çok utanıyorum ama her gün ağlamaktan bıktım

Her şey normalse kesinlikle stresten canım.
Kilo vermen özgüvenini arttırır bu da stresle başa çıkabilmeni ve az etkilenmeni sağlar. Kilo vermeye devam et bak ne güzel veriyorsun her şey yoluna girer zamanla buna inan stresin azalacaktır.

Bir yıla kadar gayet normal sorun yokmuş zaten ama kilondan çok rahatsızsın madem kilo ver sonra hamile kal çünkü hamilelikte de kilo alacaksın

canım herşeyi yaptırdık olumlu çıktı

inşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

canım herşeyi yaptırdık olumlu çıktı
Saglıklı bır dogum için en azından kılo vermeye calışın .. Fazla kılo zaten sızı ve yasam kalitenızı etkılıyordur. Madem hıcbır sorun yok bıraz rahatlamak için motıve edın kendınızı ve kılo verın spor yapın saglıklı bır dıyete gırın. Psıkolojık olarakta ıyı gelır..

çok sağol canım moralim düzeliyo yorumları okudukç

amin canım çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim çok iyi insanlarsını

boyunuzu yazdınız mı bilmiyorum, onu da yazsanız daha iyi olur.

yalnız ben de utanıyorum vs deyince sizi 200 kg falan sandım. çok bi fazlanız yoktur bence. yine de sağlığınız için kendiniz için diyetisyene giderek kilo verin.

stres yapmayı da bırakın.

Bence 70i gör şimdi bak verince veriyormuşsunda ya hiç veremeyenler napsın. Ya doktor rahminde sorun var deseydi her gün deil her dakika ağlardın sanırım . Güzel ve olumlu düşün hayatta istediğin şeyleri sırala , sen yaparsın

boyum 1.55 kilomda 98. diyetisyene gidiyorum yoksa kendi başıma 45 kiloyu veremem belki

çok teşekkür ederim bu arada profildeki kedi çok tatlı:)

Halamın kızı 150+ kilo ile hamile kaldı ve doğum yaptı. Kilo ile alakalı değil. Ama ne kadar kilon olursa hamileliğin o kadar zor geçer. Takibi bırakın yaza kadar zayıflamaya odaklanın sonra bebeğiniz hemen gelir.

aynen canım burdaki bayanlar çok mantıklı tavsiyeler verdiler Allah sizden ve herkesten razı olsun. sizler benim stresimi aldınız Allahta sizi üzüntülerden kurtarsın:)

Kilo verip hamile kalırsanız tabiki daha rahat bir hamilelik dönemi geçirirsiniz ama doktorunuz sorun görmediğine göre,şu an kafanıza taktığınız için, o stres sebebiyle sorun yaşıyorsunuz.
Kendinizi şartlandırmayın,akışına bırakın,bu arada diyetinizede devam edersiniz. Hamile kalıncada diyetisyen kontrolünde beslenerek gayet sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirebilirsiniz. Sadece 8kilo alarak doğum yapan arkadaşım var benim,onunda yarısı doğumda gitti zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

amin canım çok sağolun beni rahatlattığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…