Çok utandım:(

Tmm benm hatam değil ama belki brz daha dikkatli olsam engel olurdum çocuğa

Çocuk bir anda fırlamış zaten tutma imkanında olamazdı ..
Direk sana söyleseymiş seslerden dolayı dikkatim dağılıyor diye bu tatsızlıkta yaşanmazdı..
Sende kendini suçlu hissetme sakın olacağı varmış olmuş..

çocuğun önce derdini gözetmenine söylemesi gerekiyordu tabi ama, çıkıp hocaları uyarması da çok garip gelmedi bana, biz de bazen gözetmenler kendi aralarında konuşunca uyarırdık, napalım onların düşünmesi lazım burda sınav olunuyor sessiz olalım diye, ama düşünmüyorlarsa biri uyaracak tabi.
ben bunda utanılacak bişey göremedim.

Dersin öğretmeni zeytinyağı gibi üste çıkmış resmen.

Elif dersin öğretmenine ne mana yani çocuğun aniden çıkıp gideceğini ben nereden bileyim müneccim değilim ben nasıl engel olabilirdim gibi diyerek kendini savunabilirdi.

Odanda sınav yapmanı söyleyen kendi hocan sonuçta, sen neden utanıyorsun? Çocuk %100 hatalı, nerden bilsin hocalar sınav olduğunu, sana iletmesi gerekirdi sorunu. Üslubu ağırsa hocaların tepki vermesi normal. Çocukta da ne cesaret bölüm hocalarına kafa tutmak falan

Çocuğu da anlamak lazım belki sınavda zorlandı stres yaptı üstüne sesler gelince dayanamamistir. Tabi size de söyleyebilirdi ama kendi işini kendi halletmiş. Ayrıca sizin utanmanizi gerektirecek bişey yok.

Tebrik ediyorum sizi:))3_4 kere okudum anlamadim ogretmen kim konu sahibi ogretmense digerleri kim?demekki doktor konusundaki mesajlarda da gayet netmis mesajiniz hatami iyice anladim:))bugun var benim kafada bir tuhaflik.bu arada demunku sorunuza cevap ben de ogretmenim.buna ragmen anlamadim kim ogretmwn kim ogrenci

Ben edebiyat öğretmeni değilim imla yokmuş bilmem ne yokmuş gayette anlaşılıyo konu bence

Ben yazıya takılmamıştım ta ki bu cümleye kadar.
Bir öğretmen bu cümleyi kurmamalı.
Yani hiç kimse kurmamalı bu cümleyi ama öğretmenden gelince resmen trajik oluyor.

Ayıp bence sana olmuş! Aşağıda yap sınavı nedir! Yeni öğretmensin sanırım

Elif takilma bu hocalar hep böyle kaprisli ve gereksiz yere sinirli bir sekilde seslenebiliyor.

Ki anlattigina göre cocukta pek normal sayilmaz. hocam cok ses var rahat yapamıyorum diyebilirdi.

Niye gidip hocaya "aniden çıktı kaçtı gitti, engel olamadım" demedin?
Senin dilin yok mu elif? Neden basit olayları büyütüyorsun?

Anlamakta zorlandım metni ya, sen araştırma görevlisi değil misin? Neyi araştırıyorsun sen, nasıl mail atıyorsun insanlara?

Hmm tmm hocamm oksjenin atm numarası 8miş hmmm diye mi, şu yazına bir dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…