Çok utanıyorum

Masal_14

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
2
0
1
31
Çok acil bişey sormak istiyorum. Çooook utanıyorum ama sormam lazım. Nişanlım ve ben sürtünme yoluyla cinsellik yaşadık.Adet oldum ama yine de korkularım var. Biliyorum çok minik ihtimali olan Bi durum ama korkuyorum. İnternete ihtimal var diyor çünkü. Test yapmaya korkuyorum. Hamile olma ihtimalim var mıdır acaba?

Ya saka misin:) nasil bi sperm var nisanlinda.. kac km hizla yollamis herifki gebe kalma ihtimalin olsun? Meryem ana degilsen hamilelik ihtimalin yok

Yok

Regl olmuşsunuz demek, yumurtalar atılmış demek. Bebek olma ihtimali yok demek.
Zaten cinsel birleşme de olmamış.
Hamile değilsiniz ama madem altından kalkamayacaksınız ve bu kdar endişeleneceksiniz bir dahakine pantolon giyin öyle sürtünün

Hmmm nişanlıysa sürtünebilir. Sevgilim deseydin eleştiri yapılabilirdi haklısınız.
Adet olmuşsunuz. Azıcık vücudunuzu tanıyın. Trollük yapacaksanız da biraz daha yaratıcı olun derim.

Ya ilk defa böyle bir işe kalkıştım. O yüzden soruyorum. Evlenmeden önce birlikte olmak istemedim. Lütfen alay etmeyin.

Tabi ki var olmaz mı. Sürtünme yoluyla beraber olmuşsunuz, sperm maratona katılmış birinci gelmiş. Adet olmuşsun ama sperm yılmamış, tutunmuş. Ee hamile olmazsan ayıp olur sperme :))

Ya ilk defa böyle bir işe kalkıştım. O yüzden soruyorum. Evlenmeden önce birlikte olmak istemedim. Lütfen alay etmeyin.
Evlenmeden önce birliktelik istemiyor musun? Sürtünme dediğin de zaten hayal gücüyle yapılıyordu. Sen çoktan ilişkiye girmişsin haberin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…