gittik hepsinin küçük çocukları odalarda ne kadar yatak varsa üstüne çıkıp zıpladılar. Karpuz yiyip her yere döktüler. Girip çıkmayı çok seviyorlar. Ben bu insanları evime çağırırsam stresten boğulurum. Odama dokunmalarını yatağıma çıkmalarını hiç istemiyorum. Söylersem alınırlar arkamdan laf ederler. Küserler. Söylemezsem ben çatlıycam. Nasıl yapayım bilmiyorum. Zaten oldum olası misafir sevmiyorum ama aksi gibi eşimin bi sürü akrabası var ve girip çıkmayı çok seviyorlar. Ben de bir o kadar titizim.
Evli misin -bekar mi?Ben baskalarinin evine gidip oraya buraya bakmiyorum sadece her sey bana kirli geliyo. Annemle babam ellerini nadiren sabunluyo masadaki ekmekleri elliyolar dikkat etmiyolar ben niye bu kadar titiz oldum bilmiyorum telefonumu tutunca elimi yikiyorum gidip. Dra gittim ilac verdi ama degisiklik yok. Cok uzuluyorum ilerde cocugum olunca onu nasil tutucam evlenince napicam bilmiyorum
Eşimin akrabaları çok pisler. Geçen köye gittik hepsinin küçük çocukları odalarda ne kadar yatak varsa üstüne çıkıp zıpladılar. Karpuz yiyip her yere döktüler. Girip çıkmayı çok seviyorlar. Ben bu insanları evime çağırırsam stresten boğulurum. Odama dokunmalarını yatağıma çıkmalarını hiç istemiyorum. Söylersem alınırlar arkamdan laf ederler. Küserler. Söylemezsem ben çatlıycam. Nasıl yapayım bilmiyorum. Zaten oldum olası misafir sevmiyorum ama aksi gibi eşimin bi sürü akrabası var ve girip çıkmayı çok seviyorlar. Ben de bir o kadar titizim.
Cok saolun arkadaslar. Bulundugum sehir kucuk bir yer pek psikolog yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?