- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Sadece şeyi anlamadım gaylik nereden çıktı ya da travestiye gitme ihtimali. Arkadan ilişki yaşayanlara bundan zevk alanlara bu etiketi yapıştırmak acaip değil mi? Şu ingiliz amerikan dizilerinin hepsinde kadın ve erkek ilişkisinin anal olarak da yaşanacağı gösteriliyor yani uzaydan gelmedik ya nesi acaip. Bildiğimiz erkektir kadına ilgi duyar ama analdan zevk alır. Dinimizce yasak <3 ama gaylik tanısı koymak için çok saçma ve yetersiz bir sebep. Sebep bile sayılmaz.
Evet bende size katildim hep cunku detaylar az ve bu yönde degildi okuduklarimda.Son mesajından sonra rahatlıkla ben de bu tecavüz dedim mesela.
Ama bu detaylar olmadan aynen anlattıklarınızı düşünerek tecavüz diye kestirip atmam ben.
Neyse.. Bu konu beni gerçekten üzdü.
Daha yazmayacağım.
Offf Allahım nereden girdim baktım bu konuya. Aklımı kaçıracağım.Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Ilerde kaka tutamama oluyormus surekli yaparsanAnal seks sapiklik degil bana gorede.benim eski esim inanc vs der istemezdi ben zorlardim.simdi ki esim olacak insanlada ben istediğimi soyledim o da deneyelim ve arada uygular olduk.benim tabularima aykiri degil mesela.
Nasil keyif alinir diyenler dinen haram diyenler hepsinede saygim sonsuz.yapmasinlar.
Konu sahibininde ilk mesajlari kendide istiyor fakat sonra istemiyor gibi bir karmasaydi.
Son mesaji ise ben nefes almaya çalışıyorum sadece elim kolum hareket edemiyor seklinde ilerledi.evet bu tecavuz.
Ben opusmek istemezsem opusmem.sevismek istemezsem sevismem.elimi kolumu hareket edemeyecegim duruma getirirse biri bu yaptigina musade etmem yaninda durmam.
Bu curetti ben vermisim gibi bir sey soz konusu olamaz ki.
Konu sahibide tam emin degil yasadiklarindan sanirim
Evet yanlış anlamışım gerçekten ama yine de ikna olamadım diğer taraf istemeyince aa gay... bilmiyorum bilgi eksikliğim de olabilir. Neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla.İki taraf da istiyorsa kimse gay ya da travestiye gidiyor demez ki. Kadın istemiyor, istemediğini vücut dilinden dahi belli ediyor. Adam elini kolunu tuta tuta anal ilişkiye girmek istiyorsa bundan özellikle zevk alıyor demektir. İnsan bile bile zorla sırf kendisi istiyor diye karısını o hale sokuyorsa insanlar homoseksüel ilişkilerden özellikle zevk alıp almadığını sorgular. Her zevk alana yapıştırılmıyor yani bu etiket. Konuyu yanlış anlamışsınız.
Ben ilk mesajımda zaten kendimi tecavüze ugruyor gibi hissediyorum demiştimKonu sahibi sırf merakımdan soruyorum o son yazdığın tecavüz hikayesi içerikli mesajı alıntılamak istemiyorum.O son yazdığın mesajdaki tecavüz değilse sence tecavüz ne acaba?illa tanımadığn biri mi olmalı? Bu yaşadığın çok ağır ve asla unutamazsın bence şu an şoktasın kendine gel
Okurken nefesim kesildi bu hep böyle mi surecek? Bundan sonra eline bi iğne al batir bi tarafina adamin vallahi çok gerildim.Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Ilerde kaka tutamama oluyormus surekli yaparsan
Ilerde dedigim yaslaninca oluyomus canim.. herkesin kendi tercihi tabiiBilemem.ole bir durumda yasamadim.ayda yilda bir canim isterse yaparim.ben tamamen konu disi düşüncelere sahio biriyim.sekste tabularim yoktur.zevk aldigim yada heyecan katacak herseyi yaparim.
Konu ise bambaska ilk yazilan ardindan yazilanlar ile son yazilan farkli.
Istenmedigi birseye ne kadin ne erkek kimse mecbur birakilamaz.
Konu sahibi esine kesin ve net dille istemediğini belirtmeli.tam o sirada kafayi yastiga gomup aglamak tepki degil acitasyondur.oysa ki istemedigi birseye kati sekilde tepki vermesi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?