- 9 Ağustos 2014
- 3.897
- 2.800
- 333
- Konu Sahibi benim morali 0000
-
Bir yıla kadar gayet normal sorun yokmuş zaten ama kilondan çok rahatsızsın madem kilo ver sonra hamile kal çünkü hamilelikte de kilo alacaksınmerhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
canım herşeyi yaptırdık olumlu çıktı2 yıldır hıcbır sebep yokken bende hamıle kalamıyorum. SebepsıZ infertılıte.. Esiminde benmde tum tetkıklerimiz yapışdı hersy normal.. Bır dr bukadar umıt verıcı nasıl konuşur anlamadm. Hsg cekildımı esınız spermıyogram yptırdımı bunlar önemli.
başınız sağ olsuStresten bir akrabam 2 ayda kanser olup öldü. Rahat olmazsaniz gebe kalamazsiniz.psikiyatrik tedavi getek
inşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBende 94 kilo 1.79 boyundayım 10 aydır evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadığım halde olmadi bende çok istiyorum olmasını kafama takmıyorum ama olmadı bi türlü nasip ne zamansa o zaman olur diyorum sizin daha 2 ay olmuş bence bu kadar kafaya takıp kendinizi yıpratmayın kimi insan sırf stresten bile kilo alabiliyor
Saglıklı bır dogum için en azından kılo vermeye calışın .. Fazla kılo zaten sızı ve yasam kalitenızı etkılıyordur. Madem hıcbır sorun yok bıraz rahatlamak için motıve edın kendınızı ve kılo verın spor yapın saglıklı bır dıyete gırın. Psıkolojık olarakta ıyı gelır..canım herşeyi yaptırdık olumlu çıktı
:) canım ya çok şekersin. bende nutella istiyorum ama asla yemem diyetimi asla bozmamAhh ahh benim de vermem lAzım kiloları ...
Ama
Bunları yazarken bile yemek yiyorum.
çok sağol canım moralim düzeliyo yorumları okudukçKilo verilir canım, hiç utanma ve de korkma. Ama hamilelikten evvel en azından 80 kiloya insen, iyi olur.
Çünkü hamilelikte de alacaksın, dengelemiş olursun.
Zaten 60 üzeri rakamlarda, kilo öncelikle hızlı gider. Biraz azmetsen, istikrarını korusan, bir sağlık problemin yoksa kendin de görürsün nasıl gittiğini.
60'ın altında kilo vermek zor oluyor, benim vereceğim 2-3 kilo ver, yırtınıyorum veremiyorum mesela
O sebeple, kadın doğumcudan sonra bir de diyetisyene uğramanı tavsiye ederim. Kilonun sebebini bulmak istiyorsan da endokrin klinikleri de yardımcı olur. Troidden, hormonal sebeplerden falan kaynaklanıyorsa önce onun tedavisini alırsın.
72 kiloydum, şu an 52-53 arası gidip geliyorum, veremese benim gibi bir yemek canavarı veremezdi :) Başarırsın, emin ol.
amin canım çok teşekkür ederimBunda utanacak birşey yok canım ya. Bak benim bir tanıdığım 130 kiloydu hamile kaldı ve şimdi bir kızı var.
Heee yani sağlık açısından zayıf olmak daha güzel ama bunu kendine stres haline getirme ki hem diyetini rahat kafayla yap, hemde bebiş kolaylıkla gelsin inşallah
çok teşekkür ederim çok iyi insanlarsınıHer şey normalse kesinlikle stresten canım.
Kilo vermen özgüvenini arttırır bu da stresle başa çıkabilmeni ve az etkilenmeni sağlar. Kilo vermeye devam et bak ne güzel veriyorsun her şey yoluna girer zamanla buna inan stresin azalacaktır.
boyum 1.55 kilomda 98. diyetisyene gidiyorum yoksa kendi başıma 45 kiloyu veremem belkiboyunuzu yazdınız mı bilmiyorum, onu da yazsanız daha iyi olur.
yalnız ben de utanıyorum vs deyince sizi 200 kg falan sandım. çok bi fazlanız yoktur bence. yine de sağlığınız için kendiniz için diyetisyene giderek kilo verin.
stres yapmayı da bırakın.
boyum 1.55 kilomda 98. diyetisyene gidiyorum yoksa kendi başıma 45 kiloyu veremem belki
çok teşekkür ederim bu arada profildeki kedi çok tatlı:)Bence 70i gör şimdi bak verince veriyormuşsunda ya hiç veremeyenler napsın. Ya doktor rahminde sorun var deseydi her gün deil her dakika ağlardın sanırım . Güzel ve olumlu düşün hayatta istediğin şeyleri sırala , sen yaparsın
aynen canım burdaki bayanlar çok mantıklı tavsiyeler verdiler Allah sizden ve herkesten razı olsun. sizler benim stresimi aldınız Allahta sizi üzüntülerden kurtarsın:)Halamın kızı 150+ kilo ile hamile kaldı ve doğum yaptı. Kilo ile alakalı değil. Ama ne kadar kilon olursa hamileliğin o kadar zor geçer. Takibi bırakın yaza kadar zayıflamaya odaklanın sonra bebeğiniz hemen gelir.
amin canım çok sağolun beni rahatlattığınız içinKilo verip hamile kalırsanız tabiki daha rahat bir hamilelik dönemi geçirirsiniz ama doktorunuz sorun görmediğine göre,şu an kafanıza taktığınız için, o stres sebebiyle sorun yaşıyorsunuz.
Kendinizi şartlandırmayın,akışına bırakın,bu arada diyetinizede devam edersiniz. Hamile kalıncada diyetisyen kontrolünde beslenerek gayet sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirebilirsiniz. Sadece 8kilo alarak doğum yapan arkadaşım var benim,onunda yarısı doğumda gitti zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
tabiki 60 kiloya düşene kadar çocuk diye ağlamıycam. zayıf halde hamile kalırsam rahat bir hamilelik geçirrim Allahın izniylekilo verene kadar çocuk düşünmeseniz sanki daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?