- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben edebiyat öğretmeni değilim imla yokmuş bilmem ne yokmuş gayette anlaşılıyo konu bence
Tmm benm hatam değil ama belki brz daha dikkatli olsam engel olurdum çocuğa
İşte normal değil hareketleri rahatsz olmuş güya
Yok biraz sessiz olun demişdersin öğretmenine ne demiş gürültüden rahatsız oluyorum başka yerdemi sınav olayım demiş
Yok biraz sessiz olun demiş
Yok biraz sessiz olun demiş
Tebrik ediyorum sizi:))3_4 kere okudum anlamadim ogretmen kim konu sahibi ogretmense digerleri kim?demekki doktor konusundaki mesajlarda da gayet netmis mesajiniz hatami iyice anladim:))bugun var benim kafada bir tuhaflik.bu arada demunku sorunuza cevap ben de ogretmenim.buna ragmen anlamadim kim ogretmwn kim ogrencianlamayanlar içim ayrıntılı anlatım :)
birinci kısım: konu sahibi üniversitede araştırma görevlisi gibi bir şey sanırım,hocası bir öğrenciyi konu sahibin,n kendi odasında sınav yapmasını istemiş.odasının karşısı da çay ocağıymış hocalar çay içip sohbet ediyormuş.
ikinci kısım: çocuk sınav olurken birden hocaların olduğu çay odasına gidip bir şeyler demiş konu sahibi de arkasından gitmiş.hocası da sinirli sinirli sınavı aşağıda yap demiş.
üçüncü kısım: meğer çocuk hocalara gidip çok ses yapıyorsunuz diye uyarmış konu sahibi de çocuğun bu davranışından utanmış.ayrıca çocuk biraz garip biriymiş.
konu sahibi niye utanmış orasını anlayamadım?
Ben edebiyat öğretmeni değilim imla yokmuş bilmem ne yokmuş gayette anlaşılıyo konu bence
Ayıp bence sana olmuş! Aşağıda yap sınavı nedir! Yeni öğretmensin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?