Çok utanıyorum

Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın

Sizin icin cok uzgunum :(
Lütfen psikolojik destek alin, ya da en azindan bir sure ortam degistirin,
Biraz kafanizi dinleyip olayi baska bir gozle, dogru yorumlamaya ihtiyaciniz var.
Bebeginiz icin de kendiniz icin de...

Konu sahibi konun bana çok fazla geldi karısını aldatip aldatip baska kadınlara yan gözle bakanın özünde iyi biri olmasına alışmıştık
Karısını döven evden atan adamın özünde iyi biri olmasına alışmıştık
Ama sen çok ileri bir düzeysin seninkinin alışılır bir tarafı yok
Onun için ne olur bahane bulmayı bırak

Konuda taraflar,konu sahibinin seçtiği kelimelerden ötürü, yazılanları ilk anlamiyla yorumlayanlar ve asıl anlatılmak istenene göre yorum yapanlar şeklinde 2ye ayrılmış.
Konu sahibi kullandığı kelimelere bakılırsa zorla tecavüze uğradığı anlamı çıkıyo.
Ancak üstü kapalı anlatmak istediği aslında olayın fiilen bi anlık geliştiği ve o anda iradenin devre dışı kaldığı gayriihtiyari bi durum.
Yani iki şekilde yorumlayanlar da haklı bu durumda.
Hatalı olsa bile konu sahibine yapılan tükakalı ahlak bekçiliğini onaylamıyorum.
Sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz.
O halde haydi hep birlikte yatsın bu dünya!
İyi geceleerr....

Nasil ya basta kocana evet dedin o yuzden tecavuzu hak ettin mi demek istemis bazilari? Belki onceleri o da denemek istedi sadece..hamileyken bu haftalardan bulantidan gozun birsey gormuyor normal iliski bile istemiyorsun.kaldiki arkadan..gunah hijyen vs. Ama bu durum hic normal degil.. istemedigi halde ordan girseydi adam ne diycektiniz acaba?

Evet kesinlikle böyle başta müsade ederek ben sebep oldum ama sonra istemedim pişman oldum şimdide istemiyorum dememe ragmen önüne geçemiyorum ya nolurlarla pes ettiriyor yada zorluyor
aynı şeyleri yazmaktan o kadar yoruldumki sırtımın agrısından ölüyorum koltuga kıvrılıp yattım uyumak istiyorum sadece, derdimi anlayıp destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun asıp kesenlerde saolsun ne deyim

Tamam 2 defa yaptınız sonra ne olursun dediğinde kalkın yataktan gidin dövecek degil demi, mesela canınız istemediğinizde iliskiye giriyor musunuz yani kadınlar girmez genelde, kalkin gidin siz hiç-bir şekilde zevk almiyorsunuz, analin bir zevki var mi bilmiyorum ama istemeyerek ilişkiye girmek zaten insanda haz bırakmaz.

Gerçekten şunu anlayamıyorum kalksaniz yataktan ortami terketseniz size zarar verir mi? Ayrıca ben en son 16 haftalıkken ilişki yaşadim resmen baski vardi hic hoşuma gitmedi...
Yanlış anlamayin ama sonra hormonlardan sanirim dokununca bile farkli oluyordu libido tavandı ( iliski olmadığı halde) sizde o durmda oluyor o an istiyor sonra mi pisman oluyorsunuz.. yoksa aklim almıyor suanda ben istemesm hamile olmadigim halde normal ilişkiye girmem hamileykende girmedim

Anal isteyen her erkek gay olmuyor evet.
Gay olabilir deyin bari.
Bir site var vereyim de anal seks ne kadar yaygın karşı cinsler arasında okuyun.
Gaylik dışında da yaygınlığını görün, bilgilenin de kesin kesin tanı koymayın yani komik oluyor da..
Anal seks sapiklik degil bana gorede.benim eski esim inanc vs der istemezdi ben zorlardim.simdi ki esim olacak insanlada ben istediğimi soyledim o da deneyelim ve arada uygular olduk.benim tabularima aykiri degil mesela.
Nasil keyif alinir diyenler dinen haram diyenler hepsinede saygim sonsuz.yapmasinlar.
Konu sahibininde ilk mesajlari kendide istiyor fakat sonra istemiyor gibi bir karmasaydi.
Son mesaji ise ben nefes almaya çalışıyorum sadece elim kolum hareket edemiyor seklinde ilerledi.evet bu tecavuz.
Ben opusmek istemezsem opusmem.sevismek istemezsem sevismem.elimi kolumu hareket edemeyecegim duruma getirirse biri bu yaptigina musade etmem yaninda durmam.
Bu curetti ben vermisim gibi bir sey soz konusu olamaz ki.
Konu sahibide tam emin degil yasadiklarindan sanirim

Anal isteyen her erkek gay olmuyor evet.
Gay olabilir deyin bari.
Bir site var vereyim de anal seks ne kadar yaygın karşı cinsler arasında okuyun.
Gaylik dışında da yaygınlığını görün, bilgilenin de kesin kesin tanı koymayın yani komik oluyor da..

Sana mi sorucaz nasil yorum yapacağımızı. Adam anal tecavüz ediyor gay olabilir diyecek mişiz, olur emredersin. Insanligimiza laf edecek haddi nereden buluyorsun ki sen :KK11:

Ee ozaman baslamayacaksiniz hic. Istemediginiz seyleri yapan adama tekrar tekrar firsat veriyorsunuz. Beni boyle bir duruma sokan adamla yataga girip o duruma gelemezdim. Aklimdan cikmazdi herhalde yaptigi. Sizde ilgincsiniz

Sonunda birisi mantıklı konuştu +birmilyon.

Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın

Keşke başta böyle detay verseydin evet.
Şuan benim için de bu aynen tecavüz oldu.

Kocan tecavüz edecek kadar takmış anala.
Allah bundan sonrası için hidayet versin.

Umarım baştakiler böyle değildir de sonuncuda tecavüz ettiğinin farkında kendi de varıp utanmıştır.
Tekrar yaparsa zaten benim için insan değil.
Sen nasıl değerlendirirsin bilmem.

Üzüldüm..
Özellikle eşin yüzünden senin duyduklarına üzüldüm ona söylenenler umrumda değil..
Kolaylıkla atlatmanı dilerim.
Hepsini..

Bebeğide mi düşünmüyor bu adam Yuh ya valla ben okurken iğrendim siz nasıl dayandınız hiç tahmin edemiyorum..

Resmen tecavuz..
Allahim oturmasam dusup kalicam.
Siz bu adamla ayni yataga girmeyin lutfen.
Tuylerim diken diken oldu, nikahli kocaniz tarafindan karninizda bebeginizle tecavuze ugruyorsunuz.
Allah onu kahretsin.
Lutfen kendinize bunu yaptirmayin.
Cok uzucu,gercekten berbat bi duygudur bu.
Sakin yuzunuz kalbiniz yumusamasin ona karsi.
Cunku yuz buldugu an yine yapacaktir.

Anal seks sapiklik degil bana gorede.benim eski esim inanc vs der istemezdi ben zorlardim.simdi ki esim olacak insanlada ben istediğimi soyledim o da deneyelim ve arada uygular olduk.benim tabularima aykiri degil mesela.
Nasil keyif alinir diyenler dinen haram diyenler hepsinede saygim sonsuz.yapmasinlar.
Konu sahibininde ilk mesajlari kendide istiyor fakat sonra istemiyor gibi bir karmasaydi.
Son mesaji ise ben nefes almaya çalışıyorum sadece elim kolum hareket edemiyor seklinde ilerledi.evet bu tecavuz.
Ben opusmek istemezsem opusmem.sevismek istemezsem sevismem.elimi kolumu hareket edemeyecegim duruma getirirse biri bu yaptigina musade etmem yaninda durmam.
Bu curetti ben vermisim gibi bir sey soz konusu olamaz ki.
Konu sahibide tam emin degil yasadiklarindan sanirim

Son mesajından sonra rahatlıkla ben de bu tecavüz dedim mesela.
Ama bu detaylar olmadan aynen anlattıklarınızı düşünerek tecavüz diye kestirip atmam ben.

Neyse.. Bu konu beni gerçekten üzdü.
Daha yazmayacağım.

Sadece şeyi anlamadım gaylik nereden çıktı ya da travestiye gitme ihtimali. Arkadan ilişki yaşayanlara bundan zevk alanlara bu etiketi yapıştırmak acaip değil mi? Şu ingiliz amerikan dizilerinin hepsinde kadın ve erkek ilişkisinin anal olarak da yaşanacağı gösteriliyor yani uzaydan gelmedik ya nesi acaip. Bildiğimiz erkektir kadına ilgi duyar ama analdan zevk alır. Dinimizce yasak <3 ama gaylik tanısı koymak için çok saçma ve yetersiz bir sebep. Sebep bile sayılmaz.

Ben okurken : ben çok istekli değildim ama eşim çok istekli olduğu için beni ikna etti ama sonra pişman oldu , diye anladim. Dohlğru mu anlamişim yoksa düpedüz tecavuz eder gibi mi zorlamiş?

Bunlar ne saçma savunmalar ya? Hayvanla mı evlendim ki sırf zevki için her haltında beni kullanacak? Bilinçaltınızda ne yatıyor cidden anlamıyorum!
Anal bu ya, hamile bir kadının öyle eğilmesi bile sorun.
Yok tecavüz değilmiş de yok bilmem neymiş de!
E o zaman sevgilisi tarafından tecavüze uğrayanlara da tecavüz demeyelim bu mantıkla!
Cidden leş gibi düşünceleriniz var!
Benim eşim önce bana bedenime saygı duyacak, cinsellik için hayvana dönüşen bir adamın bana çok iyi olduğunu, her zamana Harika olduğunu inandıramazsınız! Bizler de evliyiz yıllardır şükür, neyin ne olduğunu biliyoruz.
Sizleri eşleriniz deli gibi kandırmış üzgünüm, bir insan normalde nasılsa cinsellikte de öyle olur.
Sapıksa böyle zorla sapıklıklar yapar işte.
Medeni insanlar fantezisi varsa söyler karşısındaki kabul etmiyorsa zorlamaz. Bu kadar basit!

Kızlar slm, konu başlığına ne yazacağımı bilemedim çok zor, utanarak yazıyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok özür dileyerek anlatıyorum;
Yaklaşık 4 aylık hamileyim ilk üç ay falan düşük riski oldugu için drum ilişkiyi yasaklamıştı bu süre zarfında eşimin zorlamasıyla bi iki kez anal ilişki oldu, çok iğrenç olduğunu çok günah oldugunu biliyorum aşırı derecede vicdan azabıda duyuyorum neyse şimdi yasak kalktı ama eşim her seferinde söylediğim şeyi istiyor, kendide sonrasında her seferinde köpek gibi pişman oluyorum ama engel olamyrm diyor, bi daha istediğimde engel ol diyor ama olamıyorum gücüm yetmiyor resmen tecavüze ugramış gibi hissediyorum, az öncede aynı şey oldu aglaya aglaya kalktım yataktan özür dilio söz yapmycam dio ama daha öncede duydum bunları yine zorlycak, artık midem bulanıyor bana dokunsun istemiyorum bi yandan Allah katında girdiğim günah:KK43:
Çok özür diliyorum böyle iğrenç bi konu açtığım için ama içimi dökmek sizlerdende öneri almak istedim bu arada öncesinde bebekten önce yani hiç böyle bi istegi yoktu yasakla başladı
Bunu birçok kişiden duydum sonu ciddi yaralar ve kadının aldığı sağlıken büyük zarar canım Allah yardımcın olsun cidden çok üzüldüm ama eşini uyar kararlılığını söyle bunu devam ettirirsen seni bırakırım de kaybetme korkusu bassın her yanını

Konu sahibi sırf merakımdan soruyorum o son yazdığın tecavüz hikayesi içerikli mesajı alıntılamak istemiyorum.O son yazdığın mesajdaki tecavüz değilse sence tecavüz ne acaba?illa tanımadığn biri mi olmalı? Bu yaşadığın çok ağır ve asla unutamazsın bence şu an şoktasın kendine gel

Back
X