- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben hiç bir şey anlamadım.İfade gücü yok,imla yok anlatım bozukluğu o biçim.Öğretmensin galiba (onu da anlayamadım)Öğretmensen vay halimize.
Ben edebiyat öğretmeni değilim imla yokmuş bilmem ne yokmuş gayette anlaşılıyo konu bence
Herşeye egoya bağlamasakTürkçeyi doğru kullanan herkes edebiyat öğretmeni mi?
Burada en az 4 5 kişi anlamadıysa dönüp bir bakmak lazım metne. Eleştiri kabul edememek nasıl bir egodur?
Öğrencinin size haber vermeden çay salonuna gitmesi çocuğun hatası.Dersin öğretmenide çocuğa patlayacağına size patlamış.
Ben olsam çocuğun saygısızlığından dolayı direkt sınavı iptal ederdim.Burada çocuk kadar öğretmenide hatalı.
Ben katılmıyorum buna.
1. Karşıda çay ocağı varsa kapı açık sınav olmaz. Kapı açık sınav zaten genel olarak olmaz , çocuklar rahatsız olabilir.
2. Gürültülü bir yerdeyse ofisim zaten orda ben sınav yapmazdım. Sınıf ayarlardım.
Çocuk garip, ama haklı.
utanmanı grektirecek birşey yok anck odanda sınav olmaz ya. boş bir sınıfta yapsaydın
Sınav olurken öğrenciyle asistan yalnızsa kapının kapalı olması olmaz bence cherry, sonuçta içeride sınav var, kopya vb artniyet olabilir pekala (elif sizin için söylemiyorum celallenmeyin hemen).Ben katılmıyorum buna.
1. Karşıda çay ocağı varsa kapı açık sınav olmaz. Kapı açık sınav zaten genel olarak olmaz , çocuklar rahatsız olabilir.
2. Gürültülü bir yerdeyse ofisim zaten orda ben sınav yapmazdım. Sınıf ayarlardım.
Çocuk garip, ama haklı.
Sınav olurken öğrenciyle asistan yalnızsa kapının kapalı olması olmaz bence cherry, sonuçta içeride sınav var, kopya vb artniyet olabilir pekala (elif sizin için söylemiyorum celallenmeyin hemen).
Ben hocası için yorum yapmadım zaten, çocuk kendi açısından gayet haklı.Öğretmeni için diyorum.Bu durumda da öğrenciye haksızlık değil mi.Hem çay ocağının karşısına koy çocuğu kendin keyif yap kapıyıda açık bırak gürültü yap çocuktanda sınavı geçmesini bekle.
Bunları öğretmen yapanın vay haline.Tamamen bencillik.
Ben hocası için yorum yapmadım zaten, çocuk kendi açısından gayet haklı.
Sadece cherry'nin "kapı açık sınav genel olarak olmaz" yorumuna cevaben yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?