Çok utanıyorum

İki taraf da istiyorsa kimse gay ya da travestiye gidiyor demez ki. Kadın istemiyor, istemediğini vücut dilinden dahi belli ediyor. Adam elini kolunu tuta tuta anal ilişkiye girmek istiyorsa bundan özellikle zevk alıyor demektir. İnsan bile bile zorla sırf kendisi istiyor diye karısını o hale sokuyorsa insanlar homoseksüel ilişkilerden özellikle zevk alıp almadığını sorgular. Her zevk alana yapıştırılmıyor yani bu etiket. Konuyu yanlış anlamışsınız.

Kanım dondu resmen ya...
Lütfen birdaha müsade etmeyin resmen tecavüz yaşadığınız...
Benim eşim 9 ay hamileligimde bir kere bile dokunmadı bana risk kalmadı dediğim halde....

Evet bende size katildim hep cunku detaylar az ve bu yönde degildi okuduklarimda.
Konu sahibide kaldigi durumun gayet farkindaymis.diyecek bir sey yok haklisiniz.

Aayy yazacak birşey bulamadım valla zorla be demek ya hemde hamile bi kadına bence yanında yatırma hele bir daha isterse ailene söyle bence çünkü bu seni aşan bi durum haline gelmiş

Offf Allahım nereden girdim baktım bu konuya. Aklımı kaçıracağım.
Arkadaşım bak inan sağlıklı düşünemiyorsun şu an. Bu adamla hayatına devam edersin etmezsin,senin bileceğin iş ama lütfen bu adamla değil sevişmek aynı yatakta bile yatma bebeğin gelene kadar.
Böyle birşey olamaz ya olamaz. İstemiyorsun ötesi berisi varmı ? Birde seni hazırlamadan canını acıta acıta yapıyor,bu tecavüz evet.Allah bildiği gibi yapsın eşini. Hakettiği o kadar kötü kelime varki sana anlatamam ama ben yazmıyorum,sen anla artık.
Lütfen kendini koru.

Ilerde kaka tutamama oluyormus surekli yaparsan

Evet yanlış anlamışım gerçekten ama yine de ikna olamadım diğer taraf istemeyince aa gay... bilmiyorum bilgi eksikliğim de olabilir. Neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla.

Ben ilk mesajımda zaten kendimi tecavüze ugruyor gibi hissediyorum demiştim

Okurken nefesim kesildi bu hep böyle mi surecek? Bundan sonra eline bi iğne al batir bi tarafina adamin vallahi çok gerildim.nolur nolur demeyi görsün.

Oy dağlara taşlara hiç kimseye üzülmedim o karnında ki bebeğe üzüldüğüm kadar.

Tecavüz normal değildir bana göre zorla oral seks yapılırsa bu da tecavüzdür.

O evi terket eğer bunu yapmazsan korkarim bu konunun devamlari da gelecek. Terk et o adamı kendi canını bebeğinin canını düşünüyorsam terk et o pisliği.

Kocana haddini bildir yatakları ayır asla yüz verme pişman et. Evden kov bişi yap. Şimdi soyduğu meyveyi yersen yakında allah korusun ama tekrar ayvayı yersin. Güçlü dik ve kararlı durman şart.

Ilerde kaka tutamama oluyormus surekli yaparsan

Bilemem.ole bir durumda yasamadim.ayda yilda bir canim isterse yaparim.ben tamamen konu disi düşüncelere sahio biriyim.sekste tabularim yoktur.zevk aldigim yada heyecan katacak herseyi yaparim.
Konu ise bambaska ilk yazilan ardindan yazilanlar ile son yazilan farkli.
Istenmedigi birseye ne kadin ne erkek kimse mecbur birakilamaz.
Konu sahibi esine kesin ve net dille istemediğini belirtmeli.tam o sirada kafayi yastiga gomup aglamak tepki degil acitasyondur.oysa ki istemedigi birseye kati sekilde tepki vermesi gerekir

Ilerde dedigim yaslaninca oluyomus canim.. herkesin kendi tercihi tabii

Sen günahı sevabı geç
Kocan sana apaçık , alanen tecavüz ediyor .
Ne doğcaak çocuğundan utanıyor ne senin canının yanıp yanmamasıyla ilgileniyor .
Anal ilişki bile düşüğe neden olabilir
Canın acır sıkarsın vs
Bu sapıkla hayat geçmez

Ya son anlattığınız şey cok kötü diyecek söz bulamıyorum bu nasil birşey siz o haldeyken arkadan yuk gibi biniyor üstünüze bu insanlik mi boyle bebege birsey olmaz mi valla yasaklı zamanda normal yoldan yapsaniz bu kadar kötü olmazdi demek istiyorum.. normalde bebekler ilişki sırasında endiselenmezler ama sizinki geriliyordur... net ve kararlı olun , hamileylen degil normal zamandada istemiyorsanız istemeyin, doktorunuzla konuşun o biseyelr desin

Konuyu dine baglamak istemiyorum lakin.. peygamberimize biri gelip karisina arkadan girdigini soylemis.. anal degil arkadan vajinaya..dogru yer olduktan sonra istersen amuda kalk yap.. ama anal yasaklanmistir, zaten saglik sorunu veren hersey yasaklanmis.. anal haram olmasina rahmen oral helaldir

buradakı yrumları esıne okut, gercekten syleyecek kelıme yok sana bu kadar kaba nasıl davranabılır ya ustelık hamılesın sen,yazmıssın o sırada nefes almaya calısıyrum dıye bebegıne bısey olursa ne yapacak acaba!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…