- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
O "eşini reddetmek uygun degil" diyen kadınların emin ol çoğu libido patlaması yaşıyor ve eşleri onları buna sormuyormuş gibi gösteriyorlar.malum,kadının cinselliği istemesi normal değilmiş gibi bir algı oluşturulmuş."Evlilik içi tecavüz" kavramından haberi olmayan kadın kaynıyor ortalık, söyleyince "Nasıl ya evlilik yani tecavüz olmaz ki onda" falan diye şoka uğruyorlar. Birine deme gafletinde bulundum da "Ben kocamı reddedemem ki uygun değil" dedi. Yani dini konulara da kaymak istemiyorum elimden geldiğince kapalı yazacağım ama kadının istememeye bile hakkı olmadığını düşünmesi çok üzücü. Hayat arkadaşım olsun diye evleniyorsun, adam seni şişme bebekten farksız görüyor, sen sadece adamın yemeğini yapmak, donunu yıkamak ve istediği an işini görmesi için araç olmakla mükellefsin öyle mi? Daha da bu durumu savunanlar varmış. Yazıktır.
Biz de bunları dedik zaten ama siz de dahil bir kaç kişi konu sahibini savundunuz bir andaAyni ise neden esi ile tecavuze ugradi yataga girip sevismeye basliyor.
Keskin bir sekilde istemedigini belirtmiyor.
O kadar tutarsiz anlatti ki kendide istiyor hatta esi istedigi icin aglaya aglaya goz yumuyor seklini aldi.
Benim zaten pek yorumum olmadi.
Ben istemiyorsa canim kalkip cay bile koymam beni zorlayamaz dusuncesinde biriyim.
Konu sahibi ugradigi hakareti fark edip taviz vermedikce esininde onu zorla baglayarak bu durumu yapacagini sanmiyorum.
Esinin suan yaptigi igrenc otesi onu silkeleyip kendine getirebilecek kisi esi.gelmiyorsada yaninda durmamali bama gore
Ben eşime gerekirse duvara sürt bana asla dokunamazsin diyordum..Hahaha..
Yaaaa olamaz...Bu bir kadına yapılabilecek en büyük psikolojik şiddet...Size bunu yasatmasina nasıl izin verirsiniz?.. Ve hamilesiniz...Size tavsiyem o adamdan uzak durun yaltaklarınızı ayırın..Ve bir daha buna sakın izin vermeyinKızlar slm, konu başlığına ne yazacağımı bilemedim çok zor, utanarak yazıyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok özür dileyerek anlatıyorum;
Yaklaşık 4 aylık hamileyim ilk üç ay falan düşük riski oldugu için drum ilişkiyi yasaklamıştı bu süre zarfında eşimin zorlamasıyla bi iki kez anal ilişki oldu, çok iğrenç olduğunu çok günah oldugunu biliyorum aşırı derecede vicdan azabıda duyuyorum neyse şimdi yasak kalktı ama eşim her seferinde söylediğim şeyi istiyor, kendide sonrasında her seferinde köpek gibi pişman oluyorum ama engel olamyrm diyor, bi daha istediğimde engel ol diyor ama olamıyorum gücüm yetmiyor resmen tecavüze ugramış gibi hissediyorum, az öncede aynı şey oldu aglaya aglaya kalktım yataktan özür dilio söz yapmycam dio ama daha öncede duydum bunları yine zorlycak, artık midem bulanıyor bana dokunsun istemiyorum bi yandan Allah katında girdiğim günah
Çok özür diliyorum böyle iğrenç bi konu açtığım için ama içimi dökmek sizlerdende öneri almak istedim bu arada öncesinde bebekten önce yani hiç böyle bi istegi yoktu yasakla başladı
Diyor ki adam gibi sevisin kocanın hayvanlasmasina izin verme diyorNe diyorsunuz Allah aşkına
Birde kadin eliyle erkegi niye bosaltsin yaa? Kendi elide var yani bi zahmet.. istemiyorsa karsidaki bitmistir olayBen eşime gerekirse duvara sürt bana asla dokunamazsin diyordum..
Neden hep kadınlar erkekleri düşünmek zorunda yeter birazda onlar kadınları düşünsün...
Yazikki hala anlamiyo galibaDiyor ki adam gibi sevisin kocanın hayvanlasmasina izin verme diyor
Aynen canım ya...Birde kadin eliyle erkegi niye bosaltsin yaa? Kendi elide var yani bi zahmet.. istemiyorsa karsidaki bitmistir olay
O "eşini reddetmek uygun degil" diyen kadınların emin ol çoğu libido patlaması yaşıyor ve eşleri onları buna sormuyormuş gibi gösteriyorlar.malum,kadının cinselliği istemesi normal değilmiş gibi bir algı oluşturulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?