cok titizim

Piskologa gidin ilaçtan önce alistirma.

Canim ya baya eskiymis konun sen soyleyince fark ettim. Cok asiri titiz insanlarla ben de gorusmuyirum. Kardesim de dahil :) rahat edemiyirum. Insallah iyi bir tedaviyle atlatirsin. Kardesim dedim ya titiz diye, dusun evde oyuncak nedir bilmihorlar ve ben cok uzuluyorum. Yok munoyincak soku ama ev dagilacak diye hep is guc derdinde. Annemin evinde dahi durmadan is yapiyor. Hem yapiyor hem sikayet ediyor . Iyi olmani diliyorum.

Benimde takıntılarım vardır ama frenlemeye çalışıyorum kendimi
Dışarda yürürken gözümü yerden ayırmam bir balğama basarmıyım diye
Eve geçenlerin temizliği kokuları direkt dikkatimi çeker
İnsanların ellerine çok dikkat ederim
Günde iki defa altüst temizlik yaptığımı bilirim
Halılar yıkamadan geldikten sonra çok dikkatli incelerim geri göndermişmişim vardır
Öyleki o hali yıkama halılarımı almıyor artık
Geçengün kadının birinin kulak deliği gözüme çarptı içimden lanet ettim
Çok mu zor şu kulaklarını banyodan sonra peçeteyle şöyle bir silmek
Bu hallerimi gören eşim sen hastasın diyor da
Ama insanlar kirli vallaha
Biz normaliz

Ay ben de çok dağınığım TLC'deki program gibi gelip benim evi temizleseniz ne güzel olurdu

Bende kimse çıkıp yatağımın üstünde tepinsin,pis ellerini evimin heryerine sürsün istemem.Misafir içinde diğer odaların kapısını kapat tek odada otursun herkes çocuklarda yanınızda olur böylece.

Banada gelebilir aslında, dağınık bir beyim ve pasaklı üç bebem var

peki niye bu kadar stres yapiyorsunuz,
yani pislenseniz ne olur ki,
zaten temiz bir insanmissiniz ,
yani pislenin, eviniz pislensin ne olacak,
temizlersiniz.
Guzel sicak bir dus aldiginizda hala sizinle olacak mikrop yoktur emin olun.
Evinizi de misaifr gittikten sonra havalandirirsiniz, bir de girisirsiniz bir tarafindan, bir gun icinde eski haline doner.
Bunun icin kendinizi bu kadar uzup yiprattiginiza deger mi.

Tedaviyi bırakmayın ama kendiniz de çabalayın. Hem kendiniz hem de etrafınizdakiler için hayatı zorlaştırıyorsunuz. İnşallah en kısa zamanda dengeyi bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…