Çok Toksik Bir İnsanım

Fırat Albayram ilk defa duydum. Fırat duysa der ki ben neymişim be abi😄😄 Fırat Fırat gadan alam yoluna ölem😂😂😂
Ya forumda kimsenin bilmemesine çok şaşırdım Fırat-Ceyda ikilisini. Sosyal medya çiftlerini normalde sevmem ama Fırat çok sevimli bir adam, arada videolarına kesit olarak denk gelirsem izliyorum çok tatlılar 🥺 Oyunculuğundan ziyade youtube ile öne çıktı ondan dolayı burada tanınmıyor sanırım ama normalde çok meşhur biri.

Ya forumda kimsenin bilmemesine çok şaşırdım Fırat-Ceyda ikilisini. Sosyal medya çiftlerini normalde sevmem ama Fırat çok sevimli bir adam, arada videolarına kesit olarak denk gelirsem izliyorum çok tatlılar 🥺 Oyunculuğundan ziyade youtube ile öne çıktı ondan dolayı burada tanınmıyor sanırım ama normalde çok meşhur biri.
Fenomen kesiminin hiç birini takip etmiyorum. Prensip gereği. Videosuna denk gelsem dahi izlemiyorum. Oyunculuğudan da haberim yok.

Hangi kumral!
Ya şuraya bi kıvanç falan yazarsın dümdüz di mi, risksiz, muhabbet başlar.
O da seviyor karısını ne var.
Dimi hem yakışıklı hem de göze sokmayan bir romantik. Hangi kumraldı unuttum, yenGEnC yenGEnC foti attıydı. Adam latindi ten rengi koyu geldi bize. Kumral anlayışımız farklıymış meğer 😂. Ben de Jensen Ackles atmıştım.

Seni, zorunluyu, umutsuzu biri daha vardı galiba ama hatırlamıyorum kknın dört atlısı olarak bir araya gelmeye davet ediyorum. Anca siz birbirinizi teselli edersiniz. Kafa yapınız, düşünce sisteminiz, hayalgücünüz, hayata bakışınız benzer. Birbirinizi çok güzel teselli edersiniz.
Ben mi o umutsuz haha

ablacım senin anne olmandan bana ne tam olarak
her mesaja o zaman beni kışkırtıyor diye şikayet edelim
çocuğun alınması doğmasından kat be kat daha hayırlıydı eve giren aylık para 5 kişi için toplam 7k olacaktı.
sen mi düşünüyorsun bu dertleri acaba?
işinize gelmeyince anneyim ben hassasım vs
bana ne senin bebeğinden ve anneliğinden tam olarak
Tuttum kendimi ama yok yazmadan duramıyorum. Sizin hayatınız o çocuğunkinden değerlimiydi. Kardeşiniz ve siz hem okuyup hem çalışabilirdiniz dimi?
Vebaline girdiniz ailecek. Yaşınız gidiyor ama siz aynı yerde sayıyorsunuz. Biraz vicdan ve aklı selim olarak kendinizi geliştirin lütfen

Tuttum kendimi ama yok yazmadan duramıyorum. Sizin hayatınız o çocuğunkinden değerlimiydi. Kardeşiniz ve siz hem okuyup hem çalışabilirdiniz dimi?
Vebaline girdiniz ailecek. Yaşınız gidiyor ama siz aynı yerde sayıyorsunuz. Biraz vicdan ve aklı selim olarak kendinizi geliştirin lütfen
yaşım gidiyor derken 20 yaşındayım??
kardeşim 13 yaşında ben daha staj yeri bile bulamıyorum
bilip bilmeden kimsenin hakkında yorum yapmayın
ha bu arada yazım hatalarınızdan eğitimsiz olduğunuz aşırı belli oluyor

Kuzum benim, ben senin kadar eğitimli değilim.elhamdülillah haddimi bilecek kadar egitimim var bununla yetiniyorum. Senin kadar okusam ne olurdu kim bilir. Ayrıca senin sadece yazım kurallarını bilmen hayatına ne kattı lütfen dermisin?
Saygı sevgi bilmedikten sonra istersen uzaya çık, çok da önemli değil. Ayrıca 13 yaşında çalışmaya başladim. İş isteyene neler var neler. Siz bu saatten sonra part time iş bakın biraz hayatı öğrenin. Hayat burda ahkam kesmeniz gibi yürümüyor bilin isterim

aynen teyzecim
biz tazeciğiz çok şükür doğurganız, cildimiz pasparlak daha ne olsun
Beynini de parlatsan arada çoook ihtiyacın var. Kalbinin ekmeğini yemenin vücut bulmuş halisin. Kurtulduk veletten, zırlama vs gibi sözler kullanan biri eğitimden bahsetmesin komik oluyor. Kötüsün kalbinde kararmış arada onu da parlat bak iyi olur.

Beynini de parlatsan arada çoook ihtiyacın var. Kalbinin ekmeğini yemenin vücut bulmuş halisin. Kurtulduk veletten, zırlama vs gibi sözler kullanan biri eğitimden bahsetmesin komik oluyor. Kötüsün kalbinde kararmış arada onu da parlat bak iyi olur.
Beyni parlak zaten, dümdüz, kıvrımları yok, cilalanmış gibi, pırıl pırıl...

Seninde başlığından ne kadar toksik olduğun belli oluyor .

Back
X