- Konu Sahibi elifff_____
-
Kopya v.s için kapı açık tutulur dediniz ya o fikre katılmadım.
çocuğun normal davranmaması çok doğal konuda kim normal ki
çay ocağının karşısında kapısı açık bir odada sınav yaptıran bir hoca
çocuğun kapı açık sınav olmasına ses etmeyen ama tepki vermesi karşısında şok olup özürler dileyen niye dilendi ise artık,bir araştırma görevlisi
yani bir öğrenci anormal bir şey yapmış çok mu,hocalar garip zaten
Ama çay ocağı karşısında değil de ders saatinde normal bir koridorda kapı açık olduğu takdirde rahatsız edecek ses düzeyi olmaz. Ben kapalı kapı ardında birebir sınav olmaması gerektiğini düşünüyorum, o sınavın doğruluğundan emin olunamaz bence.
Tek öğrenciymişEğer sınav olacak öğrenci sayısı üçten azsa sınıf ya da sınav yeri kapısı kapatılmaz. Kapatılırsa diğer öğrencilerin o öğrencilere kopya verildiği iddası olabilir ve buna cvp verilemez. Bunun dışında zaten öğrencinin öyle bir ortamda sınav yapılması baştan aşağı yanlış. Kimse o kadar gürültüde sınav olmak istemez ama öğrencinin tepkisi de anormalmiş
Her türlü şaibelere kapı açılmış. Büt varsa kurtarır artık :)Büyük bir ihtimal o çocuk sınavdan kalmıştır
Tek öğrenciymiş
En azından eşinin adı bile geçmiyor konuda. Demekki elifin bile eşinden başka uğraşları varmış.Ne olsa da konu açsam..
Başta konuyu tam anlayamadığım için öyle yazdım.Ortada bir sınav var ve çocuk hiçbir sebep v.s söylemeden ansızın fırlayıp ortamı terkediyor .Anormal bir durum.Nedenlerini merak ettim.
Okudukça neden olduğunu anladım .Bu iş en başından saçma.
Onlar benim için demez seviyorlar beni ama ben senin için ne biçim kadın da diyorum ne biçim insan da diyorum!Ya bu çocuk napmış? Biri söyleyebilir mi, allah rızası için.
Bu kadın ne anlatıyor anlamadım ben hiç?
Çocuk kaçmış bu utanmış, ne bileyim kaçacağını diyememiş mi?
Ya bişi dicem öğrenciler senin için ya bu ne biçim kadın diyor mudur? Ben ünide derse girip saçmalayan kaprisli okutmanlar için salak galiba bu bunu bıraya kim koymuş diyordum da.
Alalım seni vuralım yukarda yorum yspan kişiyeHiç suçlu olmadığınız bi konuda kendinizi suçlu görüp, suçlu olduğunuz pek çok konuda da kendinizi haklı görüyorsunuz,hakikaten çok değişik bir insansınız.
Ve akademisyensiniz ,alınmayın ama o kadar inanamıyorum ki buna.Tuhaf,takıntılı,kendini ifade etmede savunmada sıkıntı yaşayan birinin nasıl çocuklar yetiştireceğini düşünmek bile beni rahatsız ediyor. Öğrencileriniz adına da aşırı üzgünüm.
Dilerim sorunlarınız olduğunu kabul edip tedavi olursunuz.
Tmm benm hatam değil ama belki brz daha dikkatli olsam engel olurdum çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?