- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Hayır bence sen abartiyorsn ! Anlayış ile hiç akali bir durum değil canım bu sonuçta evlisin ve isteklerin var bunu da en doğal haliyle kocanla yapacaksın. Olur böyle şeyler kendisi sizi herhalde baca deliğinden çıkarmadı dimi :)Ya aslında annem anlayışlı biridir ama ben çocuğun beşiğinin gıcırtısını duyunca şok oldum.çok kötü bi durum.
Doğru söylemişArkadaşımın anlattığı bir olay geldi aklıma mesajınızı okuyunca.Kadın annesine gitmiş ,eşi de birlikte olmak istemiş.Kadın da hayır olmaz burası babamın evi demiş.Eşi de senin ki baba evi de benim babamın evi genelevi mi demiş.Onlar da beraber oturuyormuş.
Arkadaşımın anlattığı bir olay geldi aklıma mesajınızı okuyunca.Kadın annesine gitmiş ,eşi de birlikte olmak istemiş.Kadın da hayır olmaz burası babamın evi demiş.Eşi de senin ki baba evi de benim babamın evi genelevi mi demiş.Onlar da beraber oturuyormuş.
Aslında oğlumun bizim odada da beşiği var ama ben rahat edemiyorum odada çocuk varken azıcık kıpırdasın bütün konsatrem bozuluyoNormal canim beklemezler erkekler ne zaman isterlerse o zamn olacak bende yasadim 1 iki kere k.v vardi bendede ama bisey olmamis gibi ciktim kizimada yer yatagi yaptim yanimda cikmak zorunda kalmadim
Aynen zor yaa biz bir sene beraber yasadik .. esim sirf bu konudan k.v nin yalniz kalmasina cozum bulduÇok zordur canım ya bide bana diyoki ay ne zordur aileyle yaşamak.
Benim oğlumun beşiğide yanımda haklısın zor oluyor biraz bide bizimki anlıyor mu napıyo uyuyan çocuk başlıyor kıpırdanmaya ağlamayaAslında oğlumun bizim odada da beşiği var ama ben rahat edemiyorum odada çocuk varken azıcık kıpırdasın bütün konsatrem bozuluyo
Canım valla emin ol bende istemedim ama geçende reddettim.zaten çocuk emziriyorum.çok öyle istekli filanda değilim yani.ama eşimi kırmak istemedim.Ben olsam yapmazdım açıkcası 2 gün sıkardım dişimi. Ama tabi herkesin kendi düşüncesi
Bizimkide dün söylendi durdu bu oğlan beni sevmiyo diyeBenim oğlumun beşiğide yanımda haklısın zor oluyor biraz bide bizimki anlıyor mu napıyo uyuyan çocuk başlıyor kıpırdanmaya ağlamaya
Aslında oğlumun bizim odada da beşiği var ama ben rahat edemiyorum odada çocuk varken azıcık kıpırdasın bütün konsatrem bozuluyo
Annelerini kıskanıyolar normaldede yanında öpse hemen ağlamaya başlıyorBizimkide dün söylendi durdu bu oğlan beni sevmiyo diye
Belki anneniz benden çekiniyorlardır,ilişkiye girmiyorlardır diye suçluluk duyuyordur,gideyim de rahat olsunlar diye.En azından içi rahat etmiştir,ben engel olmamışım diye.Canım valla emin ol bende istemedim ama geçende reddettim.zaten çocuk emziriyorum.çok öyle istekli filanda değilim yani.ama eşimi kırmak istemedim.
Ya bende annemle herşeyi konuşurum ama icraatta basılınca kötü oluyo.bide kapının önünden geçince bazanın sesini filan duymuş olabilirkiz bisey olmazz normal.. ben annemle orgazm bile konustum :) o benim densizligim olabilir
Ya aslında uyanmazdı kereta.bide emzirdim babası gelmeden uyanmasın diye.uyanacağı tuttu sıpanınkalkip odaya gidince nasil konsantre olabiliyirsun tekrar
Söylemesede ben tahmin etmiştim canım.bizimde spontan olur genelde:)Bence anneniz anlamamıştır.
Ben asıl arayıp telefonda akşam o meseleyi gerçekleştireceğinizi bildiren eşe şaşırdım
Bizde genelde spontane gelişir.
Spontane olurda bazen boyle misafir olur gec saate oturur yatiya misafir olur yaaa sanki adamlar bi baska istiyor o gunlerdeSöylemesede ben tahmin etmiştim canım.bizimde spontan olur genelde:)
Çocuk ağlamasa anlamazdı.çünkü gece hiç kalkmaz.çocuk ağlamasa da anlayabilrmiş kadın zaten. kapı kilitliymiş ya
Bizimki misafirden değilde arkadaşlarıyla ne zaman dışarı çıksa istiyo.bazen dalga geçiyom ne yiyosunuz ne konuşuyosunuz merak ediyom valla diye.Spontane olurda bazen boyle misafir olur gec saate oturur yatiya misafir olur yaaa sanki adamlar bi baska istiyor o gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?