Çok utandım:(

Bizde hep spontane gelisir de planlı yapsaydık da olmazdı muhtemelen zaten, kesin birşey çıkardı

Bizde hep spontane gelisir de planlı yapsaydık da olmazdı muhtemelen zaten, kesin birşey çıkardı
çıkıyor zaten :) ya tabiiki geneli çoğu spontane ama arada öyle oluyor. örneğin dün aklımda idi misafir geldi. gece 12 de eşin sırnasıyordu. geç oldu sabah ile gideceksin dedim :) o saatten sonra kim uğraşacak :) kışkırtmak ve kışkırtılmak bazen güzel oluyor

Oda kötü olmuş canım

Büyütmeyin :))
Olabilir böyle şeyler
Bizim de haftada iki kere aşağıdan süpürgenin ucunu vuruyorlar yatak odama
Yukardan da şap şap terlik vuruyorlar
Napim ağzımı mı kapatayım arkadaş yia
Olmayınca olmuyor işte.

Geçer. Belki de anlamamıştır hem

Madem utaniyorsunuz kocaniza bastan annem yarin gidecek bir gece sabredelim diyemediniz mi ? Valla bir arada yasayanlar nasil yapiyor bilmiyorum ama benim oyle bir misafirim olsa cidden yapamazdim en azindan cocugun uyanacagini falan hesaba katmak lazim cocuk olmasa belki hani ...

Ertesi günde görümcem kaldı sabredermi hiç.ay zaten olayı neticelendiremediko kadar streside boşa çekmiş oldum.

Aman geçmiş gitmiş anlasa ne olacak ki yani. Baba olsa hadi tamam da anneden bişey olmaz. Ben olsam unutur giderdim

Erkekler sevisse suc olur konu acilir
Sevismeseler yine suc olur konu acilir
Naapsalar yaranamiyorlar onlar da hakli

Gelmesin canım..Bizde hep öyle eşim hep nöbetçi hep seyirde hatta eve geliyor 2 dk .sonra geri çağırıyorlar.Acele gemiye..Eşimde işten çıkınca direk arıyor.Çabuk hqazırlan bunların sagı solu belli olmaz yine çağırırlar diye..Mecbur..Şimdide evim ufak oldugu için ailem falan glemiyor.Rahat olalım diye.Çocuk düşünüyoruz çünkü..Benim de işime geliyor.Sanırım o yüzden normal geliyor bana.Halanlar düşünceliymiş.Şimdi nerde böylee düşnceli ana baba akraba..Hepsi oğlunun evine yerlerşmeye çalışıyor..

Bekarlığa veda partisi dönüşü ne alaka ?

Birde bir gecelik misafir varsa evde saygı duyulmali bence. Yani istemsiz bir şey olsa neyse , sipariş vermiş sonuçta. Yarını bekleseydi.
Üstelik bebek var sonuçta. Uyanacak, mizmizlanacak v.s

Olan olmuş , yorum yapmanın bir manası da yok aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…